• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de 5 e geçmeyi düşünüyorum lastik izi oluyor
Rahat etsin diyorum ben de.Nasılsa taşma derdi yok artık küçüklüklerindeki gibi. Sayısı azalıp fiyatı artıyor ama yapacak bir sey yok. Şu sıra zaten altını almak imkansız. Külotlu deneyeyim bari dedim. Kendi kilosundaki vardı. O da küçük gibi geldi. Alırsam yine bir büyük alacağım.

Valla cnm dün aşıdan sonra 2 kez uyuttuğumu zannettim ve 5 dk sonra uyandı her ikisinde de.üçüncü teşebbüsümde de (19:30’da) sadece 20dk uyudu ve sanki etini koparmışlar gibi ağlaya ağlaya uyandı.gece 11 gibi tekrar uyudu ve sabaha kadar kaç kez ağlayarak uyandığını sayamadım bile.sabah 5 ten beri ağlıyordu en son 6:30da tamamen uyandı.acaba aşırı sıcaktan mı yoksa aşıdan mı bilemedim.az önce yıkadım.dün aşı oldığu için yıkayamadım ama çocuğum zaten sıcağa gelemeyen bir tip hava da inanılmaz derecede sıcaktı çocuk sucuğa döndü resmen 🙄🙄🙄
Bizdede durumlar aynı sen anlattikca bizimkini anlatıyorsun sanki 🐣🤯

Bizdede durumlar aynı sen anlattikca bizimkini anlatıyorsun sanki 🐣🤯
Ahhhh ahhhh aynı durum halaa devam ediyor.aşırı derecede huysuz.o çıkarırken anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiği dişleriyle şimdi de bacaklarımı ısırıyor beyefendi 🙄boşuna dememişler besle kargayı ,oysun gözünü 😭😭

Kızlar günaydın. Nasip olursa önümüzdeki salı memlekete ailemin yanına gideceğiz oğluşla. Memlekette onu denize sokmak istiyorum. Malum ilk kez denize girecek, ben de acemiyim size danışayım dedim. Deniz için ona boyun simidi, sinevonun güneş kremini bir de sleepynin mayo bezini aldım. Ek olarak bir de şapka ve deniz patiği bakmaya çalışacağm. Sizce almam gereken aklıam gelmeyen başka şeyler var mı ? Bir de bebiş denize en fazla ne kadar süre girmeli bilginiz var mı size sorayım dedim :)

Sanırım oğlum azı dişlerini çıkaracak.3 gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.gerçekten çok yoruldum,tükendim😖😖

Kızlar günaydın. Nasip olursa önümüzdeki salı memlekete ailemin yanına gideceğiz oğluşla. Memlekette onu denize sokmak istiyorum. Malum ilk kez denize girecek, ben de acemiyim size danışayım dedim. Deniz için ona boyun simidi, sinevonun güneş kremini bir de sleepynin mayo bezini aldım. Ek olarak bir de şapka ve deniz patiği bakmaya çalışacağm. Sizce almam gereken aklıam gelmeyen başka şeyler var mı ? Bir de bebiş denize en fazla ne kadar süre girmeli bilginiz var mı size sorayım dedim :)
Dalgadan çok korktu benim oğlum dalgalıyken yaklaştırmayın derim. Bide soğuk diye hoşlanmadı sanırım duşu sever çünkü. Size iyi tatiller akdeniz tarafına gidiyorsanız sıcacık suyun tadını çıkarır

Ben sadece 10 dk soktum oğlumu.bezini çıkardım ama kısa süre batırıp çıkaracağım için mayo bez almadım.eşim işe gidecekti vaktimiz yoktu diye kısa süre öyle geçerken durup batırdık diyim.çok sevdi sıpa.hatta havluya sardığımızda neden der gibi baktı 😍😍😍 babası gece vardiyasına geçtiğinde uzun süreliğine gideceğiz inşAllahh.bence alacakların yeterli gibi duruyır.ben de söylediklerinin yanısıra yanıma su ve ek gıdasını almayı düşünüyorum.

Sanırım oğlum azı dişlerini çıkaracak.3 gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.gerçekten çok yoruldum,tükendim😖😖
Köpek dişleri çıktı mı sizin bebişin, önce onlar çıkmaz mı, bide kaç dişi var şuan, bizim 8 diş oldu, altta 4 üstte 4 hâlâ diş çıkacak gibi, yavrum hepsini üst üste çıkardı, artık bi ara versin diye gözünün içine bakıyorum ama yok, bugünümüze şükür ama ikimizde çok yorulduk

Köpek dişleri çıktı mı sizin bebişin, önce onlar çıkmaz mı, bide kaç dişi var şuan, bizim 8 diş oldu, altta 4 üstte 4 hâlâ diş çıkacak gibi, yavrum hepsini üst üste çıkardı, artık bi ara versin diye gözünün içine bakıyorum ama yok, bugünümüze şükür ama ikimizde çok yorulduk
Pardon köpek dişi yazacağıma azı yazmışım.köpek dişleri çıkacak galiba.çok huysuz.bizim 6 tane oldu köpekler de çıkarsa 8 olacak 🙄

Oğlum ısıra ısıra göğsümde yeni bi delik açmış o kadar acıyor ki. Hemen geçirebilcek mucizevi bi ilaç önerisi olan var mı? Kantaron sürcem ama bildiğin delik var çok canım yanıyor

Oğlum ısıra ısıra göğsümde yeni bi delik açmış o kadar acıyor ki. Hemen geçirebilcek mucizevi bi ilaç önerisi olan var mı? Kantaron sürcem ama bildiğin delik var çok canım yanıyor
Ayy canım çok geçmiş olsun insallah cabucak iyilesir.. madecassol krem yaralari cok cabuk toparlıyor. Bephanten ve pantenolda öyle. Meme başına sürülür mü dra danışmak lazım.
Pantenolun meme başına surulebildigini biliyorum.
Kalkanla emzirebiliyosan biraz korur..

Ahh tahmin edebiliyorum. Geçmiş olsun. Geçenlerde 1 hafta kadar çektim ben o acıyı😪 Her şeyi denedim ama hemen iyi gelen olmadı😔 Ağlayarak emzirdim😥

Ayy canım çok geçmiş olsun insallah cabucak iyilesir.. madecassol krem yaralari cok cabuk toparlıyor. Bephanten ve pantenolda öyle. Meme başına sürülür mü dra danışmak lazım.
Pantenolun meme başına surulebildigini biliyorum.
Kalkanla emzirebiliyosan biraz korur..

Ahh tahmin edebiliyorum. Geçmiş olsun. Geçenlerde 1 hafta kadar çektim ben o acıyı😪 Her şeyi denedim ama hemen iyi gelen olmadı😔 Ağlayarak emzirdim😥
İlk 3 ay da yaraydı hep kanardı ağlaya ağlaya emzirirdim kullanmadığım ilaç kalmadı anca 3 ay sonra geçti. Şimdi ucu değil kenarında delik olmuş bide dişini taktırıyor kalkarken 🥺
Teşekkür ederim önerileriniz için

İlk 3 ay da yaraydı hep kanardı ağlaya ağlaya emzirirdim kullanmadığım ilaç kalmadı anca 3 ay sonra geçti. Şimdi ucu değil kenarında delik olmuş bide dişini taktırıyor kalkarken 🥺
İyi gelen bişey bulursanız buraya yazar mısınız, bende aynı durumdayım

İyi gelen bişey bulursanız buraya yazar mısınız, bende aynı durumdayım
Benim ilk bebegimde olmuştu lansinonh iyi gelmişti.. ne derece ileri sizinki bilemiyorum

çok geçmiş olsun canım, bende yaşamıştım bir süre önce, aynen tarif ettiğin gibi ağlaya ağlaya emzirirdim. Hemen değil ama düzenli kullanımla lansinoh'un faydasını gördüm. Göğüs kremi olduğu için, bebeğim krem kalıntılarını yutsa dahi birşey olmayacağını düşünüp hep onla devam ettim.

canım yanında serum fizyolojik bulundurabilirsin. Kumla oynamasına izin verirsen, ellerini ağzına ve gözlerine değdiriyorlar. gözüne kum kaçarsa temizlersin

Back