- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.481
Bende aynı durumdayım farklı durum hayal etmek bile istemiyorumKızlar ben bi kez regl oldum. Burda olanlar düzensiz gitmesinden bahsediyodu. Bu ay tam 9 gün gecikti. Düzensizliktendir dimi normaldir başka ihtimal düşünmek istemiyorum hep dikkat ettik ama
Boya takılma canım hiç doğru ölçüldüğü yok. Durmadıkları için. Aylar önce sağlık ocağında ölçtüler yok daha neler dedim içimdenKızlar bişey sorucam üstünu çizerek belirteyim kıyaslamak için değil ama Eylül muanede çok izin vermedi hatta resmen hiç ölçümlere pek izin vermedi. Boya doktor 67 dedi (doğruda olcmedi bu sefer kendide emin olamadi) kisa ayına göre dedi kilosuna takılmadı çünkü çok hareketli göbekli kızim. Şimdi bizim kız doğduğundan bu yana 16 cm uzamış zaten bunlar neye göre kısa diyor tabloyu anlıyorum ama ne bileyim kafama takıldı
İlk çocukta az dikkat edince gidiyor bana 3.hamilelikten alınan kiloların verimi çok zor dikkat et dediler bende aman diğerlerinde nası verdiysem öyle veririm dedim sonuç veremedim ve üstüne alıyorumSen 3 çocuktan sonra bunu diyorsun ben bir çocuktan sonraayy yapıştı yapıştı kilolar
Ayy Bi zamanlar ben ama Bi anda metobolizmam yavaş çalışmaya başladı 2sene evvel hala düzelmedi benim ilk ikide vucudum bozulmamış tı ama bunda ah ahBeni de son zamanlarda görenler bu ne zayıflık ? Hiç bir çocuk annesine benzemiyorsun diyorlar. Hatta uzun ve zayıf bir kız yiğenim var o da geçen gün bana dedi ki “teyze hayırdır yoksa zayıflıkta benimle mi yarışıyorsun?” Hiç de yediğime içtiğime dikkat etmiyorum hatta baklava börek çörek ne bulsam yiyorum.ama fizik olarak tabiki de doğum öncesindeki gibi değilim.üst karnım kaldı mesela..yan yağlarım zaten vardı,şu anda daha da belirginleştilerGöğüsleri zaten anlatmaya gerek yok löp löp maşallah
Canım mevsim geçişi felan etkilemiştir havalar soğuktu 3günde yaz geldi resmen nası dayansın hormonlar bide ilk regliden sonra düzen bozulur mesela ben en son mart 21de oldum hala tık yok hiç acaba die Bi his yok ki aftifliğimiz vardı biliyorum ki bu zamanlar hep böyleKızlar ben bi kez regl oldum. Burda olanlar düzensiz gitmesinden bahsediyodu. Bu ay tam 9 gün gecikti. Düzensizliktendir dimi normaldir başka ihtimal düşünmek istemiyorum hep dikkat ettik ama
Bende aynı kanidayim aklıma takıldı işteBoya takılma canım hiç doğru ölçüldüğü yok. Durmadıkları için. Aylar önce sağlık ocağında ölçtüler yok daha neler dedim içimdenŞimdi bile ona yaklaşamadı
Ortalamanın içindedir onlar
ben de 2 ya da 3 kez oldum sanırım ama bu ay hala olmadım bekliyorum. başka bir ihtimali ben de düşünmek istemiyorum hiçbi şekilde.Kızlar ben bi kez regl oldum. Burda olanlar düzensiz gitmesinden bahsediyodu. Bu ay tam 9 gün gecikti. Düzensizliktendir dimi normaldir başka ihtimal düşünmek istemiyorum hep dikkat ettik ama
çok çok geçmiş olsun. sizdeki belirtiler neydi.Selam kizlar cok uzun zaman oldu giremedim. Tasinmaydi ailesel sebeplerdi firsat olmadi. Tum minnoslar iyidir umarim. Biz ailecek covid olduk. Kizimi krese yazdirmistik 1 ay olmadan hastaligi getirdi. Esimle ikimizede zaturre baslangici dediler. Oglusum bile 3 gun yuksek atesle yatti. Cok dikkat edin cok lanet birseymis bu hastalik
Canım genelde doğru ölçüm yapamıyorlar. Çok takılma yani,evde kendin de ölçüm yapabilirsin mezureyle. Sadece ölçüm yaparken dizini kırmadığına , bacağının düz olduğuna emin olursunKızlar bişey sorucam üstünu çizerek belirteyim kıyaslamak için değil ama Eylül muanede çok izin vermedi hatta resmen hiç ölçümlere pek izin vermedi. Boya doktor 67 dedi (doğruda olcmedi bu sefer kendide emin olamadi) kisa ayına göre dedi kilosuna takılmadı çünkü çok hareketli göbekli kızim. Şimdi bizim kız doğduğundan bu yana 16 cm uzamış zaten bunlar neye göre kısa diyor tabloyu anlıyorum ama ne bileyim kafama takıldı
Benim ki yapmıyor canım, aklıma öğretmekte gelmedi. Sen yazınca aklıma geldi. Hep evdeyiz canım, bir yere gitsek belki kapıda baybay yapmak aklımıza gelcekte bir yete çıktığımızda yokKızlar bebekleriniz baybay yapıyor mu?
Ben sizi çok iyi hatırlıyorum, tekrardan hoş geldinizSelam kizlar cok uzun zaman oldu giremedim. Tasinmaydi ailesel sebeplerdi firsat olmadi. Tum minnoslar iyidir umarim. Biz ailecek covid olduk. Kizimi krese yazdirmistik 1 ay olmadan hastaligi getirdi. Esimle ikimizede zaturre baslangici dediler. Oglusum bile 3 gun yuksek atesle yatti. Cok dikkat edin cok lanet birseymis bu hastalik
CANım düzensizlik olması çok normal bence endişelenme ama yine de için rahat etmesi için bir TESt yap istersen. Benimde gecikmelerim oldu, eczaneden test alıp eve gelirken yolda regl olurdum.Kızlar ben bi kez regl oldum. Burda olanlar düzensiz gitmesinden bahsediyodu. Bu ay tam 9 gün gecikti. Düzensizliktendir dimi normaldir başka ihtimal düşünmek istemiyorum hep dikkat ettik ama
Benim de metabolizmam yavaş çalışıyor canım.tiroid hastasıyım.100mg tiroid ilacı kullanıuorum hergün.ama doğumdan beri aşırı hareketli bir hayat içersindeyim.sanırım ondan.çünkü normalde kiloyu milim milim verebiliyordum ,aldığım zaman da kepçe kepçe alıyordum.İlk çocukta az dikkat edince gidiyor bana 3.hamilelikten alınan kiloların verimi çok zor dikkat et dediler bende aman diğerlerinde nası verdiysem öyle veririm dedim sonuç veremedim ve üstüne alıyorum
Ayy Bi zamanlar ben ama Bi anda metobolizmam yavaş çalışmaya başladı 2sene evvel hala düzelmedi benim ilk ikide vucudum bozulmamış tı ama bunda ah ah
Canım mevsim geçişi felan etkilemiştir havalar soğuktu 3günde yaz geldi resmen nası dayansın hormonlar bide ilk regliden sonra düzen bozulur mesela ben en son mart 21de oldum hala tık yok hiç acaba die Bi his yok ki aftifliğimiz vardı biliyorum ki bu zamanlar hep böyle
İyi bari biz de yapmıyoruz da.ablamla görüntülü konuştuk baya uğraştı baybay yaptırmak için ama dediğin gibi bir yere gitmediğimizden herhalde çocuk bilmiyor henüz.Benim ki yapmıyor canım, aklıma öğretmekte gelmedi. Sen yazınca aklıma geldi. Hep evdeyiz canım, bir yere gitsek belki kapıda baybay yapmak aklımıza gelcekte bir yete çıktığımızda yok
Ay öyle şeyleri biz mi öğretiyoruz bana hep kendi kendine öğrenecek gibi geliyorİyi bari biz de yapmıyoruz da.ablamla görüntülü konuştuk baya uğraştı baybay yaptırmak için ama dediğin gibi bir yere gitmediğimizden herhalde çocuk bilmiyor henüz.
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun sıkıntılarına geçmiş gitmiş olsun yazmıştım sana merak ediyordum seniSelam kizlar cok uzun zaman oldu giremedim. Tasinmaydi ailesel sebeplerdi firsat olmadi. Tum minnoslar iyidir umarim. Biz ailecek covid olduk. Kizimi krese yazdirmistik 1 ay olmadan hastaligi getirdi. Esimle ikimizede zaturre baslangici dediler. Oglusum bile 3 gun yuksek atesle yatti. Cok dikkat edin cok lanet birseymis bu hastalik
Canım ben kullanıyorum çok memnunum iki numarama almıştım maşallah hiç bişey olmadıKızlar merhaba, mama sandalyesi olarak ne kullanıyorsunuz ben memleketteyken acil bir alışverişle pilsanın portatif modelini almıştım ama şimdi daha sağlam bir masa almak istiyorum joie modellerine gidiyor aklım bilemedim siz ne kullanıyorsunuz?
Babasını yolcu ederken yada abisi felan dışarı çıkacağı zaman yaptırmaya çalışıyorum ama kaşlarını çatıp anne sen kolumu ne sallıon dercesine bakıoKızlar bebekleriniz baybay yapıyor mu?
Benimki de bay bay yapmıyor canım.benim oğlumla aynı ayda olan ablamın komşusunun torunu varmış o “gel gel “yapıyormuş mesela.benimki yapmıuor ablam da onu sorguluyor ben de dedim ki peki o kadının torunu örümcekte 4 nala koşturuyor muİyi bari biz de yapmıyoruz da.ablamla görüntülü konuştuk baya uğraştı baybay yaptırmak için ama dediğin gibi bir yere gitmediğimizden herhalde çocuk bilmiyor henüz.
Ayy çok güldüm 4nala koşuyor mu yaBenimki de bay bay yapmıyor canım.benim oğlumla aynı ayda olan ablamın komşusunun torunu varmış o “gel gel “yapıyormuş mesela.benimki yapmıuor ablam da onu sorguluyor ben de dedim ki peki o kadının torunu örümcekte 4 nala koşturuyor musonuçta gelişimde bireysel farklar söz konusudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?