• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    122
Bilenler de vardir 31. Haftadan beri açılmam ve sanci vardi ilacla durduruluyordu bazen serumla igneyle. Artik doktor daha fazla durmasin strese girebilir ilaca ragmen sancin cikiyor Keselim dedi ilaclari kesince gelecegini varsayiyor. 3 kere falan acilma bakildi o ara cati muayenesi de yapmis o da iyiymis vs. 🙂
Nasıl peki şu an açılmanız?

Sizin de 30-32 civarı sancılarınız mı vardı? Burada yazmıştınız istirahat vermişlerdi sanki..

Allah sağlıcakla kavuştursun🙏🏻

Bence ilk gebelikler en güzeli, tamamen cahiliye yaşıyoruz😅
İnşallah sonrakileri istetecek kadar da güzel sorunsuz geçer🙏🏻🤲🏻🧿

Nasıl peki şu an açılmanız?
Aynen dogru hatirladiniz yatiyorum o zamandan beri 🙂

2-2.5 cm olmus dedi dün. ilaci birakinca hizli ilerliyor mu ona bakacakmis zaten kafasi girmis iyice kanala, ölçümleri dar çıkıyor o yüzden dedi, bakalim 😅

Bizimki 30. Haftada plasentasindan kısmen ayrıldı. Risk grubundayız. Bu haftalara geldigimiz için bile çok şükür 🌸 sanciyi falan beklemeyecegim zaten. Bayram bitsin hemen yatış 🥹
Aaa evet hatırladım evet o zaman çok iyi gelmişsin artık ne zaman isterse gelsin ♥️

Bu magnezyum gerçekten iyi geliyor kas ağrılarına.
Dun biraz
Her şey hazır ❤️ 30.haftadan beri gelmeye çalışıyor zaten. Heyecanlı bir yiğit 🤣
Kendisi gelmezse bayramdan sonraki hafta sezeryan ile alınacak, bakalım hayırlısı
Hahaha tam bir yiğidoo . Sağlıkla gelsin bakalım darısı başıma 🫠

Bilenler de vardir 31. Haftadan beri açılmam ve sanci vardi ilacla durduruluyordu bazen serumla igneyle. Artik doktor daha fazla durmasin strese girebilir ilaca ragmen sancin cikiyor Keselim dedi ilaclari kesince gelecegini varsayiyor. 3 kere falan acilma bakildi o ara cati muayenesi de yapmis o da iyiymis vs. 🙂
Hadi hayırlısı olsun inşallah ya evet sizin öngörebilecek kadar durumunuz varmış. Bende pazartesi günü jelimsi bi akıntı oldu. Dr a yazdım nişan dedi 10 gün içinde gelir dedi. Bugün perşembe tık yok hala o yüzden merak ettım

Hadi hayırlısı olsun inşallah ya evet sizin öngörebilecek kadar durumunuz varmış. Bende pazartesi günü jelimsi bi akıntı oldu. Dr a yazdım nişan dedi 10 gün içinde gelir dedi. Bugün perşembe tık yok hala o yüzden merak ettım
Benim nişandan sonra bişeyim yoktu çok da rahattım sezaryen için de 3 gün vardı bişi olmaz dedim sezaryenden bir gün önceki gün gece suyum geldi işedim sandım 🤣🤣 anlık oldu sancı vs bişi yoktu

Aaa evet hatirladim sizi nişan i gelen vardi ama nickleri bazen aklimda tutamiyorum 😅 vajinada baski hissi vardi bende sanirim acilmayi yapan o. Direkt su da gelebilir, Gonlunuze gore gelsin sizin de ins. 🙏

Benim nişandan sonra bişeyim yoktu çok da rahattım sezaryen için de 3 gün vardı bişi olmaz dedim sezaryenden bir gün önceki gün gece suyum geldi işedim sandım 🤣🤣 anlık oldu sancı vs bişi yoktu
Allahallah ya bende hep bi ağrı sancı bekliyorum belki ondan :) peki bu su otururken mi geldi yoksa yatarken de geliyor mu öyle bekliyorum artık hareketliyim de 4 çeşit yemek yaptım bugün annem geldi oruç yorulmasın dedim. Bi enerji patlaması var sonumuz hayır olsun :)

Aynen dogru hatirladiniz yatiyorum o zamandan beri 🙂

2-2.5 cm olmus dedi dün. ilaci birakinca hizli ilerliyor mu ona bakacakmis zaten kafasi girmis iyice kanala, ölçümleri dar çıkıyor o yüzden dedi, bakalim 😅
Nidicard mı kullanıyorsun bende onu kullanıyorum sancıların azalması için basınç hissi açılmayla ilgili miymiş bende de çok oluyor ya yumuşama var demişti ebe

Nidicard mı kullanıyorsun bende onu kullanıyorum sancıların azalması için basınç hissi açılmayla ilgili miymiş bende de çok oluyor ya yumuşama var demişti ebe
Aynen nidicard kullaniyordum bu aksamdan itibaren kullanmicam bakalim ne olacak. Zaten hic istemiyordum devam etmeyi tansiyon düşürdüğü için 😮‍💨
Bence o histen sonra oldu gözlemlediğim kadariyla.

Senin doktor 36yi gecince biraktirmayi düşünüyor mu?

Allahallah ya bende hep bi ağrı sancı bekliyorum belki ondan :) peki bu su otururken mi geldi yoksa yatarken de geliyor mu öyle bekliyorum artık hareketliyim de 4 çeşit yemek yaptım bugün annem geldi oruç yorulmasın dedim. Bi enerji patlaması var sonumuz hayır olsun :)
Ooo dişi kuş sendromu olmuş, hayırlı olsun😅

Ben hiç yaşamadım. Ama suyla ilgili şunu okudum.
Siz ayaktayken bebek rahim ağzını bir tıkaç gibi kapadığı için su gelmezmiş.
Yatarken ve uzanırken bebek rahim ağzını kapatamadığı için yatarken gelirmiş.

Ooo dişi kuş sendromu olmuş, hayırlı olsun😅

Ben hiç yaşamadım. Ama suyla ilgili şunu okudum.
Siz ayaktayken bebek rahim ağzını bir tıkaç gibi kapadığı için su gelmezmiş.
Yatarken ve uzanırken bebek rahim ağzını kapatamadığı için yatarken gelirmiş.
Demek ki hiç internette gördüğümüz gibi değil genelde hep ayakta gördüm internette :)

Kızlar 1saattir bebek çok hareketli hiç durmuyor. Aşağı öyle bir baskı yapıyor ki sanki çıkacak ne oluyor anlamıyorum. Normal mi sizce?

Aynen nidicard kullaniyordum bu aksamdan itibaren kullanmicam bakalim ne olacak. Zaten hic istemiyordum devam etmeyi tansiyon düşürdüğü için 😮‍💨
Bence o histen sonra oldu gözlemlediğim kadariyla.

Senin doktor 36yi gecince biraktirmayi düşünüyor mu?
Benim tansiyon da içtiğimden beri 9/5 falan sürekli düşük. Benimkinin hedef 37 yi görmek ilaca devam dedi 3 hafta daha beklememiz gerekiyor yani

Ben su anda farkettim ki sanki bayadir hareket etmiyo ama tam süresini kestiremiyorum. Uyuyo olabilir mi? Sarstim dürttüm yan yattim tepki yok. Karnim da gergin bi panik sardi simdi

Ben su anda farkettim ki sanki bayadir hareket etmiyo ama tam süresini kestiremiyorum. Uyuyo olabilir mi? Sarstim dürttüm yan yattim tepki yok. Karnim da gergin bi panik sardi simdi
Yüksek ihtimalle uyuyodur bana da bi anda kal geliyo bazen ay diyorum ne zamandır hareket etmedi bu çocuk. Endişe etmeyin

Back
X