2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bebeğiniz çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyorsunuz? Ve hangi leke çıkarıcıdan memnunsunuz?
Baştan beri sıvı bebek deterjanı kullanıyordum. Son zamanlarda sabun tozu olanlara geçtim ama kalıntısı kalıyor mu? Tekrar durulamalı mı diye düşünmeden edemiyorum?

3bebe ile bunları zaten yapamam c suyu nün mikrop kiriciligina inanmiyrm hatta o kokunun ciğerlere tahribatini öğrendikten sonra mümkün olduğunca az kullanmaya calisiyrm.evet sizde biraz temizlik takıntısı sezdim eminim bebekten önce de vardır bu

Bebekten önce de vardı evet ama hamileyken de sancılarım ve ödemlerimden dolayı temizlik pek yapamıyordum,bebeğim doğduğundan beridir de 5/6 günde bir yapabiliyorum çünkü bebeğim hem çok gazlıydı hem de gazı bitmeden diş serüvenine adım attık.ve temizlik yapamamak bana extra stres yüklüyor düzeni,temizliği seven bir insandım ne hallere geldim diyorum kendi kendime

Büyüyünce duvarları yalayacak biliyosun dimi valla benimki benim paçama yapışık yaşadığı için süpürge yapmak hayal oldu ama patır patır emekliyo, parka götürüyorum çimlere oturuyo banka tutunup ayağa kalkmak istiyor kalkıyor, denizde ağzına kum attı, çimleri koparıp ağzına attı Vs. O mikroba bile ihtiyacı var bağışıklılk için biraz rahatla bence hem sana hem bebeğine iyi gelir

Benimkini babası parka götürmüştü.cimenlere bırakmış başka bı Abi onu izliyormus.ben oraya gidince dedi ki bu çocuk parkta çimen yiyordu annesi görmüyor sandımbabanin baktığı çocuk işte.orda yayiliyo bebe gelirken alıp geliyordu demek babasi

Bugün bizimde öyle çimlere bıraktım ağzından kaç kez ot çöp çıkardım Kaydırak tepesine çıktık oturmak istedi izin verdim böyle böyle büyüyecekler

Canim deneyeyim insallah etkisi olur dua ederim sana ben bircok sey denedim karabiber limon suyunu kafama koyuyorum. Burnuma tuzlu su cekiyorum iste degisik yaglar filan ama etki etmiyor iki gunde birde agriyor
İnşallah faydasını görürsün canım mühendisinoğluda çok tavsiye ediyor ben farmasinin kini kullanıyorum ama trendyolda felan da var başka markaların

Oğlum sabah 10 gibi olan uykusunu kaldırdı.artık günde bir kez uyuyor gece uykusu da zaten yine bölük börçük.bu gece uyandı ve tam bir saat kendine masaj yaptırdı beyefendi.gözümden uyku akıyordu resmen okşama hissi belirli periyodlarda gelmeyince de ıhhlayıp vıhlıyordu beyefendi bir de iki gündür de aşırı derecede iştahsız.hiçbir şey yemiyor.en sevdiği şey olan yoğurdun bile suratına bakmıyor

Ben de hiç memnun edemiyorum hanımefendiyi Sürekli mızlama modunda. Çığlık atmakta ekleniyor buna. Bu uzun günler bitmek bilmiyor. 2 saat uğraş kan ter içinde kal en fazla yarım saat uyusun. Emekleyince azalır oyalanır dedim. Yok aynı. Bakalım yürüdüğünde değişim olacak mı?

Bu arada kitap okuma, oyun oynama veya başka bir etkinlik yapamıyoruz hiç Hemen üstüme tırmanıyor. Bir o koluma, bir koluma geçiyor. Huysuzluk yapıyor. Görüyorum nette diğer annelerin yaptıklarını. Sizler de durum nedir?

Kızlar benim kızımda iki gündür çok iştahsız, ve yemeyince hemen farkediyor yüzü gözü çekiliyor, soluyor sanki.. sizde de öyle oluyor mu? Önceki gece uykusundan kusarak uyandı, bu 9 ayda ikinci kez başımıza geliyor. Klima çarptı diye düşündük. Bu arada dişlerimiz sırada bekliyor. 5. Baş verdi verecek,6.’da el sallıyor. Gündüz uykuları bizim çok uzun süredir yok gibi.. 2,5 saatte bir çok uykusu varmış gibi esniyor, saçlarını ve kulaklarını yoluyor. Uyutup yerine koyduğum gibi 5 dakikaya kalmadan uyanıyor. Ben dişe bağlıyorum, damaklarının ağrısının onu uyutmadığını düşünüyorum. Bu sıcaklarda koala gibiyiz. Tek elle işimi görmeye alıştım. Açıkçası bu ayları daha farklı hayal etmiştim. Artık rahatlarız, yükleri hafifler diyordum....

Bizimkinde çığlık vardı canım yeni bitti.. bir arkadaşımın kızıda bizimkilerle ay doğumlu , o da geçenlerde aynı şeyi söylemişti. Hatta evin dışında bile duyuluyormuş bebeğinin çığlığı. Bu dönem galiba seslerinin tonunu keşfediyorlarmış, ses denemeleri yapıyorlarmış.

Hepimizde aynı problemler resmen bizimkinin tüm damaklari sis ve bembeyaz geceleri bitmiyor gündüz zaten mız mız mız. Ailemin yanindayim Allah'tan oyalayan çok eve gidene kadar tek bir dişi çıksa keşke ama galiba hepsi birlikte çıkacak ve malesef yemek begendiremiyoruz ve yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…