2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar, yürüme arkadaşı kullanıp öneren var mı ?
Yürüme arkadaşında dengeyi sağlayamıyor çok hızlı gidiyor düşüyor yalpalaniyor diye çok sevmedi daha erken belkide illa benim destek vermem gerek ama annemlere geldim abimde yürüteç var onun içine girmeyi sevmiyor ama yürüme arkadaşı gibi sürükleyip yürüyor

Chicconun ki iyi sanırım hız kademesi varmış yavaş, orta, hızlı

Bizimkinin bide öksürüğü başladı hava değişimi çarptı baya grip var ama öksürük için ne yapabilirim hiç bilmiyorum

bizim bi diş krizimiz var ki sormayın. penseyle kendi dişlerimi sökesim geliyor o ağladıkça. bi yandan sinirleniyorum bi yandan üzülüyorum çok üzülüyorum hem de. hiç istemesem de şurup veriyorum ağrısı kesilsin diye.

annemlere ve eve alıştı şükür. biz daha burdayız babamız dönene kadar alıştığı iyi oldu o yüzden. sıcaklardan benimki de iştahsız sürekli su vermeye çalışıyorum emeklerken çok terliyor çünkü

Benim sinirlerim cok harap hiç uyumuyorum desen yalan söyleyemem

Bizimkinin bide öksürüğü başladı hava değişimi çarptı baya grip var ama öksürük için ne yapabilirim hiç bilmiyorum
2 3 diş sarimsagi ezin, üstünü gececk kadar zeytinyağı ekleyin iyice karıştırıp ayak altına sürün, kalın havlu bi çorap giydirin, rahatlar ins, şifa niyetine

Kesinlikle hiçbir şey yemiyor.sadece meme.iliklerim çekildi resmen.doymadığından sanırım gece de sürekli uyanıp emmek istiyor.hayır yani 6 tane diş de çıkardı.görünürde köpek dişlerinden başka diş de yok ki o köpek dişleri de 4.5 aylıkkenden beridir aynı şekilde orda öylece duruyorlar.bu huysuzluk ve iştahsızlığının nedenini çözemedim

Kızlar benim kızda sürekli emmek istiyor beni emzik olarak kullanıyor resmen ne yapcam şaşırıyorum memede uyudu diyorum ağzından çıkarırken birlikte ağıt başlıyor gece dk ya kalkıyor meme emmek için biraktirabilene aşk olsun kucakta bile sakinlesmiyor sadece meme

Merhaba benimde oyleydi sonra baktim dişleri cikti arastirdim memede rahatliyorlarmis bende doymuyor sanirim diye dusunuyordum ondan degilmis memeyi diş kasiyici olarak kullaniyormus bizimki meger geceleri

Merhaba benimde oyleydi sonra baktim dişleri cikti arastirdim memede rahatliyorlarmis bende doymuyor sanirim diye dusunuyordum ondan degilmis memeyi diş kasiyici olarak kullaniyormus bizimki meger geceleri
Bizimde daha hiç dişimiz çıkmadı peki sizin dis çıkınca düzene girdi mi meme ve uyku

kızlar hepimiz aynı anda diş dönemine girdik bence..bizde 6.yı bekliyoruz , eli sürekli ağzında avuç içlerini dişliyor. keşke biraz ara verip çıksalardı, hiç dinlenemedik. Bir de bizim doktorumuz aşının yan etkisi ne olur diye sorduğum da demişti ki, kızamık ve menenjit ağır aşılar olduğu için huysuzluğu biraz sürebilir. Hatta hemşire kızamık için 15 gün içinde ateşi çıkabilir, vücudunda döküntü olabilir demişti. Sizlerin doktoru da böyle uyardı mı? Acaba bu huysuzluğunda aşınında etkisi var mı?

Benim doktorum hiç uyarmadı canım hemşire de sadede aşıyı vurulduğu gün ateşi çıkabilir calpol içir demişti

Peki meme emmeye çocuklar napıyor acaba çok merak ediyorum sabaha kadar memeye sarılıyor ağzında değilse de eliyle sımsıkı tutuyor, annemlerdeysem odası yok diye genelde yerde yatıyor gece illa yanıma geliyor zaten tanımada alıştı

Emzik emiyor canım Bi sıkıntı olmuyor çok şükür gece 12-1arası mama içiyor sabah 7ye kadar uyuyor bazen uyanıyor ozmn mama. Yapıyorum veriyorum uyuyor

Bizimde daha hiç dişimiz çıkmadı peki sizin dis çıkınca düzene girdi mi meme ve uyku
Evet o diş patladı hemen duzene girdi ama gece milyon kez uyandi 1 haftadan fazlaydi tabi istahsizlikta vardi kilo bile az almisti gecen ay sonra hersey duzene girdi yalniz bi kac gun yine ayni sekilde kalkiyor galiba bu seferde ust disler gelecek Ben o ara yanimda yatirmistim azda olsa rahat uyusun diye

Emzik emiyor canım Bi sıkıntı olmuyor çok şükür gece 12-1arası mama içiyor sabah 7ye kadar uyuyor bazen uyanıyor ozmn mama. Yapıyorum veriyorum uyuyor
Sıkınti olmasından değilde meme emince daha mı bir yorucu oluyor acaba diş kaşımak için süt rahatlatiyor diye sürekli emmeye uyanıyor gibi geldi bana

Sıkınti olmasından değilde meme emince daha mı bir yorucu oluyor acaba diş kaşımak için süt rahatlatiyor diye sürekli emmeye uyanıyor gibi geldi bana
Benimki aylardır beni geceden sabaha kadar diş kaşıyıcısı olarak kullanıyıor tükenmişlik sendromunu dibine kadar yaşıyorum.hayır 6 diş çıktı zaten daha nereyi kaşıyorsun oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…