• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bir ara migrosta bebekler için hazır su satıldığı yazılmıştı.yazan arkadaşım suyun markasını falan yazabilir mi bana rica etsem.

Geçmiş olsun doktora bit götür istersen şuan ki salginsa antibiyotik olmadan iyilesemiyor bizimki halen iyilesmedi çok çekti inşallah oyoe bir hastalık değildir🙏
Canım götürdüm sadece calpol içir bu kadar küçük bebeğe ilaç vermiyorum ben dedi. Dün sağlık ocağındaki ilaç verdi bi çay kaşığı ver dedi prospektüste 6 yaşından küçüklere vermeyin yazıyo. Kendi kendine geçmesini beklicez

Canım götürdüm sadece calpol içir bu kadar küçük bebeğe ilaç vermiyorum ben dedi. Dün sağlık ocağındaki ilaç verdi bi çay kaşığı ver dedi prospektüste 6 yaşından küçüklere vermeyin yazıyo. Kendi kendine geçmesini beklicez
Bende ilaç taraftarı değilim eğer çok ağır değilse geçer kendi kendine çok geçmiş olsun canim

Ağzına burnuna elletmiyor ki delircem. Burnu tıkalı serum fizyolojik sıktırmıyo, ağzına bişi sürmüyo, altını değiştirtmiyo delircem.
Ben vinks sürdüm o baya güzel açtı burnunu bebekler için olanı i dene istersen. Bide sıcak buharda açar elletmiyorsa onları dene Eylül'de elletmiyor cunku

Back