• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızımla ben varız. sanal market kullanıyoruz hep.

allaha şükür yok. bebek ve çocuklar için olan belirtiler yok yani. inşallah da olmaz allah göstermesin. canım hep onda tutuyo.
Aşıyı ne zaman olmuştunuz. Asidan sonra pozitif olanları çok duydum. Inşallah sagsalim atlatırsınız bu sureci

Ben de hiç böyle şeyler olmadı çünkü şu anda oturduğum mahalleyi hiç ama hiç benimseyemediğimden hiç komşuluk ilişkisi kurmadım.evlendiğim ilk sene ünv son sınıftım sonra mezuniyet ve sonra hoppp pandemi derken halaa ve halaa ne ben adamakıllı bir yere giderim me de evime birileri gelir.tabii eşim vardiyalı çalıştığı için de kolay kolay kimse gelmek istemez.bir de oğlum zaten aşırı derecede huysuz.annemlere bile gittiğimde bana hayatı zindan ettiği için evde oturmak bana daha cazip geliyor açıkçası 🤷‍♀️
Benim eşimin arkadaşları onların nisanlilari eşleri falan derken kurdum biraz arkadaşlık ama bizimkide çok hareketli sadece toplumda kafası dağılıyor daha sakin oluyor ama dışarda çok zorlanıyorum aslind😂 fakat biraz ortam içine girince rahatlıyorum kafam dagiliyor

Benim eşimin arkadaşları onların nisanlilari eşleri falan derken kurdum biraz arkadaşlık ama bizimkide çok hareketli sadece toplumda kafası dağılıyor daha sakin oluyor ama dışarda çok zorlanıyorum aslind😂 fakat biraz ortam içine girince rahatlıyorum kafam dagiliyor
Benimki de çok hareketli.uyurken bile kıpır kıpır.ay valla parka bile götürsem arabasında iki saniye durmuyor.hele parkta illa kucağına al derdine giriyor.annemlere gittiğimde de hep beni istiyor ve sadece ağlıyor.zaten sadece annemlere bir de yukarı kvye gidiyorduk.hele yukarda görümcemin eltimin çocukları olunca mahalleden sadece oğlumun ağlama sesleri duyuluyor.aşağı eve inince çocuk kendine geldiği için ben de kolay kolay bir yere gitmek istemiyorum açıkçası.dışarı çıktığımda stresten saç diplerime kadar terliyorum çünkü 😩😩

Merhaba öğretmen misiniz ? Ben yıl içersinde raporlar almak zorunda kaldım sözleşmeliyim kadroya 1 ay kaldı. acaba ücretsize ayrılsak onları düşerler mi bilginiz var mı
Evet öğretmenim ama bu konuda bir fikrim yok,yanlış yönlendirmek istemiyorum.Sadece 24 ay doğumdan sonra ücretsiz izin hakkımız olduğunu biliyorum.

kızlar testim pozitif çıktı şoktayım gerçekten. o kadar izoleydim ki nerden kaptım bilmiyorum.
GEÇMiş olsun canım, nasıl geçiriyorsun? Yakınlarında sana yemek vs vetebilecek birileri var mı? İYi beslenip dinlenmen lazım, eşim burda yok yazmışsın, seninle ilgilenicek birileri var değil mi?

KIzlar kaşık mamalarının gece için olanlarından kullananız var mı? Hangi markayı kullanıyorsunuz? Bebeğiniz severek yiyor mu ? Birde yedirdiğinizde gece uykusuna katkısı oluyor mu? Çok soru sordum ama uykusuzluktan ve yorgunluktan sağlıklı düşünemez oldum.
.
Bugün büyük çocuğumla sohbet ederken, bana en büyük hayalimin ne olduğunu sordu. Ben kendime ait tek bir gün..deyip istemsizce ağlamaya başladım. Çocuğumda yazık ne desin ben büyüdüm anne, korkma o da büyüycek sana kahve yapıcak diyor..ay yazarkende ağlıyorum ya... diğer sayfalarda ruh halinizden bahsetmişsiniz, okuyunca bende yazmadan geçemedim

KIzlar kaşık mamalarının gece için olanlarından kullananız var mı? Hangi markayı kullanıyorsunuz? Bebeğiniz severek yiyor mu ? Birde yedirdiğinizde gece uykusuna katkısı oluyor mu? Çok soru sordum ama uykusuzluktan ve yorgunluktan sağlıklı düşünemez oldum.
.
Bugün büyük çocuğumla sohbet ederken, bana en büyük hayalimin ne olduğunu sordu. Ben kendime ait tek bir gün..deyip istemsizce ağlamaya başladım. Çocuğumda yazık ne desin ben büyüdüm anne, korkma o da büyüycek sana kahve yapıcak diyor..ay yazarkende ağlıyorum ya... diğer sayfalarda ruh halinizden bahsetmişsiniz, okuyunca bende yazmadan geçemedim
Canım ben gece uyanırsa ve açsa eğer biberon maması yapıyorum içip uyuyor acaba kaşık maması yerine biberon maması mı denesen 🙄

.
Okurken ağladım 😭 bu saat oldu halen ayaktayım artık dayanamıyorum Allah'ım bukadar zor olmamalı diyorum

Okurken ağladım 😭 bu saat oldu halen ayaktayım artık dayanamıyorum Allah'ım bukadar zor olmamalı diyorum
Annelik dedikleri şey bu galiba.ergen dönemlerimde annemle kavga ettiğimde annem hep “birgün anne olduğunda bu yaptıklarına çok pişman olacaksın “derdi.şu anda anneme yaptıklarımdan ,söylediklerimden dolayı okadar pişmanım ki..ama ergenlik dönemi diyip susuyorum.oğlum sabaha kadar kıvrım kıvrım kıvrandı ve hep uyandı.sancısı vardı galiba.dün ve önceki gün de salyalıydı sanırım 9.diş geliyor 😩😩Allah hepimizin yardımcısı olsın

.
Ah canım benim.çok yıpratıcı günler geçiriyoruz ama bak oğlun ne güzel destek olmuş sana.oğlun büyümüş maşAllahh ve sana bağımlılığı azalmış bak bir gün kucağındaki minnoş da öyle olacak canım.şu anda bize muhtaçlar bu yıpranmalarımız hep ondan.bazen ben de diyorum oğlum şöyle koca bir gün gitse de şöyle dertsiz kedersiz uyusam uyansam dinlensem ama yokkkkk öyle bir şans.
Bir de canım ben oğluma hiç mama ,kaşık maması falan vermedşm.benşm oğlum mama içmedi hiç.beğenmedi sanırım burnunun ucuyla itti

Çok geçmiş olsun canım. Nasılsın peki? Esin çocuk nasi L?
bir gece çok ateşlendim ve ecel teri döktüm resmen. öleceğim sabaha çıkamam dedim yani resmen. 5-6 saat kadar sürdü. o bitti allaha şükür şimdi nefes darlığı hariç bi sıkıntım kalmadı.
GEÇMiş olsun canım, nasıl geçiriyorsun? Yakınlarında sana yemek vs vetebilecek birileri var mı? İYi beslenip dinlenmen lazım, eşim burda yok yazmışsın, seninle ilgilenicek birileri var değil mi?
valla ailem memlekette şu durumdayken gelemezler. eşim görevde hasta olduğumdan haberi bile olmadı. o gelene kadar iyileşirim bile allahın izniyle. yemeği de dışardan söylüyorum iyiysem kendim yapıyorum ama inanın 2 adım atsam bile nefesim kesiliyor. çok yoruluyorum.

bir gece çok ateşlendim ve ecel teri döktüm resmen. öleceğim sabaha çıkamam dedim yani resmen. 5-6 saat kadar sürdü. o bitti allaha şükür şimdi nefes darlığı hariç bi sıkıntım kalmadı.

valla ailem memlekette şu durumdayken gelemezler. eşim görevde hasta olduğumdan haberi bile olmadı. o gelene kadar iyileşirim bile allahın izniyle. yemeği de dışardan söylüyorum iyiysem kendim yapıyorum ama inanın 2 adım atsam bile nefesim kesiliyor. çok yoruluyorum.
Çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin inşallah.Bebeğe bakmak zor oluyordur haliyle,Allah kolaylık versin.

Annelik dedikleri şey bu galiba.ergen dönemlerimde annemle kavga ettiğimde annem hep “birgün anne olduğunda bu yaptıklarına çok pişman olacaksın “derdi.şu anda anneme yaptıklarımdan ,söylediklerimden dolayı okadar pişmanım ki..ama ergenlik dönemi diyip susuyorum.oğlum sabaha kadar kıvrım kıvrım kıvrandı ve hep uyandı.sancısı vardı galiba.dün ve önceki gün de salyalıydı sanırım 9.diş geliyor 😩😩Allah hepimizin yardımcısı olsın
Gerçekten anneme bazen kızıyorum ve hem yumusuyorum artık zamanında ne çekmiş diyorum bide biz 8 kardeşiz düşün😱 fakat benim gerçekten tahamulum kalmadı çok agresif oldum eşimle sürekli tartiscak bişey buluyorum bugün sana kendimi begendiremedim bir dedi çok uzuldum

Çok üzüldüm senin adına aynı sehirde olsak keşke en azından bir çorba ıhlamur bişey yapardım kapına getirirdim. Moralini yüksek tut Allah şifa versin tez zamanda. Bu zor zamanda kızının bakımında kolaylık versin🙏

Çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda çok çok hafif bir şekilde atlatırsın 🤲

Back