- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.701
Oğlumun 2.dişi de çıktı çok şükür.ama sancısı halaaa devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay hepimizi çok yordu bu dişler canım..Oğlumun 2.dişi de çıktı çok şükür.ama sancısı halaaa devam ediyor
Hiç sorma canım.az kaldı yere kapaklanacam günlerdir uykusuz yorgun ve bitkinimBu ay hepimizi çok yordu bu dişler canım..
benimkide kimsede durmuyor, koala gibi sürekli boynumda boğazımda..canları sağolsunda varsın bugünlerde geçer diyorum ama çok bitkinim. Şöyle bir bardak çay alıp ,boş boş tv'ye bakmayı öyle özledim kiHiç sorma canım.az kaldı yere kapaklanacam günlerdir uykusuz yorgun ve bitkinim
Benim de fazlam var, yediğimi azaltsam bile veremiyorum sanırım evde oldugumuz icin bende erteledimKızlar konuşulan konu dışında bişey sorucam doğumdan sonra kilo verdiniz mi aldınız mı ben çok takmaya başladım ilk 3 ay çok güzel verdim sonra bı anda kilom artmaya başladı bir aydan fazladır porsiyon kuculttum abur cubur yok ama kilom gitmiyor bu turlu
ben bayağı kilo vermiştim hamileyken hatırlarsanız. doğumdan sonra ilk 3-4 ay bayağı dikkat ettim hatta birkaç kg daha verdim ama sonra durdu kilo vermem. almayayım diye yediklerimi azalttım ama hala veremiyorum. çok da dikkat etmiyorum artık.Kızlar konuşulan konu dışında bişey sorucam doğumdan sonra kilo verdiniz mi aldınız mı ben çok takmaya başladım ilk 3 ay çok güzel verdim sonra bı anda kilom artmaya başladı bir aydan fazladır porsiyon kuculttum abur cubur yok ama kilom gitmiyor bu turlu
Bende dediğin gibi ilk üç ay çok güzel veriyordum ama sonra almaya başladım. Ama ben çok yiyorum, iştahım açık, yani haklı bir alış benimki..bir öğün atlasam gücüm-kuvvetim bitmiş gibi hissediyorum.Kızlar konuşulan konu dışında bişey sorucam doğumdan sonra kilo verdiniz mi aldınız mı ben çok takmaya başladım ilk 3 ay çok güzel verdim sonra bı anda kilom artmaya başladı bir aydan fazladır porsiyon kuculttum abur cubur yok ama kilom gitmiyor bu turlu
Ben verenlerdenim 16 kilo gitmiş benden. Başta bende çok taktım kilom hemen gidecek sanıyodum eşime aldırmadığım korse kalmadı. Sonra annemler bi gitti 3. Ayın sonunda tam 15 kilo vermişim sürekli gazdan dolayı emzirmekten su bile içemedim koltukta oturduğum yer eskidi. Gazı yeni bitti ama bende o iştah kalmadı. Ben bu kadar kilo gitsin istemiyodumKızlar konuşulan konu dışında bişey sorucam doğumdan sonra kilo verdiniz mi aldınız mı ben çok takmaya başladım ilk 3 ay çok güzel verdim sonra bı anda kilom artmaya başladı bir aydan fazladır porsiyon kuculttum abur cubur yok ama kilom gitmiyor bu turlu
Merhaba biz 4 gündür kullanıyoruz. Rengi dediğiniz gibi ama bozulup bozulmadığı hakkında çok yorum yapamayacağım. Bizimki sıvı çok kıvamlı değilMerhaba arkadaşlar. Bebek için Ocean microfer demir damlası kullanan varmı aranızda. 2 ay önce almıştık ama hiç açıp kullanmadık. Alerji den dolayı yanıltır diye başlamadım. Şimdi vereceğiz fakat ilk defa kullanacağım için rengi devletin verdiklerine göre farklı geldi. Grimsi kahvemsi bir rengi var ve kıvamlı gibi. Bir an bozulmuş mudur diye endişelendim. Çünkü damlatacağımız tüpte bir miktar donmuş ve kullanamıyoruz. Eğer renk böyle ise d vitamininin damlatma aparatı ı kullanacağım.
Ben hamileliğim de 9 kilo aldım. 80 kilo ile doğuma gittim 92 kilo ile çıktım :) baya ödem oldu bende 15-20 gün sürdü. Sonra kilolar gitti . Nasıl gitti anlamadım . Şu an 65im. Emzirmek kilo verdirdi bana. E bir de tek başıma kolik bir bebeğe baktım. Yemek bazen var bazen yok hatta dışarıdan çok söylemiştik. Hey gidi heyKızlar konuşulan konu dışında bişey sorucam doğumdan sonra kilo verdiniz mi aldınız mı ben çok takmaya başladım ilk 3 ay çok güzel verdim sonra bı anda kilom artmaya başladı bir aydan fazladır porsiyon kuculttum abur cubur yok ama kilom gitmiyor bu turlu
burdaki arkadaşlar meme reddi olduğunda bebekleri uykuya geçerken emzirip eski hallerine dönmüştü.Merhaba guzel anneler oglum 7 aylik,beni gunduzleri hic emmek istemiyo emzik biberon hic bisey kullanmıyoruz sadece geceleri emiyor,sutum bu gidisle.kesilir mi,birakir mi dersiniz bebegim beni.Ekgida veriyorum aralarda emzirmek istiyorum ama nafile dogru durust hic emmiyor, sadece uykuya dalarken bir kac dakika anca emiyor.kilo alimi.iyi.
Ayakta emzirmek evin içinde emzirerek dolastirmakta çözüm oluyor hiç vazgecmeden sürekli teklif et.ben aylarca meme reddi yasadim çok şükür şimdi kendi açıp emiyor denemediğim yol kalmadı uykuya geçişini sağlayıp verirdim ağzına evin içinde hep sessiz dikkatini dağıtmayan yerde emzirirdim bazen emzirme önlüğü kurtarırdı beni yanına üstün çıplak uzan gogsunle oynasın tenine değsin ama sütün varken asla vazgeçme çok yorucu bir süreç fakat asla pes etme ama kendini de yıpratma çok tabiki. denedin olmazsa da yapicak bişey yok artık nasibi kadar emer kendini üzmeye degmezMerhaba guzel anneler oglum 7 aylik,beni gunduzleri hic emmek istemiyo emzik biberon hic bisey kullanmıyoruz sadece geceleri emiyor,sutum bu gidisle.kesilir mi,birakir mi dersiniz bebegim beni.Ekgida veriyorum aralarda emzirmek istiyorum ama nafile dogru durust hic emmiyor, sadece uykuya dalarken bir kac dakika anca emiyor.kilo alimi.iyi.
Ben hamileliğimde 13 kg almıştım ve 40ımda 13 kgnın hepsi gitmişti.hamile kaldığım kiloya dönmüştüm.şu anda da bazen bir kilo alıyorum sonra o bie kilo kendiliğinden geri gidiyor.üç aşağı beş yukarı bugüne kadar kilo değişmedi gibi bir şey.ama dikkat ediyorum tabikide.çünkü hem bünyem almaya çok müsait hem de tiroidlerim az çalıştığı için kilo verme sürecim de sıkıtılı olduğundan kilo almamaya özen gösteriyorum.bir öğün bi tık fazla yesem,diğer öğünde daha kalorisiz şeyler yapıyorum.Kızlar konuşulan konu dışında bişey sorucam doğumdan sonra kilo verdiniz mi aldınız mı ben çok takmaya başladım ilk 3 ay çok güzel verdim sonra bı anda kilom artmaya başladı bir aydan fazladır porsiyon kuculttum abur cubur yok ama kilom gitmiyor bu turlu
Hamilelikte çok kilo almadım ama öncesinde fazlalığım vardı. Ilk 15 günde eridim resmen kendi kilomun 4 kilo altına düştüm. Şimdi yine aldım gibi verdiklerimi. Kilodan ziyade göbek kaldı bende o rahatsız ediyor. Bu sene spor yapmakta hayal Yüzüm kilo vermiş gibi süzüldü ama, bu uykusuzluk yüzünden. Göz altlarım çökük resmenKızlar konuşulan konu dışında bişey sorucam doğumdan sonra kilo verdiniz mi aldınız mı ben çok takmaya başladım ilk 3 ay çok güzel verdim sonra bı anda kilom artmaya başladı bir aydan fazladır porsiyon kuculttum abur cubur yok ama kilom gitmiyor bu turlu
Canım bende ilk 3ay muhteşem verdim sonra huhuhu Bi alış hamileyken bu kiloda değildim bir ay önce diyete başladım 3-4 kilo düştüm 10günde sonrasında kulak kristallerim oynadı sanırım halen dönüyorum çnk randevu ancak buldum ayın 19una doktora gitcem spor diyet kalmadı 1kilo yine aldım doktora gidip sıkıntımı öğrendikten sonra tekrar başlıyacağım inşallahKızlar konuşulan konu dışında bişey sorucam doğumdan sonra kilo verdiniz mi aldınız mı ben çok takmaya başladım ilk 3 ay çok güzel verdim sonra bı anda kilom artmaya başladı bir aydan fazladır porsiyon kuculttum abur cubur yok ama kilom gitmiyor bu turlu
Canım gündüz uykularına geçerkende emzirmeyi denedin mi? Bende dönem dönem meme reddi yaşıyorum. En yoğununu 4. Ayında yaşadım, şimdi de dişler zorladıkça hem memeyi hem ek gıdayı reddedebiliyor. Bazen sütyenime oyuncak asıyorum, onunla oynarkende emdiği oluyor. Sık sık teklif et canım, zorlamadan tabi kiMerhaba guzel anneler oglum 7 aylik,beni gunduzleri hic emmek istemiyo emzik biberon hic bisey kullanmıyoruz sadece geceleri emiyor,sutum bu gidisle.kesilir mi,birakir mi dersiniz bebegim beni.Ekgida veriyorum aralarda emzirmek istiyorum ama nafile dogru durust hic emmiyor, sadece uykuya dalarken bir kac dakika anca emiyor.kilo alimi.iyi.