• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar, annemdeyim Alparslan yataktan düştü ne kadarlık mesafede dr a gidiliyodu tüm bildiklerimi unuttum canım çok sıkkın yanağı morarmış. Emeklemiş düşmüş

Kızlar bebeleriniz yattıkları yerden doğrulabiliyorlar mı?benimki yaklaşık 1 haftadır yapmaya başladı.belki benimki geç kalmıştır bilmiyorum ama 🤷‍♀️

Kızlar, annemdeyim Alparslan yataktan düştü ne kadarlık mesafede dr a gidiliyodu tüm bildiklerimi unuttum canım çok sıkkın yanağı morarmış. Emeklemiş düşmüş
50 cm den fazlaysa özellikle baş üstü düşmüşse gidilmeli doktora diye hatırlıyorum

tatildeki arkadaşlar ses verinnn📣📣 bebişleri denize soktunuz mu? ilk tepkiler nasıldı? mayo olarak nasıl birşey tercih ettiniz?
lc den bayağı mayo pareo aldım ben. denizi ve suyla oynamayı sevdi şükür. bebekler için simit ve kolluk da aldım ama kucağımda daha mutlu pek sevmedi onları.

Kızlar bebeleriniz yattıkları yerden doğrulabiliyorlar mı?benimki yaklaşık 1 haftadır yapmaya başladı.belki benimki geç kalmıştır bilmiyorum ama 🤷‍♀️
Benimki ne yattığı yerden doğruluyor ne emekliyor ne diş çıkarıyor canım bence seninki gayet güzel bir zamanda doğrulmus😂

Benim ki tam hacıyatmazdı zaten😊 Bayadır doğruluyor. Poposunu kaldırmak zor geliyor diyordum. Şimdi ışık hızı emekliyor😋

Henüz denizle tanışamadık biz. Havalar yağışlı serin gidiyor. Bikini gibi alıcam ben de daha miniğime. Mayo bezlerde kullanışlı oluyor sanırım. Gölgelikli simitlerden var ama boyunluk gibi olanlar mı daha kullanışlı bilmiyorum?

Benim ki tam hacıyatmazdı zaten😊 Bayadır doğruluyor. Poposunu kaldırmak zor geliyor diyordum. Şimdi ışık hızı emekliyor😋

Henüz denizle tanışamadık biz. Havalar yağışlı serin gidiyor. Bikini gibi alıcam ben de daha miniğime. Mayo bezlerde kullanışlı oluyor sanırım. Gölgelikli simitlerden var ama boyunluk gibi olanlar mı daha kullanışlı bilmiyorum?
Benimki de iyice kaykılarak yattığı yerden doğruluyordu da tam yattığı yerden daha doğrulmuyordu.sanırım işine gelmiyordu 🤪🤪 bir haftadır doğruluyor.emeklemesini hiç istemiyordum ama yere koyduğum minderde kendi çapında emekliyordu.bu bir haftadır polisevinde olduğumuzdan yatağın üstündeyiz hep ve benim sıpa emekleme konusunda master yaptı resmen 😒

Hareketlerini gözlemle gözlerinde kayma varsa götür benim kız 5yadinda park kaydiragindan düştü o zaman bile ciddiye almamıştı Dr önemli olan tepe üstü düşmemesi ve hareketlerinde anormalli olmmamasj yine de uyutmayin 2saat

Beşikte dikiliyo ayağa biraz yüksek olsa yatak kısmı tepe üstü aşacak Allah korusun
Ay Allah korusun.benimki de kendini kaldırmaya başladı yaa.bizimde yatağımız korkuluklu.büyük ihtimalle evimize gittiğimizde korkuluklarını tutup yatakta yürüyecek sanırım.gidişat onu gösteriyor gibi

Benimki de iyice kaykılarak yattığı yerden doğruluyordu da tam yattığı yerden daha doğrulmuyordu.sanırım işine gelmiyordu 🤪🤪 bir haftadır doğruluyor.emeklemesini hiç istemiyordum ama yere koyduğum minderde kendi çapında emekliyordu.bu bir haftadır polisevinde olduğumuzdan yatağın üstündeyiz hep ve benim sıpa emekleme konusunda master yaptı resmen 😒
Ama emeklemesi de lazım kas gelisimj için hem de o kadarcik mikrop da lazım bünyeye ben parkta bile serbest bıraktım çimlerde emekledi

Geçmiş olsun canım.ben kesinlikle hastaneye götürüp gösterirdim.yanağı morarmış sonuçta.inşAllah güzel haberler verirsin canım

Geçmiş olsun kuzucuğa😔 Biraz gözlemleyin bakalım. Dedikleri gibi uyutmamak lazım bir süre. Şu zamanlar çok tehlikeli geçen eşim almış yatağın kenarına gelmiş emekleyip. Halbuki iki dakika önce bakmıştım. Bu hafta yer yatağı ayarlamayı düşünüyorum odanın bir kenarına

Örümceğe koyuyorum.ne bilim artık mikroplar bile eskisi gibi değil diye içimde vesveseler oluştu 🙄🙄
Salon dışında emeklemesine izin vermiyorum. Mikropların dışında yerde ne bulursa ağzına atmaya başladı artık. Kontrol etmek zor oluyor. Valla bir yerden sonra ben de saldım artık. Mama sandalyesinde bilmem kaç kez oyuncakları atıp geri istiyor. Ortalığı yıkıyor o sıra. Yıkamaya yetişemiyorum. Ne yapalım alışsın bünyeleri. Yakında parklarda oynamak isteyecekler

Kendi evinizde sorun olmaz ya zaten geken giden bellidir
Ben aşırı derecede ince düşünüyorum galiba.korona beni hastalık hastası etti.yemeğe indiğimizde bile önce masayı,mama sandalyesini,ellerini dezenfektan ile dezenfekte ediyorum.evde de emeklememesine rağmen heryeri çamaşır suyuyla siliyordum.çarşafları haftada iki kez yıkıyordum.oğlumu kuruladığım havlu her yıkanma sonrası hooop makinaya vs vsssss.az kaldı sanırım psikoloğa gidecem bu durum için🥴

Back