- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.801
Ben bu sabah itibariyle kullanmaya başladım. Dünden burun akıntısı vardı oğlumun. Dün gece iyice tıkandı. Öksürük balgam da geldi. 38 derece ateşi de gördük. Hiç düzgün uyumadı ilk defa. Bu sabah doktora gittik bunu verdi. Ben de 1 ölçek verdim uyuttum az önce. Bakalım inşallah iyi gelir.Peditus şurup kullanan var mı aranızda
Burnu tıkalı aşırı öksürük var sağlık ocağından ilacı verdiler prospektüste 6 yaşından küçüklere vermeyin yazıyor çocuk dr götürdüm kullanma dedi ama öksürükten uyuyamıo ki nette kullanan anneler var versem mi vermesem mi çok kararsızımBen bu sabah itibariyle kullanmaya başladım. Dünden burun akıntısı vardı oğlumun. Dün gece iyice tıkandı. Öksürük balgam da geldi. 38 derece ateşi de gördük. Hiç düzgün uyumadı ilk defa. Bu sabah doktora gittik bunu verdi. Ben de 1 ölçek verdim uyuttum az önce. Bakalım inşallah iyi gelir.
Genelde öyle yazıyor tüm ilaçlar ve vitaminlerde zaten. Ama doktorun kullanma demişBurnu tıkalı aşırı öksürük var sağlık ocağından ilacı verdiler prospektüste 6 yaşından küçüklere vermeyin yazıyor çocuk dr götürdüm kullanma dedi ama öksürükten uyuyamıo ki nette kullanan anneler var versem mi vermesem mi çok kararsızım
Canım ben endikasyonlarına baktım vermeden önce tam bize uyuyodu. Verdikten sonra inceledim 6 yaş olayınıBurnu tıkalı aşırı öksürük var sağlık ocağından ilacı verdiler prospektüste 6 yaşından küçüklere vermeyin yazıyor çocuk dr götürdüm kullanma dedi ama öksürükten uyuyamıo ki nette kullanan anneler var versem mi vermesem mi çok kararsızım
Canım ben doktora sordum tekrar sorun olmayacağını söyledi. Başka bir doktorum daha var ona da mesaj attım. 6 aydan sonra ben de tavsiye ediyorum verebilirsin dedi. Benim burun tıkanıklığı ile beraber ateşte var. Calpol dolven fayda etmedi. Ben kullanmaya devam edicem mecbur.Burnu tıkalı aşırı öksürük var sağlık ocağından ilacı verdiler prospektüste 6 yaşından küçüklere vermeyin yazıyor çocuk dr götürdüm kullanma dedi ama öksürükten uyuyamıo ki nette kullanan anneler var versem mi vermesem mi çok kararsızım
Canım en fazla 5 gün kullanılıyomuş bir çay kaşığı. Yazanlar hep öyle demişCanım ben doktora sordum tekrar sorun olmayacağını söyledi. Başka bir doktorum daha var ona da mesaj attım. 6 aydan sonra ben de tavsiye ediyorum verebilirsin dedi. Benim burun tıkanıklığı ile beraber ateşte var. Calpol dolven fayda etmedi. Ben kullanmaya devam edicem mecbur.
Koçanı boğ ya da sarsarak uyandır büyüğe baksınSu anda kocam uyuyo, kayinvaldem uyuyo. Ben büyük kiz yuzunden kucugunu uyutamadim sinirden ciktim odadan bi baktim keyifler yerinde ooohhh(( geceleri uyuyamiyorum uyuyanlara cok özeniyorum
Kızlar birileri bize uyku zamanlarini verse ne guzel olurzaten yas ilerledikce rahat deliksiz vs uyuyamiycaz ya uyku uyku uykuuuu
Kocam 15 gündür yatiyo beli rahatsizKoçanı boğ ya da sarsarak uyandır büyüğe baksın
Kocam 15 gündür yatiyo beli rahatsizondan önce korona asilari oldu iki tane, ucer gun yataktan kalkmadı. Ondan önce korona oldu 15 gün odada izole yasadi tövbe tövbe diyorum adam hasta kendine gel kinlenme
Ben cok hasta olmuştum kalkamiycak durumdaydim. Biraz esim bakar diye sevindim gibi oldum. Sen git asi ol gel kalkama. 2 çocuk var, ev var, o var. Ee biz kadinlar her seyi yapariz tabi. Ayaga kalkmak ve her seye bakmak zorunda kaldımTamam neyse kinlenme öyleyse.birqz şansı yaver gitmiş gibi her serde hayır vardı misali
Kadın hasta olunca kalkmak zorunda maalesef.rabbim sağlık sıhhat versin bu günler de gecerBen cok hasta olmuştum kalkamiycak durumdaydim. Biraz esim bakar diye sevindim gibi oldum. Sen git asi ol gel kalkama. 2 çocuk var, ev var, o var. Ee biz kadinlar her seyi yapariz tabi. Ayaga kalkmak ve her seye bakmak zorunda kaldımo zaman cok gucume gitmisti önce ben hasta oldum benim hakkimdi yatmak diye
Cok şükür Allah saglik versin bize, isin esprisi bu ama sagligin yaninda dinlenebilme de afiyet de versin insallahh
Aminnn en önemlisi sağlıkKadın hasta olunca kalkmak zorunda maalesef.rabbim sağlık sıhhat versin bu günler de gecer
Bazen benimde bu durum zoruma gidiyor ben hastalandım yerimden kalkamadım ama eşim ben kadar bu hastalıklarda falan sorumluluk sahibi değil kadın hasta olsada bir şekilde kalkmak zorunda galiba kendini hep sorumlu hissediyor erkek oyoe değil malesef. Allah bize güç versin ne diyelimBen cok hasta olmuştum kalkamiycak durumdaydim. Biraz esim bakar diye sevindim gibi oldum. Sen git asi ol gel kalkama. 2 çocuk var, ev var, o var. Ee biz kadinlar her seyi yapariz tabi. Ayaga kalkmak ve her seye bakmak zorunda kaldımo zaman cok gucume gitmisti önce ben hasta oldum benim hakkimdi yatmak diye
Cok şükür Allah saglik versin bize, isin esprisi bu ama sagligin yaninda dinlenebilme de afiyet de versin insallahh
MalesefBazen benimde bu durum zoruma gidiyor ben hastalandım yerimden kalkamadım ama eşim ben kadar bu hastalıklarda falan sorumluluk sahibi değil kadın hasta olsada bir şekilde kalkmak zorunda galiba kendini hep sorumlu hissediyor erkek oyoe değil malesef. Allah bize güç versin ne diyelim
Canım aç olmasın istersen sıkıca doyur karnını mayışsınDelirmeme az kaldı demek isterdim ama galiba delirdim az falan kalmadı kaç gecedir uyanıp saatlerce ağlardı bu sefer 12 de uyandı bu saat oldu ordan oraya koşuyor uyumak istemiyor zorla tam dalıyor diyorum uyandırıyor kendini neden yapıyor napicam beynim durdu
Oy maşallah. Bizimki tam 11.5 aylık benzer durumu yaşıyoruz kıpır kıpır ve bu yüzden zayıflıyor geçen gün 8.2 idi şoka girdim 2 kilo birden gitmiş ben de bol bol pilav çorba gidiyorum bakalımSlm kizlar nasilsiniz umarim bebisleriniz sizler iyisinizdir uzun zamandir yazamiyorum gunler isik hiziyla geciyor sanki oglum 10. girdigi gun yurumeye basladi ve suan hic durmuyor oyuzden mi acaba bilemedim kilo alimi yavas ilerliyor yemeyi bazen redediyor bazen istahli yiyor anne sutu aliyor biraksam surekli icecek suan 10.700 kg birde ust dislerinde beyazliklar var bebeginde boyle olan var mi.
Zaten yemek yiyen bir bebek değil hatta dun yemek yedi baya. Eşimle bu gece uyur dedik saat 5.30 a kadar ayaktaydik 8 de tekrar uyandı şaşırdım kaldim bu haline acikcasiCanım aç olmasın istersen sıkıca doyur karnını mayışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?