- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #35.221
Activia ile yoğurt mayalamaya doktorumuz onay verdi mi ?Benim eşimde aynıydı. Ben yoğurt makinesi aldım. Activia ile laktozsuz sütten mayaladım. Tadına baktı ooo dedi yedi :) her gün yoğurt mayalıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Activia ile yoğurt mayalamaya doktorumuz onay verdi mi ?Benim eşimde aynıydı. Ben yoğurt makinesi aldım. Activia ile laktozsuz sütten mayaladım. Tadına baktı ooo dedi yedi :) her gün yoğurt mayalıyoruz.
etrafımda yoğurt mayası alacağım birileri olmadığı için en doğal yoğurt olarak activia önerildi. dr a açıkcası sormadım. ilk mayaladıktan sonra kendi yaptığım yoğurdu maya olarak kullandımActivia ile yoğurt mayalamaya doktorumuz onay verdi mi ?
Bizim kaşıkla yerken bile batıyor. Battı balık yan gider işte bizimki büyük koparıyor o da hevesli elinde yemeye amaİlk önce her gün üstü başı batıyor :) ilk başladığımız zaman boğulacak gibi oluyordu ama kendini kurtarıyor. Şimdi benim yedirmemi kabul etmiyor. İlla kendi eline alacak. Bu kısım beni zorluyor. Çorba ,muhallebi yedirmek çok zor oluyor. Diğerlerini de buharda pişirip eline veriyorum. Meyveleri direkt veriyorum. Boğazına bir şey kaçtığında hemen müdahale etmiyorum. Kendi uğraşıp çıkartıyor.
Zaten ben hep öyle diyrm bunun dişleri çıkacak diye benimkiler sökülüyo.o değil de o uğruna uykusuz kaldgmz dişler de sallanıp bir bir gidiyo yarın.bizimkinin üst dişleri de çıktı çıkacak. sürekli kucağımda yakında başım ayaklarıma değecek. hep bi inilti bi ııııı lama var. kendi dişlerimi sökeceğim yakında
gidemez gitmemeliZaten ben hep öyle diyrm bunun dişleri çıkacak diye benimkiler sökülüyo.o değil de o uğruna uykusuz kaldgmz dişler de sallanıp bir bir gidiyo yarın.
Gitti valla ...gidemez gitmemeli
İlk dişi mi? En zorlayanı ilki oluyor.ikincisi hemen arkasından çıkıyor.Bu dişler cidden yastığın altına koyulduğunda paraya dönüşmeli zira benim gözümde altın değerinde Dünden beri doğru düzgün uyumadım, uyumuyor. Yapıştı bana
İlk ikisi anlamdan çıktı. Üstler çıkcak heralde ya da başka derdi varİlk dişi mi? En zorlayanı ilki oluyor.ikincisi hemen arkasından çıkıyor.
Benimki de aynı durumda.Kucağımdan inmiyor.napacağımı şaşırdım,durmuyor sürekli ağlıyor.İlk ikisi anlamdan çıktı. Üstler çıkcak heralde ya da başka derdi var
Benimki de aynı durumda.Kucağımdan inmiyor.napacağımı şaşırdım,durmuyor sürekli ağlıyor.
Benimki de aynı durumda.Kucağımdan inmiyor.napacağımı şaşırdım,durmuyor sürekli ağlıyor.
İlk dişte bi şey anlamamıştım,ikinci diş çıkıyor ondan sanırım.İftar i zor hazırlıyrm o da apar topar basit seyker.ne oyalar ne alsam diyrm ama kucağından başka hiçbir sey kesniyo onu
Eskiye döndük biz sürekli memede, mutsuz, uykusuz. Uzun sürmez umarım bazen delircek gibi oluyorumBenimki de aynı durumda.Kucağımdan inmiyor.napacağımı şaşırdım,durmuyor sürekli ağlıyor.
Bizimkinde görünürde diş de yok öyle şişlik salya vs...ama eli sürekli agzindaİlk dişte bi şey anlamamıştım,ikinci diş çıkıyor ondan sanırım.
Asla bu düzende bir uykusu olmadı oğlumun hele gazman zamanları ay Aman yarabbimBu tür şeyler okuyunca canım çok sıkılıyor ya, benimki ağrısı olmasada en fazla 2 saatte bir uyanıyor yatakta ayağa kalkıyor hemen bize bakıyor emzirmiyorum her uyandığında yatağa yatırıp pispisliyorum yatıyor ve ben aralıksız 2 saat uyudugumu hiç hatırlamıyorum artık