- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.321
Ben de 5 e geçmeyi düşünüyorum lastik izi oluyor4+ kullanıyorduk ama iz yapmasın diye 5 alıyorum son zamanlarda
Rahat etsin diyorum ben de.Nasılsa taşma derdi yok artık küçüklüklerindeki gibi. Sayısı azalıp fiyatı artıyor ama yapacak bir sey yok. Şu sıra zaten altını almak imkansız. Külotlu deneyeyim bari dedim. Kendi kilosundaki vardı. O da küçük gibi geldi. Alırsam yine bir büyük alacağım.Ben de 5 e geçmeyi düşünüyorum lastik izi oluyor
Bizdede durumlar aynı sen anlattikca bizimkini anlatıyorsun sankiValla cnm dün aşıdan sonra 2 kez uyuttuğumu zannettim ve 5 dk sonra uyandı her ikisinde de.üçüncü teşebbüsümde de (19:30’da) sadece 20dk uyudu ve sanki etini koparmışlar gibi ağlaya ağlaya uyandı.gece 11 gibi tekrar uyudu ve sabaha kadar kaç kez ağlayarak uyandığını sayamadım bile.sabah 5 ten beri ağlıyordu en son 6:30da tamamen uyandı.acaba aşırı sıcaktan mı yoksa aşıdan mı bilemedim.az önce yıkadım.dün aşı oldığu için yıkayamadım ama çocuğum zaten sıcağa gelemeyen bir tip hava da inanılmaz derecede sıcaktı çocuk sucuğa döndü resmen
Ahhhh ahhhh aynı durum halaa devam ediyor.aşırı derecede huysuz.o çıkarırken anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiği dişleriyle şimdi de bacaklarımı ısırıyor beyefendiBizdede durumlar aynı sen anlattikca bizimkini anlatıyorsun sanki
Ahhh ahhh ben de merak ediyorum.sürekli kucağımda beyefendi.yanından ayrıldığım anda yaygarayı basıyorBunların bize yapışma dönemi ne zaman bitecek acaba
Dalgadan çok korktu benim oğlum dalgalıyken yaklaştırmayın derim. Bide soğuk diye hoşlanmadı sanırım duşu sever çünkü. Size iyi tatiller akdeniz tarafına gidiyorsanız sıcacık suyun tadını çıkarırKızlar günaydın. Nasip olursa önümüzdeki salı memlekete ailemin yanına gideceğiz oğluşla. Memlekette onu denize sokmak istiyorum. Malum ilk kez denize girecek, ben de acemiyim size danışayım dedim. Deniz için ona boyun simidi, sinevonun güneş kremini bir de sleepynin mayo bezini aldım. Ek olarak bir de şapka ve deniz patiği bakmaya çalışacağm. Sizce almam gereken aklıam gelmeyen başka şeyler var mı ? Bir de bebiş denize en fazla ne kadar süre girmeli bilginiz var mı size sorayım dedim :)
Ben sadece 10 dk soktum oğlumu.bezini çıkardım ama kısa süre batırıp çıkaracağım için mayo bez almadım.eşim işe gidecekti vaktimiz yoktu diye kısa süre öyle geçerken durup batırdık diyim.çok sevdi sıpa.hatta havluya sardığımızda neden der gibi baktıKızlar günaydın. Nasip olursa önümüzdeki salı memlekete ailemin yanına gideceğiz oğluşla. Memlekette onu denize sokmak istiyorum. Malum ilk kez denize girecek, ben de acemiyim size danışayım dedim. Deniz için ona boyun simidi, sinevonun güneş kremini bir de sleepynin mayo bezini aldım. Ek olarak bir de şapka ve deniz patiği bakmaya çalışacağm. Sizce almam gereken aklıam gelmeyen başka şeyler var mı ? Bir de bebiş denize en fazla ne kadar süre girmeli bilginiz var mı size sorayım dedim :)
Köpek dişleri çıktı mı sizin bebişin, önce onlar çıkmaz mı, bide kaç dişi var şuan, bizim 8 diş oldu, altta 4 üstte 4 hâlâ diş çıkacak gibi, yavrum hepsini üst üste çıkardı, artık bi ara versin diye gözünün içine bakıyorum ama yok, bugünümüze şükür ama ikimizde çok yoruldukSanırım oğlum azı dişlerini çıkaracak.3 gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.gerçekten çok yoruldum,tükendim
Pardon köpek dişi yazacağıma azı yazmışım.köpek dişleri çıkacak galiba.çok huysuz.bizim 6 tane oldu köpekler de çıkarsa 8 olacakKöpek dişleri çıktı mı sizin bebişin, önce onlar çıkmaz mı, bide kaç dişi var şuan, bizim 8 diş oldu, altta 4 üstte 4 hâlâ diş çıkacak gibi, yavrum hepsini üst üste çıkardı, artık bi ara versin diye gözünün içine bakıyorum ama yok, bugünümüze şükür ama ikimizde çok yorulduk
Ayy canım çok geçmiş olsun insallah cabucak iyilesir.. madecassol krem yaralari cok cabuk toparlıyor. Bephanten ve pantenolda öyle. Meme başına sürülür mü dra danışmak lazım.Oğlum ısıra ısıra göğsümde yeni bi delik açmış o kadar acıyor ki. Hemen geçirebilcek mucizevi bi ilaç önerisi olan var mı? Kantaron sürcem ama bildiğin delik var çok canım yanıyor
Ahh tahmin edebiliyorum. Geçmiş olsun. Geçenlerde 1 hafta kadar çektim ben o acıyıOğlum ısıra ısıra göğsümde yeni bi delik açmış o kadar acıyor ki. Hemen geçirebilcek mucizevi bi ilaç önerisi olan var mı? Kantaron sürcem ama bildiğin delik var çok canım yanıyor
Ayy canım çok geçmiş olsun insallah cabucak iyilesir.. madecassol krem yaralari cok cabuk toparlıyor. Bephanten ve pantenolda öyle. Meme başına sürülür mü dra danışmak lazım.
Pantenolun meme başına surulebildigini biliyorum.
Kalkanla emzirebiliyosan biraz korur..
İlk 3 ay da yaraydı hep kanardı ağlaya ağlaya emzirirdim kullanmadığım ilaç kalmadı anca 3 ay sonra geçti. Şimdi ucu değil kenarında delik olmuş bide dişini taktırıyor kalkarkenAhh tahmin edebiliyorum. Geçmiş olsun. Geçenlerde 1 hafta kadar çektim ben o acıyıHer şeyi denedim ama hemen iyi gelen olmadı Ağlayarak emzirdim
İyi gelen bişey bulursanız buraya yazar mısınız, bende aynı durumdayımİlk 3 ay da yaraydı hep kanardı ağlaya ağlaya emzirirdim kullanmadığım ilaç kalmadı anca 3 ay sonra geçti. Şimdi ucu değil kenarında delik olmuş bide dişini taktırıyor kalkarken
Teşekkür ederim önerileriniz için
İlk 3 ay da yaraydı hep kanardı ağlaya ağlaya emzirirdim kullanmadığım ilaç kalmadı anca 3 ay sonra geçti. Şimdi ucu değil kenarında delik olmuş bide dişini taktırıyor kalkarken
Benim ilk bebegimde olmuştu lansinonh iyi gelmişti.. ne derece ileri sizinki bilemiyorumİyi gelen bişey bulursanız buraya yazar mısınız, bende aynı durumdayım
çok geçmiş olsun canım, bende yaşamıştım bir süre önce, aynen tarif ettiğin gibi ağlaya ağlaya emzirirdim. Hemen değil ama düzenli kullanımla lansinoh'un faydasını gördüm. Göğüs kremi olduğu için, bebeğim krem kalıntılarını yutsa dahi birşey olmayacağını düşünüp hep onla devam ettim.İlk 3 ay da yaraydı hep kanardı ağlaya ağlaya emzirirdim kullanmadığım ilaç kalmadı anca 3 ay sonra geçti. Şimdi ucu değil kenarında delik olmuş bide dişini taktırıyor kalkarken
canım yanında serum fizyolojik bulundurabilirsin. Kumla oynamasına izin verirsen, ellerini ağzına ve gözlerine değdiriyorlar. gözüne kum kaçarsa temizlersinKızlar günaydın. Nasip olursa önümüzdeki salı memlekete ailemin yanına gideceğiz oğluşla. Memlekette onu denize sokmak istiyorum. Malum ilk kez denize girecek, ben de acemiyim size danışayım dedim. Deniz için ona boyun simidi, sinevonun güneş kremini bir de sleepynin mayo bezini aldım. Ek olarak bir de şapka ve deniz patiği bakmaya çalışacağm. Sizce almam gereken aklıam gelmeyen başka şeyler var mı ? Bir de bebiş denize en fazla ne kadar süre girmeli bilginiz var mı size sorayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?