- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.241
3bebe ile bunları zaten yapamam c suyu nün mikrop kiriciligina inanmiyrm hatta o kokunun ciğerlere tahribatini öğrendikten sonra mümkün olduğunca az kullanmaya calisiyrm.evet sizde biraz temizlik takıntısı sezdim eminim bebekten önce de vardır buBen aşırı derecede ince düşünüyorum galiba.korona beni hastalık hastası etti.yemeğe indiğimizde bile önce masayı,mama sandalyesini,ellerini dezenfektan ile dezenfekte ediyorum.evde de emeklememesine rağmen heryeri çamaşır suyuyla siliyordum.çarşafları haftada iki kez yıkıyordum.oğlumu kuruladığım havlu her yıkanma sonrası hooop makinaya vs vsssss.az kaldı sanırım psikoloğa gidecem bu durum için
Canim deneyeyim insallah etkisi olur dua ederim sana ben bircok sey denedim karabiber limon suyunu kafama koyuyorum. Burnuma tuzlu su cekiyorum iste degisik yaglar filan ama etki etmiyor iki gunde birde agriyorCanım ben migren taşı kullanıyorum bana baya faydası olmuştu dene istersen bi
Bebekten önce de vardı evet ama hamileyken de sancılarım ve ödemlerimden dolayı temizlik pek yapamıyordum,bebeğim doğduğundan beridir de 5/6 günde bir yapabiliyorum çünkü bebeğim hem çok gazlıydı hem de gazı bitmeden diş serüvenine adım attık.ve temizlik yapamamak bana extra stres yüklüyor3bebe ile bunları zaten yapamam c suyu nün mikrop kiriciligina inanmiyrm hatta o kokunun ciğerlere tahribatini öğrendikten sonra mümkün olduğunca az kullanmaya calisiyrm.evet sizde biraz temizlik takıntısı sezdim eminim bebekten önce de vardır bu
Büyüyünce duvarları yalayacak biliyosun dimiBebekten önce de vardı evet ama hamileyken de sancılarım ve ödemlerimden dolayı temizlik pek yapamıyordum,bebeğim doğduğundan beridir de 5/6 günde bir yapabiliyorum çünkü bebeğim hem çok gazlıydı hem de gazı bitmeden diş serüvenine adım attık.ve temizlik yapamamak bana extra stres yüklüyordüzeni,temizliği seven bir insandım ne hallere geldim diyorum kendi kendime
Benimkini babası parka götürmüştü.cimenlere bırakmış başka bı Abi onu izliyormus.ben oraya gidince dedi ki bu çocuk parkta çimen yiyordu annesi görmüyor sandımBüyüyünce duvarları yalayacak biliyosun dimivalla benimki benim paçama yapışık yaşadığı için süpürge yapmak hayal oldu ama patır patır emekliyo, parka götürüyorum çimlere oturuyo banka tutunup ayağa kalkmak istiyor kalkıyor, denizde ağzına kum attı, çimleri koparıp ağzına attı Vs. O mikroba bile ihtiyacı var bağışıklılk için biraz rahatla bence hem sana hem bebeğine iyi gelir
Merhaba devam sütü kullanıyor musunuz adı nedir ? Aptamil bebelac denedim almadı. Zayıf diyenlere sinir oluyorum artık
Bugün bizimde öyle çimlere bıraktım ağzından kaç kez ot çöp çıkardımBenimkini babası parka götürmüştü.cimenlere bırakmış başka bı Abi onu izliyormus.ben oraya gidince dedi ki bu çocuk parkta çimen yiyordu annesi görmüyor sandımbabanin baktığı çocuk işte.orda yayiliyo bebe gelirken alıp geliyordu demek babasi
İnşallah faydasını görürsün canım mühendisinoğluda çok tavsiye ediyor ben farmasinin kini kullanıyorum ama trendyolda felan da var başka markalarınCanim deneyeyim insallah etkisi olur dua ederim sana ben bircok sey denedim karabiber limon suyunu kafama koyuyorum. Burnuma tuzlu su cekiyorum iste degisik yaglar filan ama etki etmiyor iki gunde birde agriyor
Bizimkinde çığlık vardı canım yeni bitti.. bir arkadaşımın kızıda bizimkilerle ay doğumlu , o da geçenlerde aynı şeyi söylemişti. Hatta evin dışında bile duyuluyormuş bebeğinin çığlığı. Bu dönem galiba seslerinin tonunu keşfediyorlarmış, ses denemeleri yapıyorlarmış.Ben de hiç memnun edemiyorum hanımefendiyiSürekli mızlama modunda. Çığlık atmakta ekleniyor buna. Bu uzun günler bitmek bilmiyor. 2 saat uğraş kan ter içinde kal en fazla yarım saat uyusun. Emekleyince azalır oyalanır dedim. Yok aynı. Bakalım yürüdüğünde değişim olacak mı?
Bizimkide öyle diş yerleri beyazlamış epeydir kabarık belki 2-3 aydır çıksada kurtulsam akşam yemeklerini çok güzel yerdi onu da yemez olduBugün tam 3 gündür beyefendi ek gıda yemiyor.sadece emiyor.iliklerimi kuruttu resmen
Sürekli anne meme diye geziyor benimkideBugün tam 3 gündür beyefendi ek gıda yemiyor.sadece emiyor.iliklerimi kuruttu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?