2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen öyle benimki böyle şeyleri yapmaya daha meyilli ama mesela totosunu kaldırıp emeklemeyi denemiyor bile Kendini çeviyor, pozisyon alıyor sonrada bas bas bağırıyor beni al kaldım böyle diye

Bu arada bizim de bugün kontrolümüz vardı. İdrar kültürüne bakılacak yine. Böbreklerini de bir kontrol edelim dedim. Çok şükür temiz ultrasonu. Bir haftada 100 gr almış. Doktor gayet iyi dedi gelişimi ama bence kilo almıyor

Kızlar aranızda penelopegurme’den alışveriş yapan var mı? Tavsiye ettiğiniz bir ürünü var mı? Benim bebeğim bayıla bayıla yedi diyebileceğiniz birşey...

İyi bari biz de yapmıyoruz da.ablamla görüntülü konuştuk baya uğraştı baybay yaptırmak için ama dediğin gibi bir yere gitmediğimizden herhalde çocuk bilmiyor henüz.
Bı anda görüp nasıl uygulasin annesi.evin içinde iyice bı hoş olduk bunları öğretmek aklımıza mi geliyor ki

Aynen öyle benimki böyle şeyleri yapmaya daha meyilli ama mesela totosunu kaldırıp emeklemeyi denemiyor bile Kendini çeviyor, pozisyon alıyor sonrada bas bas bağırıyor beni al kaldım böyle diye
Bizimki de ağlaya ağlaya emekliyo geziyo arkamızda e kızım gelme sana gel diyen mı var diyorz

bunun kahvesini kullanıyorum. çok şükür bayağı sağlam. önce ebebekten almıştım bişry plustı unuttu adını. çok sağlam gelmedi bana bu bayağı iyi.

Ah yavrular. Cok geçmiş olsun canım, herkes için geçmişte kalsin bu hastalık.. ben de seni merak ediyodum. Tasinma kolay olmamıştır yerlestiniz mi

Biz bazen gel gel yaptırıyoruz ama bay bay aklıma bile gelmedi emzir besle altı üstü disi kuşu derken vakit mi kaliyo
Senşn çocuklar ilgilenmiyor mu bizimkiler aralarına alıyor oynatıyor oda ıhh demiyor baya faydaları oluyor ama bazen istemiyorlar odanın kapısına koyuyorlar kapatıyorlar kapıyı çığlığı basıyor bende gelicem diye oğlan dersteyken örümcekler küt küt kapıya girişiyor

Bizim ortanca seviyrm ayağına hirpaliyo aglatiyo.buyuk de kucağımda gezdirmeye kalkiyo düşürecek diye odum kopuyo.kizim artık yürü de kurtul şunların elinden diyrm bebeye

Bizim ortanca seviyrm ayağına hirpaliyo aglatiyo.buyuk de kucağımda gezdirmeye kalkiyo düşürecek diye odum kopuyo.kizim artık yürü de kurtul şunların elinden diyrm bebeye
Bizim ki hırpalanmaya alışkın olunca oyun sanıyor ortancanın yaptıklarını ben ve eşim biraz vahşi seviyoruz sanırım benim kucağımda durmaz abisini görünce kucağına atlıyor ben veriyorum migrenim tutup başım dönünce alır götürür mamasını ne yapar altına yapınca anne kalk der Allah var çok güzel yardım ediyor diyorum sen olmasan ben altından kalkamam gerçi yine kalkamıyorum ama buna şükür
Minicik boylariyla kafa tutmazlarmi bize bu aralar cok zorlaniyorum zaten az auazyumaya basladi, saatlerce uğraşıyorum. 1 numara da gece 2den once uyumuyo pertim çıkıyo
Aynen 22.30da uyuttum 23.30da uyandı nası enerjik sanırsın sabah oldu daha yeni uyutabildim evin tüm ışıklarını ne kapattım direndi baktı olmuyor uyudu şükür

Yok baya aglatana kadar cabaliyo bizimki.

Yok baya aglatana kadar cabaliyo bizimki.
Hmm Allah yardımcın olsun ozmn benim büyüğüm 2numara 6-7aylıktı parmağını terse bükmüştü bebenin el şişti nası oldu derken oğlum anne böyle yaptım dedi ben şok hemen acile gitmiştik çok şükür bişi olmamıştı ama yaş aralıkları az olunca kıskanma çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…