2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay bunlar çok tatlıymış bayıldımmm hemde uygun, çok iyi oldu paylaştığın, bende alayım. Ayak numarasını neye göre seçtin canım? Mesela 7 aylık bebekler kaç numara almalı?
Ben 21/22 numara aldım ama bayaa büyük geldiler.yanları lastikliydi lastiklerinden sıkıp düğüm attım.bi sitede ayak altı ölçüsünden kaç numara alacağımız yazıyordu ona göre aldım ama o hesap tutmadı

Evet canım o Üzerinde çok fazla kalmadıkça zararı olacağını düşünmüyorum. Ayağı yere tam basmıyorsa o zaman parmak ucunda yürüme sorunu olabilir. Dikkat etmen gereken çok hızlı hareket ediyorlar ve her yere ulaşabiliyorlar Gözü saksıdaki çiçekte benimkinin. Geçen günde masadan çok az sarkan örtüyü yakalamış çekiyordu zor yakaladım. Gözün üstünde olsun devamlı

Kızlar yürüteçte ayaklarına ne giydiriyorsunuz?ben çorapla dolaştırıyordum .annem üşür bu çocuk diye tutturdu.Kaydırmaz patik mi aldınız?
Parkenin üzerinde devamlı benimki daha hızlı gittiğindenOrası da soğuk haliyle Ev patiklerini ve panduf tarzı şeyleri giydiriyorum.

Parkenin üzerinde devamlı benimki daha hızlı gittiğindenOrası da soğuk haliyle Ev patiklerini ve panduf tarzı şeyleri giydiriyorum.
Bence de gerekli,şu an kızım pek fazla durmuyor yürüteçte ,ama yine de lazım.Hemen ben de sipariş vereyim,bunlar güzelmiş canım.

Yakında kızım evi yikicak başıma oturmayı gectim her yere giriyor herşeye tutunup kalkiyor o yüzden çok dusuyor kucağımda durmuyor yerde öğrendiği şeyleri tekrar etmek istiyor ve bu gecede devam ediyor o yüzden acele edip öğrenmesi sende keşke az daha bekleseymis diyorum

A
Aynı benim kız.bi de hızlı ki an meselesi herşeye yetiyor kaşla göz arasi

Kızlar gece gece bi konu okudum içim ürperdi. Bebeğinin gözünün daldığını ve ürperir gibi titrediğini yazmış başlarda çişini yapıyodur demiş geçmiş ama epilepsi belirtisi de olabilirmiş. Aynısını benim oğlumda yapıyor bizde çişini yapıyodur diyoduk sizde de var mı öyle ürperme

hiç duymamıştım böyle bir şey. öğrendiği bi şey olabilir mi gel gel ya da bye bye gibi? epilepsi olsa nöbet tarzı kasılmaları olmaz mı allah korusun?

Kızlar bebeklerinizi emzirme sıklığınız nedir ben az mı emziriyorum acaba merak ettim

İki gündür yüksek ateşliydik dişe yorup calpol verdim.Bugün bir baktım üzerinde kırmızı döküntüler hemen doktora gittik.6. Hastalık olmuş kuzum.Ateşden sonra olan döküntüler bu hastalığın habercisiymiş.İnanılmaz huysuz,iştahsız şu an.kendi kendine geçecekmiş.şükür ateş geçti inşallah döküntüler de geçecek

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun sen soyleyince baktım araştırdım korkma Allah'ın izniyle gecicek

Çok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifasını verir inşAllahh

Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun sen soyleyince baktım araştırdım korkma Allah'ın izniyle gecicek
Çok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifasını verir inşAllahh
Çok sağolun kızlar,aklınızda olsun ateş sonrası döküntü oluyormuş belirtisi,tabi inşallah olmasın bebeklerimizi Allah korusun.hiç biryere de çıkmıyoruz ama bi şekilde bulaşmış bize de.Neyse Rabbim şifasını versin inşallah.Bir kere geçirince tekrar geçirilmiyormuş biz erken geçirmiş olduk.

Geçmiş olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…