• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimki de diş muhabbetinde öyle oldu.gece milyonkez uyandığı için aynı yatakta yatıyoruz sürekli eliyle yanında olup olmadığımı kontrol ediyor.tam ana kuzusu oldu
Sırtımı dönüyorum artık ben emzirdikten sonra😆 Aranmayı bırakıp uyuyor o zaman. Yoksa koynumdan çıkmıyor🤪 Arkasına yastık koyuyorum düşmesin diye. Ona sarılıp yatıyor. Anasının kızı diyor babası. Hele hamileyken 3 yastıkla yatıyordum😉

Normalde cok fazla öyle degildir ama bu aylarda benimki de birakinca çığlığı basiyo. Ailemi yadırgamazdi artik kimsede durmuyo. Seninki hep.oyleyse Allah yardimcin olsun canım cok zor. Benim büyük kiz oyleydi yapisik bi sekilde yaşardık😁 onu oyalayacak ilgisini çekecek biseyler lazim kisa da olsa. Ucan balon aliyoduk bi süre idare etmisti o, bileğine bağlıyoduk. Bir ay flan idare ediyo havada sonra yine sisirtiyoduk aklinda olsun belki ise yarar canim 😁
ben bayıldım bu fikre, bana böyle şeyler lazım....🤣 ama uçan balon nerden bulucam. haftaiçi avm'ye gitmem lazım muhakkak

ben bayıldım bu fikre, bana böyle şeyler lazım....🤣 ama uçan balon nerden bulucam. haftaiçi avm'ye gitmem lazım muhakkak
Bizimkini baya goturmustu balon😊 bir de bos kavanozları gondermek için kucuk.bi koliye koymustum. Tam bu aylarda tutarak kalkiyodu kızım, onunla bir oynamaya basladi oyle guzel oyalandi ki, neredeyse 1 bucuk yasinda kaldirdim salondan :) ufakligim kalkamadigi için ona yapmadim ama boş koli koyuyorum, onu evirip çevirirken oyalanıyo belki birilerine ilham olur 😁 bir de gozumun önundeyken mesela.ben mutfakta biseyler yaparken poşet veriyorum (agzina koymuyor) o da goturuyor biraz

Bizim bir hafta oldu gece uykusu yoktu zaten ama gündüz uykusu son iki gündür 20 dakikaya düştü ona bağlı olabilir mi ki
Valla cnm dün aşıdan sonra 2 kez uyuttuğumu zannettim ve 5 dk sonra uyandı her ikisinde de.üçüncü teşebbüsümde de (19:30’da) sadece 20dk uyudu ve sanki etini koparmışlar gibi ağlaya ağlaya uyandı.gece 11 gibi tekrar uyudu ve sabaha kadar kaç kez ağlayarak uyandığını sayamadım bile.sabah 5 ten beri ağlıyordu en son 6:30da tamamen uyandı.acaba aşırı sıcaktan mı yoksa aşıdan mı bilemedim.az önce yıkadım.dün aşı oldığu için yıkayamadım ama çocuğum zaten sıcağa gelemeyen bir tip hava da inanılmaz derecede sıcaktı çocuk sucuğa döndü resmen 🙄🙄🙄

Kızlar sizinkiler kirmizi mercimek çorbası yiyebiliyo mu, benimki sevmiyo pütürlü yapısı olduğu için sanırım. Sebze purelerine az katsam da yemiyo. Kış sebzeleri dönüşümlü veriyodum simdi ne vereceğimi bilemiyorum. Yoğurt yemiyo corba yaptim o sekilde de sevmedi

Back