2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay yazmalıyım mutlaka.neden aklıma gelmedi ki Oğlum da çocuklarına okur yazdıklarımı inşAllahhh fikir için teşekkür ederim

Ayy tam oyun zamanları çok oynamak istiyorlar çok

Aynen canım çok doğru söylüyorsun unutuluyor.Ben doğduğu ilk günlerden itibaren dakikası dakikasına yazdım herşeyi.Dolan 3.defterimiz suanki.Tabi aslinda ben düzen oturtabilmek için unutuyorum herşeyi diye ve alerjisini tespit edebilmek adına tutmaya başlamıştım.sayfalari uyku-beslenme-tuvalet-ilac damla-not şeklinde ayırıp herseyimizi yazıyorum.sindi not kısmına bol bol bugün ayaklarını keşfetti,kahkalarimiz başladı,şuna çok ilgi gösteriyor gibi notlar düşmeye başladım.Mesela 1 Nisan'da ba-ba -ba diye ilk hecelemelerimiz başladı ,
Bu musvette defterler ona iyi bir hatıra olacaktır tabi ama yinede güzel bir anı defteri daha alıp hazırlamayı düşünüyorum oğlumda yapamamıştım biraz ayrımcılık gibi olacak diyede üzülüyorum

Son düzenleme:
Kizlar bir akıl verin benim kızım neden gece sürekli uyanıyor gece bir anda uyanıp uyumuyor ve sabah en geç 7:30 da güne başlıyoruz tahamulum kalmadı neden böyledir nasik yapıp duzelticem bu konuyu
Benim kızım da sürekli mızlıyor. Bazen gözü kapalı bazen açık. Bir türlü tam dalmıyor. Emzir yerine yatır bir de orda salla. Uykular yalan oluyor. 7.30 da ayaktaydı bugün

Inanır mısın sürekli aklımda?Defterini bile hazırladım ama yok bir türlü fırsat bulamıyorum Hamilelikte bir şey olursa diye korkumdan yazamadım. Sonrası malum. Her şey unuruluyor çok üzülüyorum. Hele bizim bu uykusuzluktan mıdır nedir bildiğim şeyleri hatırlamıyorum.
Geçen anneme sordum göbeği kaç günlükken düşmüştü diye
Eşim doğduğu günle ilgili bir şey anlatıyor geçen gün ben de yok silinmiş bilgiler
Daha fazla unutmadan başlamam lazım

Benim kızım da sürekli mızlıyor. Bazen gözü kapalı bazen açık. Bir türlü tam dalmıyor. Emzir yerine yatır bir de orda salla. Uykular yalan oluyor. 7.30 da ayaktaydı bugün
Gündüz oynuyoruz ediyoruz gece ama gece zor geçiyor Allah'ın bize verdiği en güzel hediye gece benim imtihanın oluyor yatarakta emmiyor bazı geceler sabaha kadar yatak yüzü görmüyorum diş diyoruz hep kötü şeylere inşallah geçer bu günler doğduğundan bu güne ataliksiz 3 saat uyumadım resmen

Yorgunluktan oluyor uyku hayatımızda ne değerli şeymiş böyle ya ki ben uykuyu çok seven düşkün olan birisi de değilim

Anne olunca anlarsın sözü en çok bu zamanlarda aklıma geliyor. Ayy diyorum ne gereksiz şeyler için üzdüğüm oldu zamanında annemi Meğer ne emek varmış üzerimizde. Benimki bir de vardiyalı çalışıyormuş. Öyle büyütmüş bizi. Şimdi daha çok anladım kıymetini

Bizim şimdiki yeni huyumuz gidenin arkasından ağlamak. Ciddi ciddi ağlıyor. Babasının kucağındayken bile her odadan çıktığımda ağlıyor. Biz neyse de ikinci kez gördüğü eniştesinin arkasından ağlamak nedir
Ekstra olaral elinden bir şey aldığımda nasıl sinirleniyor. Çığlık çığlığa inletiyor ortalığı

olsun canım, eğlenceli anılar bundan sonra başlayacak zaten, öncesi hep gaz, meme, diş...

kızlar bebeği 29.-30. haftalara gelen var mı? bu haftalarda anneden ayrılma korkusu başlıyormuş. Annesinin onu bırakabileceğini anlıyormuş. Hep kucağında tutsun istiyormuş. Uzun süren birşey değilmiş. İnternetteki Bebek atak haftalarında öyle yazıyor. Bizimki zaten hayatını kucağımda idame ettiriyor da o yüzden soruyorum bu haftalara ulaşınca, bir de bu korku başlarsa napıcak, tekrar karnıma mı girecek

Benim kaçıncı haftada bilmiyorum ama benimki böyle dün temizlik yapatim babasina verdim sürekli peşime geliyordu bana sarilmak istiyordu Eylül zaten yanında oturacaksin o oynayacak arada gelip sana sarilcak senle ugrascak tekrar gidecek oynayacak illajiama dün resmen benim için agliyordu

Evetttttt benimki dün bir anneciydi bir anneciydi ki anlatamam.illa kucağımda olmak istedi ya da oturduğu yerden uzanıp bana sarılıp kafasını bana gömdü babası görüntülü aradı o bile diyorki Allah muhabbetinizi arttırsın

Sadece meme emmek istiyor,ek gıda yalan olacak bu gidişle.Tabi meme yetmiyor olabilir
Benimki de 2 gündür iştahsız ve ek gıdayı genel olarak reddediyordu ve geceleri de 2 saatte bir uyanıp memeye saldırıyordu.dün yine muhallebisini yaptım ve yine yemedi.ben de süt,pirinç unu ve şekeri cezvede kaynattım ,soğuyunca biberonuna koydum, 60 cc kadarını ağlaya zırlaya içti.üstüne de meme istedi ama memeyi çok fazla emmeden uyuyakaldı.artık doyduğundan mı nedir yaklaşık 4 saat sonra emmek için uyandı.bir de gün içinde ek gıdayı istemeyip reddettiği için elma suyu sıkıp veriyorum barii o biraz midesini tutsun diye.

Merhaba hanımlar, herkese mutlu haftasonları diliyorum. Biz 7 aylık olduk. Ek gıda sürecimiz çok kötü gidiyor. Kaşık çatal vs görünce bile ağzını kilitleyip kafasını çeviriyor. Tadımları zor yaptırıyorum. Blw uapmaya çalışıyorum bazen ağzına getirip yiyor, çoğunlujla öğürüp ağlıyo. Tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum.

Bu arada son zamanlarda bana çok düşkün oldu, ayrılık kaygısı haftasıymış. Hep kucak istermiş, hep annesini görmeliymiş. Bu nedenle uykular da bozuldu. Böyle işte.
Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…