• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sizlerde de öyle mi bilmiyorum? Şu son günlerde alt almak eziyete döndü. Önceden mızlanınca eline bir şey veriyordum oyalanıyordu. Şimdi resmen ağlıyor😒 Bezi cekistiriyor, kalkıp oturuyor yetmiyor bazen el atıyor. Ter atıyorum bitirene kadar.
Dünden beri kakası da sıklaştı. Azar azar yapıyor. Sıradaki diş hangisi bakalım

Sizlerde de öyle mi bilmiyorum? Şu son günlerde alt almak eziyete döndü. Önceden mızlanınca eline bir şey veriyordum oyalanıyordu. Şimdi resmen ağlıyor😒 Bezi cekistiriyor, kalkıp oturuyor yetmiyor bazen el atıyor. Ter atıyorum bitirene kadar.
Benimkinin 5.dişi bugğn yarın patlayacak.etten de görünüyor sivriliği elime de geliyor çay kaşığı vurdum çıtçıt ses gelmedi.hemen yanında da 6.diş var o da bikaç güne çıkar

acayip zorlanıyorum, sağa sola atıyor kendini.. geçenlerde kakalı beze elini attı..elini mi temizliiyim onu mu zapdetiyim şaşırdım

2 gecedir hiç olmadığı kadar huysuz ve mızmız halbuki gözünden uyku akıyor ama dalamıyor 😓

kaka bolluğu çok oluyor diş patlama döneminde 🙄
Sanırım canım hayırla çıksaydı Bi
Günaydın canım, evet ya bizde de üst diş patlarken kaka sayısı ve kıvamı değişmişti. İnşallah kolaylıkla atlatır Ecmel.
Aynen canım sabah korkarak kalkıyorum kaç gündür Bi patlasaydı diş
Günaydın🌸9. ay aşısını herkes yaptırdı mı? Kontrol yoktu bu ara doktora sormadım. Sağlık ocağına gittim 9 ayda yapılıyormuş. Yaptırdık ama biraz etkileyecek gibi. Sabah yüzünde bir iki kırmızı döküntü vardı. Ateş derecede görünmüyordu ama sıcak. Biraz şurup verdim. Huysuzluğuda üzerinde bitmez bugün😔
Canım bizim ebemizi Bi yumurta sarısını mutlaka yedirin aşıdan önce herhangi Bi zaman demişti yumurta alerjisi yada hassasiyeti olmaması gerek dedi hatta vurmadan önce 2-3sefer sordu yumurta yiyormu diye
Ayy sorma canım bide kıvam cıvık el atıyor iki de Bi be temizledikten sonra kaçmaya çalışıyor sanırım oyun sanıyorlar

Yumurta alerjisi var mı bebeğinizde
Benim bildiğim yok,bir tepki görmedim şimdiye kadar. Ek gıdadan beri vermeye çalışıyorum. Kaynamış sevmiyordu omlet tarzı veriyorum genelde.
Süt ve süt ürünlerine alerjiyi sordular yapmadan önce. Bizim ebemiz yoktu tam düzgün konuşamadık aslında.
Bugün geçmiş çok şükür büyük oranda. Ateşi 37.5 geçmedi takipteydim tüm gece.

Sidefer kullanan arkadaşlar nasıl veriyorsunuz? Kilosuna göre damla şeklinde mi? Diğeri bitince bunu aldım bu defa.
Şu sıra düzenli veremiyordum. Çubukla kanına baktılar sağlık ocağında sınırın biraz üstü çıktı. Dikkat edeceğim bundan sonra

Sidefer kullanan arkadaşlar nasıl veriyorsunuz? Kilosuna göre damla şeklinde mi? Diğeri bitince bunu aldım bu defa.
Şu sıra düzenli veremiyordum. Çubukla kanına baktılar sağlık ocağında sınırın biraz üstü çıktı. Dikkat edeceğim bundan sonra
Doktorumuz 6/7 damla verebilirsin demişti canım.

Devirin damlasını takicam devit bitince o şekilde daha doğru damla verirsin dedi doktorumuz. Bu arada kan ilacı bebekler hastalandığında verilmezmiş bir hafta on gün dedi doktorumuz

11den 12ye kadar 5 kez ağlayarak uyandı ve ne yaptıysam susmadı.tam 1:20dakikadır oturma odasındayız oyuncaklarıyla oynuyoruz 🙄🙄5. dişi patlıyor sanırım çünkü sivri elime de geliyor dişetinden görünüyor da.bu gece nasıl sabah olacak çok merak ediyorum.çaresizce ağrı kesici de verdim ama hiçbir işe yaramadı maalesef.

11den 12ye kadar 5 kez ağlayarak uyandı ve ne yaptıysam susmadı.tam 1:20dakikadır oturma odasındayız oyuncaklarıyla oynuyoruz 🙄🙄5. dişi patlıyor sanırım çünkü sivri elime de geliyor dişetinden görünüyor da.bu gece nasıl sabah olacak çok merak ediyorum.çaresizce ağrı kesici de verdim ama hiçbir işe yaramadı maalesef.
Canım sizin çok ardarda geldi. Biri bitip, biri başladı hemen. Aslında sonrasında çok rahat ediceksin diye de seviniyorum. 5. Dişlerde üstten mi geliyor?

Kızlar, benim büyüğüm pandemi süresince evdeydi ya meğerse bu yönden çok rahatmışım. Şimdi haftada iki gün okula gidicek diye üstünü başını hazırlamak bile ekstra zor geldi bana. Gün içinde ki koşturmamıza , oğlumu okula bırakıp almakTa eklenince tepetaklak olduk. Gerçekten iki çocuklu hayat bu kadar koşturmayken, üç çocuklu arkadaşlar Ruzgaressedee Ruzgaressedee U Ummu gulsum 2020 nasıl yetebiliyorsunuz valla helal olsun. Ben hiç birşeye yetemiyormuş gibi hissediyorum. Bu koşturma hali ne zaman biter kızlar? Ne zaman rahatlarız? Televizyondaki Haberleri izlemeyeli aylar oldu, Allahtan internet var da takip edebiliyoruz. Markette koşturmadan alışveriş yapmak hayal. Tek çeşit yemek yapailirsem kendimi şanslı hissediyorum. Sürekli günü planlama, bu koşturma hali çok bunalttı beni. Siz tecrübelisiniz kızlar, Allah aşkına 2 çocukluyken ne zaman soluklanacak zamanınız olmaya başladı?

Back