2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ohh nefes al canım
Bu ara hepimiz uzun yol yolcusuyuz bende pazar günü mardine gidiyorum gezmek için heyecanlanıyorum
Valla canım ilaç gibi gelecek.sürekli tepemde beni gözetleyen biri olmayacağı için çok mutluyum.veeeee en önemlisi 2 hafta temizlik,yemek,çamaşır-bulaşık vs dertlerim olmayacak

Valla canım ilaç gibi gelecek.sürekli tepemde beni gözetleyen biri olmayacağı için çok mutluyum.veeeee en önemlisi 2 hafta temizlik,yemek,çamaşır-bulaşık vs dertlerim olmayacak
Sürekli birilerinin gözetlemesi çok kötü gerçekten sana terapi ilaç mutluluk herşey olur inşallah

Kızlar bugün 9.ay aşısını olduk 24 saat banyo yasak dedi hemşire fakat akşam yıkamak durumunda kaldım ani oldu planlı değildi. Başına böyle bir durum gelen var mı sorun yaşadınız mı
Bezi taşmış apar topar banyoya soktuk biz de

Canım bize demedi ebe olsa mutlaka söylerdi

Sürekli birilerinin gözetlemesi çok kötü gerçekten sana terapi ilaç mutluluk herşey olur inşallah
Evet çok çok kötü tabikii.pazar günü eşim sınavda görevliydi.evde sıkılmayayım diye ablam geldi aldı babamlara kahvaltıya gittik.onu bile görmüş.eltimin annesine diyorki onları giderken gördüm ama nereye gittiklerini bilemedim.ahh vahhh vahhhhh bir şeyi de bilme görme diyecektim de neyse dedim.baykuş gibi terasta akşama kadar geleni gideni gözetliyor.mahallede vardiyalı çalışanların vardiyalarının ne zaman değiştiğine kadar bilir yok böyle bir şey işsizlik böyle bir şey olsa gerek

KAyınvaldene çok kızıyorum ama senin anlatım tarzın çok tatlı ya , çok gülüyorum

Emeklemeye başladı biraz olsun kucağımdan iner dedim. Şimdiki derdi tutunup bir yerlere ayağa kalkmak. Ayrılamıyorum yanından koltuklarda yüksek korkuyorum kafa üstü yuvarlanacak diye. Sürekli bana tırmanmak istemesi de ayrı olay

Ben yaptırdım 3 hafta oldu 1. Dozu. Elhamdülillah bi sıkıntı yasamadim

Ayyyy benim apartmandaki yaşlı teyzeler gibi kim evinde ne yiyor ona kadar bilirler poşetleri incelerler şu dışarı çok çıkıo şu çok gexio sen nie çıkmıon önceden gezerdin annen geçen kabak mı getirdi patlıcan gördüm poşette parlakça ii duruyor bende alım seni çok ii anladım inan
Yaa ben de esas verem aşısına su değmemeli diğerlerinden sonra banyo yapılabilir diye okudum inşallah sorun olmaz.
Teşekkür ederim cevabınız için
Bende öyle biliyorum canım nedemek

Ay evet benimki de öyle.poşetin içini dışını sağını solunu her şeyi görür.bir de kulakları öyle iyi duyuyorki anlatamam.geçenlerde ablam geldi yukarda kv evindeydik.kv de içerde bulaşık yıkıyordu ablamla ben de fısıltı şeklinde bir şey konuşuyorduk.taaa ordan sohbete dahil oldu ben ve ablam şokkkkkk

Ayy poşet diyince benim de travmam aklima geldi. Yeni evlenmiştik kvaldem alt katimizsaydi esimle cikicaktik elimde de siyah bi poşet. Kapidan ugradik görümcem o ne diye sordu benim.biseyler dedim sonra demisti ki daha dün disari ciktiniz bugun niye çıkıyorsunuz biz tasindik ordan kendi evimiz olmasina ragmen kiraya geldik.. neler yasamistim insallah sen ve her ayni apartmanda oturan herkes kurtulur.
Bi de su gozetleyen insanlar her yerde var ya Allah onlara hayırlı meşguliyet versin de mesguliyetleri biz olmayalim
Benimki de ayni durumda canim sabah kalkiyo uc gündür geceye kadar uyumuyo. Ancak bahçeye arabayla dolastirirsam şekerliyo. Bu uyku gerilemesi bizi de aylarca geriye götürüyo

Ayy o kulaklar zaten yaşlanınca kulakla burun büyüyor mağlum radarlarıda ii açmış senin kv

Yine harika bir gece oluyor.çığlık çığlığa ağlayarak uyandı.derdi meme değil.sadece ağladı dakikalarca elini yüzünü yıkadım ve ağrı kesici verdim çünkü kulaklarını ve saçlarını çekip duruyor.sanırım 6.dişi patlayacak.dün akşam da zaten uyutmamıştı.aksi gibi gündüz de hiç uyumamıştım.resmen gözümden uyku akıyor.oturma odasındayız oyuncaklarıyla oynuyoruz veeeee yine ağlayama başladı.annelik zor derlerdi de bu kadar zor olduğunu bilemezdim

Bende bugün uzun yola çıktım kızlar yoldayım şimdi bizimkinde enerji patlaması var resmen tüm damaklari şişmiş 7 diş gördüm cikicak ve 4 tanesinin ucu gözüküyor toplu cikicak değildir dimi ve bu ara resmen meme bağımlısı oldu

tatile giden bütün arkadaşlarıma iyi tatiller diliyorum. ben malesef bu dönem çok zorlanıyorum. iki çocuklu hayatta çok zorlanıyorum. havalar ısındıkça büyüğümü de evde tutmak zorlaştı ama iki çocukla bir gün dışarı çıksam iki gün dinleniyorum.
bu haftaiçi bizim 9 ay kontrolümüz var. Kontrole giden arkadaşlar, bu aylarda sormamız ve danışmamız gereken özellikle bir konu var mı? bu ay olacağımız aşı özel aşı mı ? özel aşıysa maddi anlamda hazırlıklı gitmem iyi olur.

Kızlar kaka eşittir diş miydi?Günde 3 kere yoğun kaka yapıyor bebeğim bu dişe mi işaret ?Alt dişimiz çıkmıştı,üst diş yok ama çok huysuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…