• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    122
Merhaba benim de hep 1 hafta geriydi karın çevresi, bugün 34+0 ım. Boy ve kafa cevresi neredeyse 1 hafta ileri ama karın çevresi 32+2ile uyumlu çıktı. Kilosu 2250 civarı aslında ama karın cevresi küçük. Uzun ama ince olacak muhtemelen dedi doktorum. Ama yine de her hafta bu durumu kontrol edelim fark açılmasın açılırsa erken alırım dedi. Moralim bozuldu biraz. 1 hafta bol bol dinlen protein ağırlıklı beslen arayı kapatır belki biraz haftaya kadar dedi. 😔
Benimde bu haftaya kadar birşey yoktu bu hafta karın çevresi bir hafta geri dedi bilemiyorum bende kafaya taktım da başka moda ettiler ay bu şusu busu geri insanın canını sıkıyorlar inşallah hepimizin de sağ salimgelir yabrularımız

Ben de giyilebilir pompa bakıyorum.
Şubat indiriminde mochi giyilebilir 2li pompayı yakalayamadım.
Şu an tekli mochi giyilebilir 4500 civarı,
Lansinoh şarf edilebilir 2li pompa 2500 civarı.
Ciddi fiyat farkı var.

Ama hala almayı düşünüyorum. prizden bağımsız olması büyük avantaj.
Şarf edilebilir diğer pompalar prizden bağımsız olsa bile ona uygun emzirme sütyeni olması lazım ki eller serbest kalsın. Veya mutlaka pompaların bağlı olduğu makinayı yanımızda taşımamız lazım.

Hazır deneyimliyorken sorayım:

Siz tekli mi aldınız 2li mi?

Meme başı için büyük küçük ayrı aparatı yok değil mi? Tek aparat.
Eski miniş meme başım şimdiden devasa bir canavara döndü, makina tutsa bile bebiş nasıl kavrayacak :/

Ne kadar süre şarjı gidiyor? Yorumlar 1buçuk saat diyor.

Kullandıkça emiş kuvveti azaldı diyen var ama sanırım daha yeni kullanmaya başladınız makinayı.

Tekli almışsanız, 2li almayı önerir misiniz?
Ben 2'li aldım ama ikisi aynı anda kirlenmesin diye sırayla kullanıyorum. 15'er dakka tutuyorum. Bu şekilde şarjı 1 saat gitti. 24 mm aparatı, benim için uygun açıkçası. Genelde 24 mm uyuyor herkese.
Kızlar şimdi ben de niyetlendim giyilebilir pompaya ama hem ürün yorumlarında düşük puan yüksek puan oranlarına baktım hem de yorumlara sonra tanıdık kullanan iki öğretmene sordum elektrikli ve giyilebilir arasında çekim açısından fark var diyorlar atıyorum elektrikli 120 ml süt çıkardığı sürede giyilebilir 50-60 çıkarıyormuş ve iş yaparken kullanırım düşüncesindeyseniz eğilince yerden bişi alınca hatta durup dururken bile sızdırma yaptığı oluyormuş dökülüyormuş onda da ancak süpürge falan yaparken kullanırsın ama tam sağmıyor boşaltım açısından diyorlar bu iki kişi iki yipi de kullandığı için ikilemde kaldım eşim al istiyorsan dedi ama 4. Pompa olacak evde size de bilgi vereyim dedim karşılaştırma yapma imkanı olmayınca insana iyi veya kolay gelebilir ama karşılaştırılan yorumlar internette de var ikisi aynı güçte değil siye anladım
Ben 3-4 gündür diğer pompamı kullanıyordum. Spectra marka. İki gündür mochiyi kullanıyorum. Mochinin sağım gücüyle diğeri birebir aynı. Hatta mochi bi tık daha iyi geldi bana. 15'er dakika kullandım ayrı ayrı, toplamda yarım saatte tamamen boşalttı sütü. Uygun bir sütyenle takınca düşmüyor.

Bizim chatte doğuracak olan kalmadı fazla genelde 💩 mevzuları djhdjdjd sıkıldım dedim buraya da bakınayım 🤗

doğuma giden herkese güzel doğumlar diliyorum 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, su gibi olsun ağrısız acısız inşallah ❤️
Her emzirme seansında bekleriz🥰 bizde de bebişler gelmeye başladı🧿

Kızlar 34+0 oldum bu gün ilk defa beyaz kıvamlı bir akıntı geldi zaten kasılmalarım var erken doğum riski için ilaç kullanıyorum akıntıyı görünce korktum. Aranızda başına gelen var mı ?
Ben son hafta kıvamlı akıntı görmeye başladım her sabah hemen hemen ama nişanım kanlı geldi burda bir arkadaşa doktoru bu nişan 10 güne doğum başlayabilir demiş belki sizinkide önemli bir durum olabilir

Ben son hafta kıvamlı akıntı görmeye başladım her sabah hemen hemen ama nişanım kanlı geldi burda bir arkadaşa doktoru bu nişan 10 güne doğum başlayabilir demiş belki sizinkide önemli bir durum olabilir
Evet benim de aklıma o geldi doktoru aradım eğer sancın artarsa haber ver dedi her an bekliyoruz ama bebeğim daha çok küçük 2380 gr

Bizim chatte doğuracak olan kalmadı fazla genelde 💩 mevzuları djhdjdjd sıkıldım dedim buraya da bakınayım 🤗

doğuma giden herkese güzel doğumlar diliyorum 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, su gibi olsun ağrısız acısız inşallah ❤️
Oo hoşgeldin ajskdk bende bi sizde bi burdayım bizim nisan bebeleri marta pek kaymadı şaşırtıcı 🤣🤣 benim ki fırsat kolluyor gerçi inşallah bayramı görürüz ajsjd

Evet benim de aklıma o geldi doktoru aradım eğer sancın artarsa haber ver dedi her an bekliyoruz ama bebeğim daha çok küçük 2380 gr
Sanci yoksa yine de sakin ol canım nişan tek başına doğumu baslatmiyor genel olarak. strese girme stres de sancıyı tetikliyor bence, bebişin sağlıkla gününü biraz daha bekler inşallah ❤️

Oo hoşgeldin ajskdk bende bi sizde bi burdayım bizim nisan bebeleri marta pek kaymadı şaşırtıcı 🤣🤣 benim ki fırsat kolluyor gerçi inşallah bayramı görürüz ajsjd
Sizin bebeler tarihlerine sadık belli ki son 10 günü falan kaldı zaten nisana 😂 😂 bizimkiler aykırı biraz tarihini de beklemediler ama tarihini bekleyen de fena 😂😂 sizinkiler uslu olur belki 😅😅😅 bu senenin bebelerinde var bir şeyler 🧿🧿

Sanci yoksa yine de sakin ol canım nişan tek başına doğumu baslatmiyor genel olarak. strese girme stres de sancıyı tetikliyor bence, bebişin sağlıkla gününü biraz daha bekler inşallah ❤️
Sakinleşmek için aklıma seni getiriyorum zaten nerdeyse doğumhaneden yazacaktın 🤣🤣 inşallah bekler dedesinin adını koyduk onun gibi aceleci oldu bebede ahskd

Sizin bebeler tarihlerine sadık belli ki son 10 günü falan kaldı zaten nisana 😂 😂 bizimkiler aykırı biraz tarihini de beklemediler ama tarihini bekleyen de fena 😂😂 sizinkiler uslu olur belki 😅😅😅 bu senenin bebelerinde var bir şeyler 🧿🧿
bu grubun bebeleri uslu olsun amin😂😂 daha iki tane var doğan 3.yoldaydı doğmuş olabilirrr P Pinarbartu

Ben bugün kontrole gittim nst de hiç sancı çıkmadı dümdüz bir çizgiydi 😅 doktor doğurmazsan haftaya yine gel dedi. Bebek çok sabırlı ama ben hemen doğsun istiyorum. Hatta pazartesi doğsun istiyorum ki eşimin babalık izni boşa gitmesin 🤣🤣 sonra da bayram izniyle birleşir. Bayramda doğarsa babalık izni boşa gidecek gibi 😅

Ben bugün kontrole gittim nst de hiç sancı çıkmadı dümdüz bir çizgiydi 😅 doktor doğurmazsan haftaya yine gel dedi. Bebek çok sabırlı ama ben hemen doğsun istiyorum. Hatta pazartesi doğsun istiyorum ki eşimin babalık izni boşa gitmesin 🤣🤣 sonra da bayram izniyle birleşir. Bayramda doğarsa babalık izni boşa gidecek gibi 😅
Tam olarak kaç haftalık şimdi 😃

Hareketleri nasıl şu an yavaş mı hızlı mı 😆 bi de akıntı falan oluyor mu hiç
Çok hareketli ama eskisi gibi tekme vs atmıyor daha çok gerinme hıçkırma gibi hareketleri var 🫠 akıntım hamilelik boyunca vardı sadece arttı aslında hiç doğum belirtim yok ama doktor belirti olmadan da başlayabilir dedi yani yalancı kasılmalar yaşamadan da olabilirmiş. Birde bebek doğum kanalına girmiş mi diye sordum yok dedi yine de doğsun diye heyecanla bekleyeceğimm

Hareketleri nasıl şu an yavaş mı hızlı mı 😆 bi de akıntı falan oluyor mu hiç
Birde ben inanılmaz yürüyorum ve sürekli hareket halindeyim, evde bile içime sinmedi diye kaç kez eşyaların yerini değiştirdim 😅 sürekli bir şeyler yapıyorum doğum çabuk olsun diye 😆 Gerçi inanılmaz yürüyorum dediğim 3-4 km yürüyorum yine de hamileliğin son zamanlarına göre inanılmaz diyeceğim 🙈

Sakinleşmek için aklıma seni getiriyorum zaten nerdeyse doğumhaneden yazacaktın 🤣🤣 inşallah bekler dedesinin adını koyduk onun gibi aceleci oldu bebede ahskd
Kiz ben zaten dogumhaneden yaziyodum size jbdjdndjdndjhdjd en son 7-8 cm açıklıkti sanirim dayanilmaz anlardayken yazmayi kestim suni de taktılar çünkü arada nefeslenecek zaman kalmadi gibi olmuştu odaklanamiyodum jsbdbdbdj 23 gibi zaten saldım telefonu, 00 da doğum başlıyor dediler. bulundugum oda tek kişilik, refakatciyi cikardilar yatağı çatala cevirdiler orda doğurdum jdbxjdjdfjd sabah da servise indirdiler iki kisilik odaya 🤭🤭🤭

Back
X