2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sürekli emmek isteme durumu bizde de var. Doğru düzgün emiyor olsa eyvallah diyeceğim. Şekilden şekle giriyor. Ateş basıyor beni ter atıyorum. Nasıl tutsam diye. Oturuyor, ayağa kalkıyor. Biraz bırakıp tekrar dönüyor
Dediğiniz gibi iliklerim kuruyor diyorum artık. Enerjim bitiyor resmen. Önceden öyle hissetmezdim içimde kıyılıyor bir yandan Düzgün öğün yediğim yok zaten. Bir şey yerken hemen gelip yetişiyor banada ver diye. Kendi yemeklerini yemez

Kizlar masallah bebekler büyüyor. Tatillere de gitmissiniz cok sevindim. Benimki iki dişte kaldı, emeklemiyo da, yüzüstü durmayi hic sevmiyo tembel diyo babasi. Ablasi onun ayindayken tutuna tutuna yuruyodu :))

Benimki aylardır beni geceden sabaha kadar diş kaşıyıcısı olarak kullanıyıor tükenmişlik sendromunu dibine kadar yaşıyorum.hayır 6 diş çıktı zaten daha nereyi kaşıyorsun oğlum
Evet sen çok yıprandım ama smen azından 6 tane çıkardı bizimki bir tane çıkarmayın yıprattı fakat seninki kadar olamaz Allah sana sabır versin canım sen anlattıkça dua edip duruyorum çünkü hiç ara vermedi biz arada bı kaç gece dinlendik yinede

Kizlar masallah bebekler büyüyor. Tatillere de gitmissiniz cok sevindim. Benimki iki dişte kaldı, emeklemiyo da, yüzüstü durmayi hic sevmiyo tembel diyo babasi. Ablasi onun ayindayken tutuna tutuna yuruyodu :))
Benim kızım çok aktif her konuda ikinci sakin atilgan olmazsa tuhaf gelir kesin bana dedim her yere tutunarak evi geziyordu bugün bı baktım cekyati bırakıp bana doğru 4 5 adım attı tabi ben şok ayy ne kadar yipratsalarda nasıl bir güzel aşk evlada duyulan duygu

Yaa hiç sorma canım.6 tane çıkardı ama sanırım yine diş çıkaracak çünkü salyası arttı,iştah hiç yok ve hiç uyumuyor artık.ne gece ne de gündüz.berbat ötesi bir durumdayım

Ayy masallah :)) ne güzel her anı her hareketi değerli minislerin. annelik cok güzel bi duygu ❤

5. diş daha sakin gelecek galiba dedim ama yanılmışım Gece uykuya dalamadı bir türlü. Ağladı durdu. Meme falanda görmüyor gözü. Sabahta öyle uyandı. Durup durup ağlıyor. Şurup verdim şimdi. Ucu göründü birinin diğeri de hemen arkadan gelecek gibi☹

Bizimde daha hiç dişimiz çıkmadı peki sizin dis çıkınca düzene girdi mi meme ve uyku
canım mesela bizde düzene girecek kadar arası açılmadı. dişleri hep arka arkaya çıktı. tam birini çıkarttık rahatladık diye sevinirken diğeri kendini gösterdi.... bizde ilk başta pirinç tanesi gibi damağın içinden görünüyor, böyle göründükten sonra patlaması 1 haftayı-10 günü bulabiliyor. Ve bu süreçte ulaşabildiği herşeyi ısırıyor, huysuzlanıyor, kucaktan inmek istemiyor.

Allah yardımcınız olsun canım, bizde tam olarak anlattığın süreci yaşıyoruz. o kadar yorucu ki seni çok iyi anlıyorum. ben dün bebek arabasına koyup biraz dışarlarda turladım, sanki ilgisi dağılınca biraz iyi geldi.

Bebek arabasıyla dışarda beyefendiyi gezdirmekten afrikalılara döndüm

Dün biz de çıktık arabasıyla. Hiç piremses edası,oturuşu yok benimkinde Doblolu dayılar gibi bir kol aşağı sarkık Yetmedi iki ayak birden çıktı korumalığın üzerine. Turladık geldik. Daha acemi olduğumdan geriliyorum kullanırken. Hiç elverişli değil zaten yollar kaldırımlar. Karşıya geçmek için döner kavşaktan arabaların içinden gitmek zorunda kalıyorum Ayrı stres sebebi

Arabada terlemiyor mu kızlar ya havalar ısındı sürekli terli bizimki. Bebek arabasında iyice ısınıyor. Burnu akıyo bu ara

Selam kizlar uzun zman oldu girmeyeli buralara ama benim gibi bir bebeğe sahip olan varmi çok merak ediyorum gece gündüz ağlar sürekli kucak kucakta da susmaz gezdirmemi dışarı cikarmami ister uyku desen uyusa bile yanında ben uzanacam kalktığım an kıyametler koparıyor hayır anlamıyorum sen derin uykudasin nerden biliyorsun benim gittigimi tukenmisligi sonuna kadar yasiyorum

Giysini yaninda bırakmayı denedin mi? Oyuncaklarla oyalanmiyor mu canım? Çok zor bebek bakmak,Allah hepimize afiyet versin

benimki de dayı gibi oturuyo. gözler kısık salyadan ağız çene ıslak kol dışarda ayaklar korumalıktan yukarı çıkmış bi tesbihi eksik

araba kullanmak evet çok zor. kaldırımlar vasat durumda. yaya geçitleri çok az ve üst geçitler çok uzak.

Ay biz de doblolu enişte ya da kamyoncu diyoruz oğluma bir kol aşağıda,kafa diğer tarafta aşağı bakıyor ve sürekli arabasının tekerini izliyor bir manyak gibi bir sağ taraftaki tekere ,bir sol taraftaki tekere kafayı gömüyor.önüne asla bakmıyor.örümceğini sürerken de aynı.hep bi teker izleme merağında.

Giysini yaninda bırakmayı denedin mi? Oyuncaklarla oyalanmiyor mu canım? Çok zor bebek bakmak,Allah hepimize afiyet versin
Denedim canım malesef fayda etmiyor sürekli gözünü açıp beni kontrol eder geri uykusuna dalar akşama anneme davetliydim yemeği zor yedim çay hazırdı içmeden eve geldik çünkü bir kayametler ağlama krizleri ki anlatamam

Benimki de diş muhabbetinde öyle oldu.gece milyonkez uyandığı için aynı yatakta yatıyoruz sürekli eliyle yanında olup olmadığımı kontrol ediyor.tam ana kuzusu oldu

Normalde cok fazla öyle degildir ama bu aylarda benimki de birakinca çığlığı basiyo. Ailemi yadırgamazdi artik kimsede durmuyo. Seninki hep.oyleyse Allah yardimcin olsun canım cok zor. Benim büyük kiz oyleydi yapisik bi sekilde yaşardık onu oyalayacak ilgisini çekecek biseyler lazim kisa da olsa. Ucan balon aliyoduk bi süre idare etmisti o, bileğine bağlıyoduk. Bir ay flan idare ediyo havada sonra yine sisirtiyoduk aklinda olsun belki ise yarar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…