2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
çıldırmama çok az kaldı... kızım bana öyle yapışık ki yeniden içime girecek az daha zorlarsa abartmıyorum. mümkün değil 5 dk bi başkasında dursun da ben de bi şey yapayım. bu yetmiyomuş gibi bütün uyku düzeni bozuldu inanılmaz az uyuyor.

daha demin uyku gözlerinden akıyor inat etti uyumuyor. sinirlendim bıraktım beşiğinde çıktım yanından. sinirlerim inanılmaz laçka

Kucağıma geliyo yanağını kafama dayıyor daha ileriyi zorluyo ordan ilerisi nereyse

Benimki de aynı maalesef.zaten doğduğundan beri uykusu pek azdı ama özellikle şu son iki aydır çok daha berbat bir hal aldı.yapışıklık konusuna gelince de diş sancısı çok olduğu dönemlerde gece bir milyonkez uyanıyor diye yanımda yatırmaya başlamıştım.şimdi gece sürekli beni yokluyor yanında değilsem yaygarayı basıyor.2 dk wcye gitmek benim için artık lüks.oynatmaya az kaldı resmen.onu evde nasıl avutacağımı şaşırmış durumdayım.birlikte oyun oynuyorum ağlıyor,örümceğine koyyuyorum ağlıyor,arabasında gezmeye götürüyorum ağlıyor,parka götürüyorum yine bi müddet sonra ağlıyor.çok çaresizim.illa kucağımda olmak istiyor.onu taşımaktan bileklerimi kollarımı hissetmiyorum artık.zaten ağır ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.haa bir de ek gıdayı artık kafasına göre bir yiyor bir yemiyor ve memeye sarmış durumda.iliklerime kadar sömürüyor beni.bazen formül mamada mı versem diye düşünüyorum çünkü sütümü son damlasına kadar bitiriyor

canım sen ilk defa böyle bir durumdan bahsediyorsun, diş sancısı olabilir mi?

Yapışıklık konusunda yalnız değilsiniz Her daim üzerimde. Yere bırakıyorum direk yine bana geliyor. Hadi biraz oynar belki diye yere oturuyorum. Yine tırmanıyor üstüme. Ne bir şey yiyebiliyorum, ne içebiliyorum. Hemen yine geliyor al diye
Hadi otursun karşımda vereyim yediklerimden diyorum. Yine ayaklanıyor geliyor burnumun dibine. Öyle göz göze bakışarak yiyecek

Beni görür görmez kucak sarmaş dolaş vida kucak yetmiyor resmen tepeme çıkıyor ama şuan çok kalablik ortamdayim yegenlerinle oynuyor biraz rahatım fakat carsmba evime gidicem napicam bende bilmiyorum bide uçakla bebekle ilk kez binicem napicam ne edicem hiç bilmiyorim bebekle uçağa binen arkadaşlar bilmem gereken yapmamı tafsiye ettiğiniz biseyler var mı acaba

eğer tek başınaysan güvenlik aşamaları biraz zorlayıcı oluyor. her şeyi birkaç defa sepete koy x ray e ver bebeği taşımaya çalış kendin geç sonra verdiklerini al derken biraz terliyorsun yalan yok. ama bindikten sonrası çok rahat.

tavsiyem anne sırt çantası alman. at içine yedek kıyafet bez ve bebeğin yemeğini oyuncağını çok rahat oluyor. bindiğinde bir bebek kemeri veriyorlar bebeğini kendin kendi kemerine takıyorsun o da çok kolay.

tavsiyem ne çok tok olsun ne çok aç. türbülans çoksa rahatsız olabilir. kalkarken ve inerken emzik ver, su içir veya emzir ki kulakları yüzünden rahatsız olmasın. birkaç koltuk arkamızdaki bir bebek çok ağladı bu yüzden. eğer bebeğin kendi arabasında ya da arabada uyuyan bebekse zaten rahat edersin. etrafı izlemek camdan bakmak hoşlarına gidiyor.

bir de tavsiyem check in yaptırırken en geniş koltuklardan birini iste. dar olursa çok bunalırsın. bebek arabasını uçağın kapısına kadar götürüp yine indiğinde poşetle alabilirsin. birinden yardım istemeden açmak çok zor çekinme bir sürü bebekli aile oluyor

Bebek arabasıyla gelmemiştir ana kucagiyoa mı gitsem diyordum çanta taşırken rahat ederim diye bide iki bavulla gelmiştim otubusle geldim diye ne kadar önceden orda olmamı önerirsin peki

Bize 9 ay aşısı yapılmadı. Önceden de 12. Ayda yapılıyormuş tekrar o aya alındı dedi aile hekimi. Ama burda herkese yapmişlar kendi doktorumuza mı sorsam acabavar mı bizim gibi yapılmayan

Bize 9 ay aşısı yapılmadı. Önceden de 12. Ayda yapılıyormuş tekrar o aya alındı dedi aile hekimi. Ama burda herkese yapmişlar kendi doktorumuza mı sorsam acabavar mı bizim gibi yapılmayan
Aa ilginç.ben aşı vakti memleketimde olmamama rağmen sağlık ocağından arayıp neden oğlunuzu aşıya getirmediniz diye de sordular .geleceğim günü ve getirememe nedenimi söyledim tmm dediler.
Benim oğluma da koldan vurdular.

Ben de bugün gittim. Yeni taşındığımız işin aile hekimliğimiz değişti. Diğer hekimlik 9ay aşısını yapıyordu ama bu gittiğim yapmadıklarını zaten yaşında kızamık aşısının olacağını söyledi.

Bana da ebe 9.ayda var demisti. Bizim hemşire izinliydi. Kendi hemşiremiz geldi yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…