2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende 2 saatin sonunda uyuttum simdi buyukle ugrasiyorum

4yas var çok da yakın sayılmaz ama ne hikmetse herkes birbirini kıskanıyor bizim evde

Bende 2 saatin sonunda uyuttum simdi buyukle ugrasiyorum
İnşallah uyumuştur herkes uyuyunca evin sessizliğinde kahve içmeyi okadar özledim ki
4yas var çok da yakın sayılmaz ama ne hikmetse herkes birbirini kıskanıyor bizim evde
Bizimkiler de öyle oğlum 10 kızım 5olacak ecmel 8ay ben kıskandığında söyle diye ikisinide de öğrettim özellikle oğlum evin tek çocuğuyken ikinci bişi geldi eve üff yeter artık kıskanıyorum derdi belki ondan çok Bi vukuatımız olmadı bide sen abisin ablasın vasfı yüklemedim ikisinide de şuan hepsi kendini 8aylık sanıyor ev dağıtıyorlar batırıyorlar bol bol sonra benim 3e kadar saymam meşhurdur hemen toparlıyorsunuz diyorum 1-2 2,5 ikiside fırlıyor 3olunca sanki nolacak sa
Oğlum uyandı ve yatağında oyun oynuyor.benim de gözlerimden uyku akıyor
Canım altı temiz karnı yoksa yat uyu ağlamıyorsada oda uyur inşallah

Bizimkisi de uyanık, birde kaka yaptı ki gece gece... temizlerken hepten açıldı uykusu, yani yalnız değilsin arkadaşım
Tam bir saat direndi.en sonunda apartmanı inletircesine ağladı.onunla oyun oynamamı istedi.hiç oralı olmadım.onu yatağında bıraktım.en son çok ağlayınca gittim başını okşadım ve uyudu ama bu tam 1 saat sürdü

1 2 3....999 1000yine aynı yine aynilar

5.30 da ayaktaydı benim de kuzucuk. Alıştı bünye herhalde biraz kesintisiz uyuyorsam yetiyor artık

2 gündür kahvaltıda önüne bırakıyorum lokmalık bir şeyler. Her şeyi ağzına götüren çocuk onlarla oyun oynuyor Parmak bastırıyor sürüklüyor falan. Eline alsa avucunun ortasında sıkıyor. Yumruğunu götürüyor ağzına. Öğrenecek inşallah umudum var Dün kafasına kadar omlet oldu yıkadık. Üst başı saymıyorum zaten günlük yıkasam olacak.

Böyle hemen uyuyunca insan geri uyandırıp sevesi geliyor gece ecmelde tam uyuycam uyandı hı hı dedi ses çıkmayınca geri uyudu eşime diyorum uyandırıp sevesim geldi manyama istersen dio
1 2 3....999 1000yine aynı yine aynilar
Bende yarıyor çok şükür komşulardan diyor rüzgar sayıyor oluoda bizde niye olmuyor die

Benim diğer ikisinde ki halim ozamanlar daha aktif hayatım vardı herşeye yetiyordum dışarı içeri işi gezmek tozma hepsi vardı şimdi evdeyim ama ecmelin eline batıracak bişi vermeyi yüreğim kaldırmıyor

Cok iyiymis ya

canım dün yazacakken kız durmadı,yazamadim..tekrardan geçmiş olsun,idrar tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim

Gece ne çocuk uyuttu ne koca. Biri mıklar biri horlar. Bayramda ikisini bırakıp gitcem bi otele bayram bitimi uyancam
Valla ben eşimle sırf horlıyor diye aynı odada yatmıyorum.zaten gece 1273649936263849 kez çocuk için uykum bölünüyor,bir de horlamasından dolayı uykum bölündüğü için sinir harbi geçirip oturma odasına taşınmıştım.sonra o bana kıyamayıp yatak odasına bana devretti ve kendisi oturma odasına geçti.böylelikle üç tarafta huzura erdi

Kız ben 7 aydır oğlanla yattığımdan ayrı odalardaydık özlemiştim unutmuşum hunharca horladığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…