- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.272
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.521
Bende 2 saatin sonunda uyuttum simdi buyukle ugrasiyorumBizim ki hırpalanmaya alışkın olunca oyun sanıyor ortancanın yaptıklarını ben ve eşim biraz vahşi seviyoruz sanırımbenim kucağımda durmaz abisini görünce kucağına atlıyor ben veriyorum migrenim tutup başım dönünce alır götürür mamasını ne yapar altına yapınca anne kalk der Allah var çok güzel yardım ediyor diyorum sen olmasan ben altından kalkamam gerçi yine kalkamıyorum ama buna şükür
Aynen 22.30da uyuttum 23.30da uyandı nası enerjik sanırsın sabah oldu daha yeni uyutabildim evin tüm ışıklarını ne kapattım direndi baktı olmuyor uyudu şükür
4yas var çok da yakın sayılmaz ama ne hikmetse herkes birbirini kıskanıyor bizim evdeHmm Allah yardımcın olsun ozmn benim büyüğüm 2numara 6-7aylıktı parmağını terse bükmüştü bebenin el şişti nası oldu derken oğlum anne böyle yaptım dedi ben şok hemen acile gitmiştik çok şükür bişi olmamıştı ama yaş aralıkları az olunca kıskanma çok oluyor
İnşallah uyumuştur herkes uyuyunca evin sessizliğinde kahve içmeyi okadar özledim kiBende 2 saatin sonunda uyuttum simdi buyukle ugrasiyorum
Bizimkiler de öyle oğlum 10 kızım 5olacak ecmel 8ay ben kıskandığında söyle diye ikisinide de öğrettim özellikle oğlum evin tek çocuğuyken ikinci bişi geldi eve üff yeter artık kıskanıyorum derdi belki ondan çok Bi vukuatımız olmadı bide sen abisin ablasın vasfı yüklemedim ikisinide de şuan hepsi kendini 8aylık sanıyor ev dağıtıyorlar batırıyorlar bol bol sonra benim 3e kadar saymam meşhurdur hemen toparlıyorsunuz diyorum 1-2 2,5 ikiside fırlıyor 3olunca sanki nolacak sa4yas var çok da yakın sayılmaz ama ne hikmetse herkes birbirini kıskanıyor bizim evde
Canım altı temiz karnı yoksa yat uyu ağlamıyorsada oda uyur inşallahOğlum uyandı ve yatağında oyun oynuyor.benim de gözlerimden uyku akıyor
Bizimkisi de uyanık, birde kaka yaptı ki gece gece... temizlerken hepten açıldı uykusu, yani yalnız değilsin arkadaşımOğlum uyandı ve yatağında oyun oynuyor.benim de gözlerimden uyku akıyor
İnşallah uyumuştur herkes uyuyunca evin sessizliğinde kahve içmeyi okadar özledim ki
Bizimkiler de öyle oğlum 10 kızım 5olacak ecmel 8ay ben kıskandığında söyle diye ikisinide de öğrettim özellikle oğlum evin tek çocuğuyken ikinci bişi geldi eve üff yeter artık kıskanıyorum derdi belki ondan çok Bi vukuatımız olmadı bide sen abisin ablasın vasfı yüklemedim ikisinide de şuan hepsi kendini 8aylık sanıyor ev dağıtıyorlar batırıyorlar bol bol sonra benim 3e kadar saymam meşhurdur hemen toparlıyorsunuz diyorum 1-2 2,5 ikiside fırlıyor 3olunca sanki nolacak sa
Canım altı temiz karnı yoksa yat uyu ağlamıyorsada oda uyur inşallah
Tam bir saat direndi.en sonunda apartmanı inletircesine ağladı.onunla oyun oynamamı istedi.hiç oralı olmadım.onu yatağında bıraktım.en son çok ağlayınca gittim başını okşadım ve uyudu ama bu tam 1 saat sürdüBizimkisi de uyanık, birde kaka yaptı ki gece gece... temizlerken hepten açıldı uykusu, yani yalnız değilsin arkadaşım
1 2 3....999 1000yine aynı yine aynilarİnşallah uyumuştur herkes uyuyunca evin sessizliğinde kahve içmeyi okadar özledim ki
Bizimkiler de öyle oğlum 10 kızım 5olacak ecmel 8ay ben kıskandığında söyle diye ikisinide de öğrettim özellikle oğlum evin tek çocuğuyken ikinci bişi geldi eve üff yeter artık kıskanıyorum derdi belki ondan çok Bi vukuatımız olmadı bide sen abisin ablasın vasfı yüklemedim ikisinide de şuan hepsi kendini 8aylık sanıyor ev dağıtıyorlar batırıyorlar bol bol sonra benim 3e kadar saymam meşhurdur hemen toparlıyorsunuz diyorum 1-2 2,5 ikiside fırlıyor 3olunca sanki nolacak sa
Canım altı temiz karnı yoksa yat uyu ağlamıyorsada oda uyur inşallah
Oğlum uyandı ve yatağında oyun oynuyor.benim de gözlerimden uyku akıyor
Bizimkisi de uyanık, birde kaka yaptı ki gece gece... temizlerken hepten açıldı uykusu, yani yalnız değilsin arkadaşım
Benimki de saat bası uyandi. Hepsi haberlesmis gibi uyanik kalmis bıdıklarBenim sıpada uyandı uyumuyor
Böyle hemen uyuyunca insan geri uyandırıp sevesi geliyor gece ecmelde tam uyuycam uyandı hı hı dedi ses çıkmayınca geri uyudu eşime diyorum uyandırıp sevesim geldi manyama istersen dioTam bir saat direndi.en sonunda apartmanı inletircesine ağladı.onunla oyun oynamamı istedi.hiç oralı olmadım.onu yatağında bıraktım.en son çok ağlayınca gittim başını okşadım ve uyudu ama bu tam 1 saat sürdü
Bende yarıyor çok şükür1 2 3....999 1000yine aynı yine aynilar
Benim diğer ikisinde ki halim ozamanlar daha aktif hayatım vardı herşeye yetiyordum dışarı içeri işi gezmek tozma hepsi vardı şimdi evdeyim ama ecmelin eline batıracak bişi vermeyi yüreğim kaldırmıyor5.30 da ayaktaydı benim de kuzucuk. Alıştı bünye herhalde biraz kesintisiz uyuyorsam yetiyor artık
2 gündür kahvaltıda önüne bırakıyorum lokmalık bir şeyler. Her şeyi ağzına götüren çocuk onlarla oyun oynuyorParmak bastırıyor sürüklüyor falan. Eline alsa avucunun ortasında sıkıyor. Yumruğunu götürüyor ağzına. Öğrenecek inşallah umudum var Dün kafasına kadar omlet oldu yıkadık. Üst başı saymıyorum zaten günlük yıkasam olacak.
Cok iyiymis yaBizimkiler de öyle oğlum 10 kızım 5olacak ecmel 8ay ben kıskandığında söyle diye ikisinide de öğrettim özellikle oğlum evin tek çocuğuyken ikinci bişi geldi eve üff yeter artık kıskanıyorum derdi belki ondan çok Bi vukuatımız olmadı bide sen abisin ablasın vasfı yüklemedim ikisinide de şuan hepsi kendini 8aylık sanıyor ev dağıtıyorlar batırıyorlar bol bol sonra benim 3e kadar saymam meşhurdur hemen toparlıyorsunuz diyorum 1-2 2,5 ikiside fırlıyor 3olunca sanki nolacak sa
canım dün yazacakken kız durmadı,yazamadim..tekrardan geçmiş olsun,idrar tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim5.30 da ayaktaydı benim de kuzucuk. Alıştı bünye herhalde biraz kesintisiz uyuyorsam yetiyor artık
2 gündür kahvaltıda önüne bırakıyorum lokmalık bir şeyler. Her şeyi ağzına götüren çocuk onlarla oyun oynuyorParmak bastırıyor sürüklüyor falan. Eline alsa avucunun ortasında sıkıyor. Yumruğunu götürüyor ağzına. Öğrenecek inşallah umudum var Dün kafasına kadar omlet oldu yıkadık. Üst başı saymıyorum zaten günlük yıkasam olacak.
Valla ben eşimle sırf horlıyor diye aynı odada yatmıyorum.zaten gece 1273649936263849 kez çocuk için uykum bölünüyor,bir de horlamasından dolayı uykum bölündüğü için sinir harbi geçirip oturma odasına taşınmıştım.sonra o bana kıyamayıp yatak odasına bana devretti ve kendisi oturma odasına geçti.böylelikle üç tarafta huzura erdiGece ne çocuk uyuttu ne koca. Biri mıklar biri horlar. Bayramda ikisini bırakıp gitcem bi otele bayram bitimi uyancam
Kız ben 7 aydır oğlanla yattığımdan ayrı odalardaydık özlemiştim unutmuşum hunharca horladığınıValla ben eşimle sırf horlıyor diye aynı odada yatmıyorum.zaten gece 1273649936263849 kez çocuk için uykum bölünüyor,bir de horlamasından dolayı uykum bölündüğü için sinir harbi geçirip oturma odasına taşınmıştım.sonra o bana kıyamayıp yatak odasına bana devretti ve kendisi oturma odasına geçti.böylelikle üç tarafta huzura erdi
Teşekkür ederim canımcanım dün yazacakken kız durmadı,yazamadim..tekrardan geçmiş olsun,idrar tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim
Ay benim kocam da öyle bir horlar ki bazen sıpamı emzirmek için kalktığımda koridor bile horultusundan inlerKız ben 7 aydır oğlanla yattığımdan ayrı odalardaydık özlemiştim unutmuşum hunharca horladığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?