• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İlk önce her gün üstü başı batıyor :) ilk başladığımız zaman boğulacak gibi oluyordu ama kendini kurtarıyor. Şimdi benim yedirmemi kabul etmiyor. İlla kendi eline alacak. Bu kısım beni zorluyor. Çorba ,muhallebi yedirmek çok zor oluyor. Diğerlerini de buharda pişirip eline veriyorum. Meyveleri direkt veriyorum. Boğazına bir şey kaçtığında hemen müdahale etmiyorum. Kendi uğraşıp çıkartıyor.
Bizim kaşıkla yerken bile batıyor. Battı balık yan gider 🤦🏻‍♀️😅 işte bizimki büyük koparıyor o da hevesli elinde yemeye ama

Bi ara, yakın zamanda bebekler gece sık sık uyanıyodu üst dişlerdenmiymiş o 🙄 bizimki sık sık uyanıyorda dişe yoruyorum çıkmazsa çok bozulcam 🥺

Çıktı bizim üst diş nihayet. Uykusuz kaç geceden sonra. Diğeride çıktı çıkacak görünüyor yeri. Uyurken bile ağlıyordu kuzum. Ne yapsam olmuyor, meme almiyor😕 Sadece gözler kapalı ağlıyordu kucağımda. Evde geziyordum artık pış pışlayarak. Gecede kaç defa bilmiyorum. Bakalım bundan sonra fark edecek mi?

bizimkinin üst dişleri de çıktı çıkacak. sürekli kucağımda yakında başım ayaklarıma değecek. hep bi inilti bi ııııı lama var. kendi dişlerimi sökeceğim yakında 😶
Zaten ben hep öyle diyrm bunun dişleri çıkacak diye benimkiler sökülüyo.o değil de o uğruna uykusuz kaldgmz dişler de sallanıp bir bir gidiyo yarın.😂😂😂

İftar i zor hazırlıyrm o da apar topar basit seyker.ne oyalar ne alsam diyrm ama kucağından başka hiçbir sey kesniyo onu
Benimki de aynı durumda.Kucağımdan inmiyor.napacağımı şaşırdım,durmuyor sürekli ağlıyor.

Benimki de aynı durumda.Kucağımdan inmiyor.napacağımı şaşırdım,durmuyor sürekli ağlıyor.

Bu tür şeyler okuyunca canım çok sıkılıyor ya, benimki ağrısı olmasada en fazla 2 saatte bir uyanıyor yatakta🤦 ayağa kalkıyor hemen bize bakıyor emzirmiyorum her uyandığında yatağa yatırıp pispisliyorum yatıyor ve ben aralıksız 2 saat uyudugumu hiç hatırlamıyorum artık🥺🥺🥺

Eklentiler

• Screenshot_20210427-235636.png
    Screenshot_20210427-235636.png
    255,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu tür şeyler okuyunca canım çok sıkılıyor ya, benimki ağrısı olmasada en fazla 2 saatte bir uyanıyor yatakta🤦 ayağa kalkıyor hemen bize bakıyor emzirmiyorum her uyandığında yatağa yatırıp pispisliyorum yatıyor ve ben aralıksız 2 saat uyudugumu hiç hatırlamıyorum artık🥺🥺🥺
Asla bu düzende bir uykusu olmadı oğlumun 😔😔 hele gazman zamanları ay Aman yarabbim 😢😢

Back