2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
evi hiç takmıyorum valla bi de ona kafa yoramam. kızımla uğraşırken gün nasıl akşam oluyo onu anlamıyorum ben bi de evin ıncığını cıncığını hiç çekemem. tuvalet banyo temiz olsun kafi bana. fırsat bulursam süpürge açıyorum uyursa gündüz yemek yapıyorum bitti gitti. diğer şeyleri ya eşim yapıyor ya da yapamıyoruz.

Son kurduğun cumpenicin mi acaba bende öyleyim sürekli küsüyorum nazlaniyorum ablam bize geldi bir haftadır evde resmen herşey daha iyi bebeğe bakıyor kişisel bakımlarını yapıyorum temizlik yapiyoruz ev biraz daha düzenli ama eşime bende sürekli küsüyorum ve senin cumleni okuyunca ilgi ve şevkat istemekten yapıyorum galiba

Çoğu zaman ben de öyleyim.perşembe günü yardımcı gelmişti ve o günden beri banyo temizliği,çamaşır ser-topla,yemek bulaşık haricinde bir şey yapmadım ,yapmak için de kendimi zorlamadım çünkü halim yok.dün yapmak istedim ama zaten bir gece önce oğlum bana askerlik yaptıdığı için öğleden sonra oğlumla birlikte uyuduk.uyandığımda da yemek,bulaşık zaman kalmadı zaten.önceden kv laf söylüyordu ki üstüne ne vazifeyse bilemiyorum!!!ama araya belirgin bir sınır çizdiğim için dilini uzatamıyor.çok şükür ki durması gereken yeri öğrendi.atalarımız deveyle ilgili atasözünü boşuna söylememişler demekki

Arkadaşlar , arkadaşlar görüyorum ki yine hemen hemen hepimizin uyku düzeni değişmiş :) diş bizde de sıkıntılı ama bugün öğrendim ki yeni emekleme, ayakta durma, yürümeye başlama gibi durumlarda özellikle de 8-9. Aylarda uyku gerilemesi başlıyormuş zaten zor zar bir düzen oluşturduk o da gitti. Yatakta emeklemeye çalışıyor ya. Saat gecenin 3 ü kızım farkında mısın diyorum ? O da kvdem gibi gözümün içine bakıp cevap vermiyor
Bugün tesadüfen bana covid aşısı sırası geldiğini öğrendim. Ne alaka hala anlayamadım. Emzirirken aşı yaptıran oldu mu? Bilgisi olan aydınlatabilir mi beni ?

Kızlar bebeklerinize kan tahlili yapıldı mı? Sonuç nasıl?
Bu çok değişken bir soru. Şahsen biz defalarca kan verdik, en son bugün olmak üzere. Fakat bebeklerin normal değer aralıkları yetişkinlerinkinden daha farklı. Eğer merak ettiğiniz şey bebeklerin normal parametre aralıklarıysa takipli olduğunuz doktorun yanıtları daha isabetli olur.

Kv gibi mi yaa benim sıpam dün koca gün bir kez uyudu.sabah 7de uyandı 11 gibi 1 saat kadar uyudu ve sonra da hiç ama hiç uyumadı.3/4 kez uykum geldi numarası yaptı ,odadan uyumadan tekrar çoktık.akşam 7de kendini parçaladı resmen kendini yerlerden yerlere attı.7:30da uyuttum çaresizce ,iyi niyetli bir şekilde sabah 4de falan uyanır diye düşünürken 21:15 de çığlık çığlığa uyanacağını bilemezdim.ve 23:00 kadar öyle boş boş oturduk.krizi de yarım saat sürdü.ne yaptıysam uyumadı.sabaha kadar milyonkez uyandı.5:30da yine ağlama krizine girdi zorla sakinleştirdim uyudu şükür ama saat 7:15 de yine krize girdi ve uyandı.yaklaşık 1 saat deli gibi ağladı.sinirlerim laçka ötesi dişlerine baktım dün çıkardığı 5.dişinin yanındaki 6.diş bi hayli belirginleşmiş.üç/dört günde bunu çekerim artık araya hiç es vermedi hiççççççç

hemen hemen aynı durumları yaşıyoruz. bizde şu an ucu çıkmak üzere olan 4 diş var. kafasını yerden kaldıramıyor. Ordan oraya atıyor kendi. Sallayım diyorum yok. Emerken sakinleşiyor. calpol allerji yapmıştı. Parol hiçbir işe yaramadı. Menenjit aşısından sonra dr calpol dene dedi. Zaten allerji ilacı var evde en kötü senaryoda hastane evin hemen karşısında, ben 20:00 ye kadar buradayım getirisin dedi. Denedim şükür bir şey olmadı. Korkudan sadece gece krizlerinde veriyorum. Dolven ağır geldi bize. Ne atağı bitti ne dişi. Cumartesi gününden beri gündüzleri max. 30 dk uyuyor. cumartesi yine gece 1 e kadar uyumadı sonra sızdı ve tarihinde ilk kez 4 saat uyanmadı. Beni aldı bir panik, bünye alışkın değil acaba bir şey mi oldu diye kontrol etmekten yine uyuyamadım:)

1 hafta içerisinde düzelir. Aynı durumu yaşadık. Hep yüz üstü uyurdu. uyurken dönmeyi öğrendiğinde ne zaman dönse uyandı. Alıştıktan sonra dönme kaynaklı uyanmadı:) Herkesle ne kadar çok ortak paydam çıktı Siz yolculuk yaptınız mı? kaçırdım galiba, nasıldı?

henüz yapmadım cumaya nasipse. aklımda incr detaylara kadar planları yaptım inşallah bi aksilik çıkmaz

Canım ben aşı oldum geçen hafta.Çok araştırdım sonunda içime sindi,bebeği de aşılamış oluyormuşuz emzirirken.Yine de karar senin,hayırlısı olsun.iki gün kolum ağrıdı yan etki olarak.

Canım ben aşı oldum geçen hafta.Çok araştırdım sonunda içime sindi,bebeği de aşılamış oluyormuşuz emzirirken.Yine de karar senin,hayırlısı olsun.iki gün kolum ağrıdı yan etki olarak.
Teşekkür ederim canım. Ben de öyle düşünüyorum. Yarın olacağım inşallah

Ay çok sevinçliyim.biz de cumartesi günü önce Ankara sonra eskişehir’e giedeceğiz nasipse.13/14 gün kadar kv görmeyeceğim için öyle mesudumki ..
Ohh nefes al canım
Bu ara hepimiz uzun yol yolcusuyuz bende pazar günü mardine gidiyorum gezmek için heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…