- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.101
Valla canım ilaç gibi gelecek.sürekli tepemde beni gözetleyen biri olmayacağı için çok mutluyum.veeeee en önemlisi 2 hafta temizlik,yemek,çamaşır-bulaşık vs dertlerim olmayacakOhh nefes al canım
Bu ara hepimiz uzun yol yolcusuyuz bende pazar günü mardine gidiyorum gezmek için heyecanlanıyorum
Sürekli birilerinin gözetlemesi çok kötü gerçekten sana terapi ilaç mutluluk herşey olur inşallahValla canım ilaç gibi gelecek.sürekli tepemde beni gözetleyen biri olmayacağı için çok mutluyum.veeeee en önemlisi 2 hafta temizlik,yemek,çamaşır-bulaşık vs dertlerim olmayacak
Canım bize demedi ebe olsa mutlaka söylerdiKızlar bugün 9.ay aşısını olduk 24 saat banyo yasak dedi hemşire fakat akşam yıkamak durumunda kaldım ani oldu planlı değildi. Başına böyle bir durum gelen var mı sorun yaşadınız mı
Bezi taşmış apar topar banyoya soktuk biz de
Evet çok çok kötü tabikii.pazar günü eşim sınavda görevliydi.evde sıkılmayayım diye ablam geldi aldı babamlara kahvaltıya gittik.onu bile görmüş.eltimin annesine diyorki onları giderken gördüm ama nereye gittiklerini bilemedim.ahh vahhh vahhhhh bir şeyi de bilme görme diyecektim de neyse dedim.baykuş gibi terasta akşama kadar geleni gideni gözetliyor.mahallede vardiyalı çalışanların vardiyalarının ne zaman değiştiğine kadar bilir yok böyle bir şeySürekli birilerinin gözetlemesi çok kötü gerçekten sana terapi ilaç mutluluk herşey olur inşallah
KAyınvaldene çok kızıyorum ama senin anlatım tarzın çok tatlı ya , çok gülüyorumEvet çok çok kötü tabikii.pazar günü eşim sınavda görevliydi.evde sıkılmayayım diye ablam geldi aldı babamlara kahvaltıya gittik.onu bile görmüş.eltimin annesine diyorki onları giderken gördüm ama nereye gittiklerini bilemedim.ahh vahhh vahhhhh bir şeyi de bilme görme diyecektim de neyse dedim.baykuş gibi terasta akşama kadar geleni gideni gözetliyor.mahallede vardiyalı çalışanların vardiyalarının ne zaman değiştiğine kadar bilir yok böyle bir şeyişsizlik böyle bir şey olsa gerek
Yaa ben de esas verem aşısına su değmemeli diğerlerinden sonra banyo yapılabilir diye okudum inşallah sorun olmaz.Canım bize demedi ebe olsa mutlaka söylerdi
Ben yaptırdım 3 hafta oldu 1. Dozu. Elhamdülillah bi sıkıntı yasamadimArkadaşlar , arkadaşlar görüyorum ki yine hemen hemen hepimizin uyku düzeni değişmiş :) diş bizde de sıkıntılı ama bugün öğrendim ki yeni emekleme, ayakta durma, yürümeye başlama gibi durumlarda özellikle de 8-9. Aylarda uyku gerilemesi başlıyormuşzaten zor zar bir düzen oluşturduk o da gitti. Yatakta emeklemeye çalışıyor ya. Saat gecenin 3 ü kızım farkında mısın diyorum ? O da kvdem gibi gözümün içine bakıp cevap vermiyor
Bugün tesadüfen bana covid aşısı sırası geldiğini öğrendim. Ne alaka hala anlayamadım. Emzirirken aşı yaptıran oldu mu? Bilgisi olan aydınlatabilir mi beni ?
Ayyyy benim apartmandaki yaşlı teyzeler gibi kim evinde ne yiyor ona kadar bilirler poşetleri incelerler şu dışarı çok çıkıo şu çok gexio sen nie çıkmıon önceden gezerdin annen geçen kabak mı getirdi patlıcan gördüm poşette parlakça ii duruyor bende alım seni çok ii anladım inanEvet çok çok kötü tabikii.pazar günü eşim sınavda görevliydi.evde sıkılmayayım diye ablam geldi aldı babamlara kahvaltıya gittik.onu bile görmüş.eltimin annesine diyorki onları giderken gördüm ama nereye gittiklerini bilemedim.ahh vahhh vahhhhh bir şeyi de bilme görme diyecektim de neyse dedim.baykuş gibi terasta akşama kadar geleni gideni gözetliyor.mahallede vardiyalı çalışanların vardiyalarının ne zaman değiştiğine kadar bilir yok böyle bir şeyişsizlik böyle bir şey olsa gerek
Bende öyle biliyorum canım nedemekYaa ben de esas verem aşısına su değmemeli diğerlerinden sonra banyo yapılabilir diye okudum inşallah sorun olmaz.
Teşekkür ederim cevabınız için
Ay evet benimki de öyle.poşetin içini dışını sağını solunu her şeyi görür.bir de kulakları öyle iyi duyuyorki anlatamam.geçenlerde ablam geldi yukarda kv evindeydik.kv de içerde bulaşık yıkıyordu ablamla ben de fısıltı şeklinde bir şey konuşuyorduk.taaa ordan sohbete dahil oldu ben ve ablam şokkkkkkAyyyy benim apartmandaki yaşlı teyzeler gibi kim evinde ne yiyor ona kadar bilirler poşetleri incelerler şu dışarı çok çıkıo şu çok gexio sen nie çıkmıon önceden gezerdin annen geçen kabak mı getirdi patlıcan gördüm poşette parlakça ii duruyor bende alım seni çok ii anladım inan
Bende öyle biliyorum canım nedemek
Ayy poşet diyince benim de travmam aklima geldi. Yeni evlenmiştik kvaldem alt katimizsaydi esimle cikicaktik elimde de siyah bi poşet. Kapidan ugradik görümcem o ne diye sordu benim.biseyler dedim sonra demisti ki daha dün disari ciktiniz bugun niye çıkıyorsunuzAy evet benimki de öyle.poşetin içini dışını sağını solunu her şeyi görür.bir de kulakları öyle iyi duyuyorki anlatamam.geçenlerde ablam geldi yukarda kv evindeydik.kv de içerde bulaşık yıkıyordu ablamla ben de fısıltı şeklinde bir şey konuşuyorduk.taaa ordan sohbete dahil oldu ben ve ablam şokkkkkk
Benimki de ayni durumda canim sabah kalkiyo uc gündür geceye kadar uyumuyo. Ancak bahçeye arabayla dolastirirsam şekerliyo. Bu uyku gerilemesi bizi de aylarca geriye götürüyoArkadaşlar , arkadaşlar görüyorum ki yine hemen hemen hepimizin uyku düzeni değişmiş :) diş bizde de sıkıntılı ama bugün öğrendim ki yeni emekleme, ayakta durma, yürümeye başlama gibi durumlarda özellikle de 8-9. Aylarda uyku gerilemesi başlıyormuşzaten zor zar bir düzen oluşturduk o da gitti. Yatakta emeklemeye çalışıyor ya. Saat gecenin 3 ü kızım farkında mısın diyorum ? O da kvdem gibi gözümün içine bakıp cevap vermiyor
Ben de bugün oldum. İnşallah sorun olmaz. Cevap için teşekkür ederimBen yaptırdım 3 hafta oldu 1. Dozu. Elhamdülillah bi sıkıntı yasamadim
Ayy o kulaklar zaten yaşlanınca kulakla burun büyüyor mağlum radarlarıda ii açmış senin kvAy evet benimki de öyle.poşetin içini dışını sağını solunu her şeyi görür.bir de kulakları öyle iyi duyuyorki anlatamam.geçenlerde ablam geldi yukarda kv evindeydik.kv de içerde bulaşık yıkıyordu ablamla ben de fısıltı şeklinde bir şey konuşuyorduk.taaa ordan sohbete dahil oldu ben ve ablam şokkkkkk
Cumartesi günü gidiyorum .13/14 gün boyunca neresini açarsa açsınAyy o kulaklar zaten yaşlanınca kulakla burun büyüyor mağlum radarlarıda ii açmış senin kv
DemiCumartesi günü gidiyorum .13/14 gün boyunca neresini açarsa açsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?