• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar, benim büyüğüm pandemi süresince evdeydi ya meğerse bu yönden çok rahatmışım. Şimdi haftada iki gün okula gidicek diye üstünü başını hazırlamak bile ekstra zor geldi bana. Gün içinde ki koşturmamıza , oğlumu okula bırakıp almakTa eklenince tepetaklak olduk. Gerçekten iki çocuklu hayat bu kadar koşturmayken, üç çocuklu arkadaşlar Ruzgaressedee Ruzgaressedee U Ummu gulsum 2020 nasıl yetebiliyorsunuz valla helal olsun. Ben hiç birşeye yetemiyormuş gibi hissediyorum. Bu koşturma hali ne zaman biter kızlar? Ne zaman rahatlarız? Televizyondaki Haberleri izlemeyeli aylar oldu, Allahtan internet var da takip edebiliyoruz. Markette koşturmadan alışveriş yapmak hayal. Tek çeşit yemek yapailirsem kendimi şanslı hissediyorum. Sürekli günü planlama, bu koşturma hali çok bunalttı beni. Siz tecrübelisiniz kızlar, Allah aşkına 2 çocukluyken ne zaman soluklanacak zamanınız olmaya başladı?
Benim eşim gececi kız i okula o birakiyo gündüz e döndüğünde nolcak bilmiyorum.fercekren ben de hiçbir şey e yetemiyrm😭bebek sürekli miz miz büyükler sürekli kavga halinde kedi köpek misali.evden calisiyrm ev sürekli dağınık pis😭😭😭

Kızlar, benim büyüğüm pandemi süresince evdeydi ya meğerse bu yönden çok rahatmışım. Şimdi haftada iki gün okula gidicek diye üstünü başını hazırlamak bile ekstra zor geldi bana. Gün içinde ki koşturmamıza , oğlumu okula bırakıp almakTa eklenince tepetaklak olduk. Gerçekten iki çocuklu hayat bu kadar koşturmayken, üç çocuklu arkadaşlar Ruzgaressedee Ruzgaressedee U Ummu gulsum 2020 nasıl yetebiliyorsunuz valla helal olsun. Ben hiç birşeye yetemiyormuş gibi hissediyorum. Bu koşturma hali ne zaman biter kızlar? Ne zaman rahatlarız? Televizyondaki Haberleri izlemeyeli aylar oldu, Allahtan internet var da takip edebiliyoruz. Markette koşturmadan alışveriş yapmak hayal. Tek çeşit yemek yapailirsem kendimi şanslı hissediyorum. Sürekli günü planlama, bu koşturma hali çok bunalttı beni. Siz tecrübelisiniz kızlar, Allah aşkına 2 çocukluyken ne zaman soluklanacak zamanınız olmaya başladı?
Login • Instagram
Bu caps lerin çoğu ben.ozellikle 5.

Pandemi lohusalık hepsini aynı dönemde yaşadık çok bunaldım gerçekten.benim ortancada evden çıkarken bı kavga bulma huyu var nereye çıkarsak çıkalım bı kavga ile çıkarız gitmeyelim evde duralım onu giymem siyirmaya az kaldı artık. pedegoga filan bı yerlere götürmem lazim.buyuk sürekli bı yere gitmek ister.ortanca sürekli evde duracak yeni kıyafet giymiycek değişime karşı bı direnç var çözemiyrm . vallahi en kolayı bebek hali ağzı yok dili yok ne yapsan uyuyo sana😀

Canım sizin çok ardarda geldi. Biri bitip, biri başladı hemen. Aslında sonrasında çok rahat ediceksin diye de seviniyorum. 5. Dişlerde üstten mi geliyor?
Evet canım maalesef çok ard arda yaşadım her şeyini.öyle yoruldum ki anlatamam..iki diş altta diğerleri üstte.gelenler de üsttekiler.5 ve 6 yanyana.5.patladı patlayacak sonra 6. Gelecek büyük ihtimalle çünkü o da 5.ile aynı seyirde devam ediyor.

Evet canım maalesef çok ard arda yaşadım her şeyini.öyle yoruldum ki anlatamam..iki diş altta diğerleri üstte.gelenler de üsttekiler.5 ve 6 yanyana.5.patladı patlayacak sonra 6. Gelecek büyük ihtimalle çünkü o da 5.ile aynı seyirde devam ediyor.
maşallah çok hızlı çıkartmış dişlerini. inşallah çabucak çıkartır da ağrısı sancısı diner rahatlarsınız ikiniz de.

Hiçbir şeye yetişememe sorunu beni de çok yoruyor😔 Mutfak tezgahı bulaşık dolu. Ama ben ancak kahvaltılıkları dolaba geri koyabildim. Çığlık çığlığa beni al diye bağırıyor. Şu an oturduk arada emip arada bir şeylerle oynuyor. Evin her yeri iş. Benim ne zamanım, ne dermanım var😩 Çiçeklerimi sulamaya bile elim ermedi solmuşlar. Kucağımda beraber suladık. Şu mızmızlıkları biraz azalsa iyi gelecek hepimize

Beyefendiyi kucağımda taşımaktan ve sürekli emzirmekten bileklerim kollarım kopacak az kaldı.acısından sürekli gece gündüz memeye saldırıyor eeee beyefendinin de kilo olarak maşallahı var 😰 öldüm bittim tükendim yeminle.

Dün eşim kızıma,hadi git biraz da annene diyor. Yorulmuşmuş kucağında taşırken😡 Bana bak dedim her gün iki damacana kucağımdaymış gibi hareket ediyorum ben. Sesim çıkıyor mu? Kesti sesini uzaklaştı🤪
Anlamazlar zaten.dün gece oğlum ağlama krizine girnce eşime yazdım.telefon elinde olmasına rağmen bana cvp bile yazmamış.savunma konuşması da efendim neymiş ben zaten hep çocuğun ağlamasından uyumamasından şikayetleniyormuşum.sinirlerim tepeme çıktı.bu çocuğu ben babamın evinden mi getirdim?neden şikayetlerimi kaile almıyorsun?olmayan şeyleri mi söylüyorum sen de görüyorsun sabaha kadar uyumadığını diyorum onun için de savunma konuşması şu:”her ağladığında ben de uyanıyorum.” Yattığı yerden ses dinliyor ya da bazen geliyor odaya ama ben zaten çocuğun başında oluyorum.uyanmasından kastı buymuş.yani bu yolda tekiz.arada bir beş ,on dakika her neyse işte o anları da illa başımıza kalkıyorlar 🙁 şu anda resmen evi b.k götürüyor bana diyorki temiz evi temizlemeye çalışıyorsun 😫😫ayağımızın altı simsiyah olıyor ve canım kocama göre ev temizmiş.

Anlamazlar zaten.dün gece oğlum ağlama krizine girnce eşime yazdım.telefon elinde olmasına rağmen bana cvp bile yazmamış.savunma konuşması da efendim neymiş ben zaten hep çocuğun ağlamasından uyumamasından şikayetleniyormuşum.sinirlerim tepeme çıktı.bu çocuğu ben babamın evinden mi getirdim?neden şikayetlerimi kaile almıyorsun?olmayan şeyleri mi söylüyorum sen de görüyorsun sabaha kadar uyumadığını diyorum onun için de savunma konuşması şu:”her ağladığında ben de uyanıyorum.” Yattığı yerden ses dinliyor ya da bazen geliyor odaya ama ben zaten çocuğun başında oluyorum.uyanmasından kastı buymuş.yani bu yolda tekiz.arada bir beş ,on dakika her neyse işte o anları da illa başımıza kalkıyorlar 🙁 şu anda resmen evi b.k götürüyor bana diyorki temiz evi temizlemeye çalışıyorsun 😫😫ayağımızın altı simsiyah olıyor ve canım kocama göre ev temizmiş.
Ay o kadar aynıyız ki... Kadın çağıralım diyorum yardım ederim diyor ama olmuyor ne yazık ki. Ağlama krizine giricem yakında evin halinden off...

Ay o kadar aynıyız ki... Kadın çağıralım diyorum yardım ederim diyor ama olmuyor ne yazık ki. Ağlama krizine giricem yakında evin halinden off...
O konuda hakkını inkar edemem.ayda bir yardımcı kadın geliyor dip bucak temizliyoruz.yardımcı kadını şu tarihte çağırayım mı dediğimde olur diyor hemen.ama şimdi yaz mevsimi her yer açık olunca doğal olarak o yardımcı kadının geldiği temizlik 2 gün sonra başa sarıyor.

Canım okul benim için velii nimet çok şükür okulumuz eve yakın ortancam sabahçı abisi götürüp getiriyor ama iki çocukluyken çok zorlandım 2numaramı hep komşum baktı sağolsun çok soğuklarda servise verdim komşu çocuğuyla aynı sınıfta oğlum annesi eşim arabayla getiriyor seninkini de getirsin boşuna para verme diyince biraz öyle gitti derken Bi şekilde geçti zaman
Market benim içinde koşturma b gün dışarı çıktık eşimin kuzeni aradı size gelicez yarın die malzeme akmaya girdim yarısından çoğunu unutmuşum sinir oldum eşime diyorum rahat rahat gezmeyi özledim
Login • Instagram
Bu caps lerin çoğu ben.ozellikle 5.
Ayy hepsi ayrı ayrı beni anlatıyor 😅😅

Beyefendiyi kucağımda taşımaktan ve sürekli emzirmekten bileklerim kollarım kopacak az kaldı.acısından sürekli gece gündüz memeye saldırıyor eeee beyefendinin de kilo olarak maşallahı var 😰 öldüm bittim tükendim yeminle.
Canım senin sürecin baya yorucu geçti inşallah dişler bitince rahatlarsın

Bu arada kızlar uzun yola gidenler yanında neler aldı biz daha önce 2saatlik frlan gittik ozmn ek gıda bukadar yemiyorlardı şimdi 8saatlik yola gideceğiz neler aldınız yanınıza en çok neler lazım oldu

galiba ev konusunda ipin ucu bir kere kaçınca toparlanmak zor oluyor.. ben herhalde küçüğüm anaokuluna başlayana kadar ipin ucunu yakalayamayacağım. Gitgide sinirli bir insana dönüştüm, eşim bir şey dese de kavga çıkarsam diye gözünün içine bakar oldum. Resmen barışma zamanlarındaki sevgi ve şefkati hissetmek için kavga etmek istiyorum

galiba ev konusunda ipin ucu bir kere kaçınca toparlanmak zor oluyor.. ben herhalde küçüğüm anaokuluna başlayana kadar ipin ucunu yakalayamayacağım. Gitgide sinirli bir insana dönüştüm, eşim bir şey dese de kavga çıkarsam diye gözünün içine bakar oldum. Resmen barışma zamanlarındaki sevgi ve şefkati hissetmek için kavga etmek istiyorum
Canım bende öyle düşündüm hala da toparladım sayılmaz ama eskiye göre daha ii gece herkesi uyutunca düzen yaptım biraz bebeğim uyuduğunda yada keyfi yerindeyken yaptım biraz derken ev az oturulur hale geldi

Canım bende öyle düşündüm hala da toparladım sayılmaz ama eskiye göre daha ii gece herkesi uyutunca düzen yaptım biraz bebeğim uyuduğunda yada keyfi yerindeyken yaptım biraz derken ev az oturulur hale geldi
Mesele oturulur hale getirmek değil ki bı de onu korumak var.onu korumak da ciddi emek istiyor.hem beden hem kafa yorgunluğu var Allah yardımcımiz olsun

Back