- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.501
Benimki yapıyor. Baba eve gelip gittikçe camda onu bekliyoruzKızlar bebekleriniz baybay yapıyor mu?
Aynen öyle benimki böyle şeyleri yapmaya daha meyilli ama mesela totosunu kaldırıp emeklemeyi denemiyor bileBenimki de bay bay yapmıyor canım.benim oğlumla aynı ayda olan ablamın komşusunun torunu varmış o “gel gel “yapıyormuş mesela.benimki yapmıuor ablam da onu sorguluyor ben de dedim ki peki o kadının torunu örümcekte 4 nala koşturuyor musonuçta gelişimde bireysel farklar söz konusudur.
Bı anda görüp nasıl uygulasin annesi.evin içinde iyice bı hoş olduk bunları öğretmek aklımıza mi geliyor kiİyi bari biz de yapmıyoruz da.ablamla görüntülü konuştuk baya uğraştı baybay yaptırmak için ama dediğin gibi bir yere gitmediğimizden herhalde çocuk bilmiyor henüz.
Bizimki de ağlaya ağlaya emekliyo geziyo arkamızda e kızım gelme sana gel diyen mı var diyorzAynen öyle benimki böyle şeyleri yapmaya daha meyilli ama mesela totosunu kaldırıp emeklemeyi denemiyor bileKendini çeviyor, pozisyon alıyor sonrada bas bas bağırıyor beni al kaldım böyle diye
Kızlar merhaba, mama sandalyesi olarak ne kullanıyorsunuz ben memleketteyken acil bir alışverişle pilsanın portatif modelini almıştım ama şimdi daha sağlam bir masa almak istiyorum joie modellerine gidiyor aklım bilemedim siz ne kullanıyorsunuz?
Ah yavrular. Cok geçmiş olsun canım, herkes için geçmişte kalsin bu hastalık.. ben de seni merak ediyodum. Tasinma kolay olmamıştır yerlestiniz miSelam kizlar cok uzun zaman oldu giremedim. Tasinmaydi ailesel sebeplerdi firsat olmadi. Tum minnoslar iyidir umarim. Biz ailecek covid olduk. Kizimi krese yazdirmistik 1 ay olmadan hastaligi getirdi. Esimle ikimizede zaturre baslangici dediler. Oglusum bile 3 gun yuksek atesle yatti. Cok dikkat edin cok lanet birseymis bu hastalik
Aynen canım,herkes öğrendi de biz geri mi kaldık diye düşündüm bir an.Bı anda görüp nasıl uygulasin annesi.evin içinde iyice bı hoş olduk bunları öğretmek aklımıza mi geliyor ki
Biz bazen gel gel yaptırıyoruz ama bay bay aklıma bile gelmedi emzir besle altı üstü disi kuşu derken vakit mi kaliyoAynen canım,herkes öğrendi de biz geri mi kaldık diye düşündüm bir an.
Aynen aynen gerçi benimki hep direndi de bu ara daha bı huysuz..Kızlar sizin bebekleriniz de uykuya dalmaya direniyo mu, benimki son zamanlar her uyku zamanı agliyo istemiyo
Ecmel de direniyor mamasını içerken uyuyamazsa 2saat uğraştırıyor artık güç kuvvet kalmıyorKızlar sizin bebekleriniz de uykuya dalmaya direniyo mu, benimki son zamanlar her uyku zamanı agliyo istemiyo
Senşn çocuklar ilgilenmiyor mu bizimkiler aralarına alıyor oynatıyor oda ıhh demiyor baya faydaları oluyor ama bazen istemiyorlar odanın kapısına koyuyorlar kapatıyorlar kapıyı çığlığı basıyor bende gelicem diye oğlan dersteyken örümcekler küt küt kapıya girişiyorBiz bazen gel gel yaptırıyoruz ama bay bay aklıma bile gelmedi emzir besle altı üstü disi kuşu derken vakit mi kaliyo
Bizim ortanca seviyrm ayağına hirpaliyo aglatiyo.buyuk de kucağımda gezdirmeye kalkiyo düşürecek diye odum kopuyo.kizim artık yürü de kurtul şunların elinden diyrm bebeyeSenşn çocuklar ilgilenmiyor mu bizimkiler aralarına alıyor oynatıyor oda ıhh demiyor baya faydaları oluyor ama bazen istemiyorlar odanın kapısına koyuyorlar kapatıyorlar kapıyı çığlığı basıyor bende gelicem diye oğlan dersteyken örümcekler küt küt kapıya girişiyor
Aynen aynen gerçi benimki hep direndi de bu ara daha bı huysuz..
Minicik boylariyla kafa tutmazlarmi bizeEcmel de direniyor mamasını içerken uyuyamazsa 2saat uğraştırıyor artık güç kuvvet kalmıyor
Bizim ki hırpalanmaya alışkın olunca oyun sanıyor ortancanın yaptıklarını ben ve eşim biraz vahşi seviyoruz sanırımBizim ortanca seviyrm ayağına hirpaliyo aglatiyo.buyuk de kucağımda gezdirmeye kalkiyo düşürecek diye odum kopuyo.kizim artık yürü de kurtul şunların elinden diyrm bebeye
Aynen 22.30da uyuttum 23.30da uyandı nası enerjik sanırsın sabah oldu daha yeni uyutabildim evin tüm ışıklarını ne kapattım direndi baktı olmuyor uyudu şükürMinicik boylariyla kafa tutmazlarmi bizebu aralar cok zorlaniyorum zaten az auazyumaya basladi, saatlerce uğraşıyorum. 1 numara da gece 2den once uyumuyo pertim çıkıyo
Hem de ne kafaMinicik boylariyla kafa tutmazlarmi bizebu aralar cok zorlaniyorum zaten az auazyumaya basladi, saatlerce uğraşıyorum. 1 numara da gece 2den once uyumuyo pertim çıkıyo
Yok baya aglatana kadar cabaliyo bizimki.Bizim ki hırpalanmaya alışkın olunca oyun sanıyor ortancanın yaptıklarını ben ve eşim biraz vahşi seviyoruz sanırımbenim kucağımda durmaz abisini görünce kucağına atlıyor ben veriyorum migrenim tutup başım dönünce alır götürür mamasını ne yapar altına yapınca anne kalk der Allah var çok güzel yardım ediyor diyorum sen olmasan ben altından kalkamam gerçi yine kalkamıyorum ama buna şükür
Aynen 22.30da uyuttum 23.30da uyandı nası enerjik sanırsın sabah oldu daha yeni uyutabildim evin tüm ışıklarını ne kapattım direndi baktı olmuyor uyudu şükür
Hmm Allah yardımcın olsun ozmn benim büyüğüm 2numara 6-7aylıktı parmağını terse bükmüştü bebenin el şişti nası oldu derken oğlum anne böyle yaptım dedi ben şok hemen acile gitmiştik çok şükür bişi olmamıştı ama yaş aralıkları az olunca kıskanma çok oluyorYok baya aglatana kadar cabaliyo bizimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?