• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yoğurt bizim kurtarıcımız ya sevmediği bişi verdik mi hemen arkasından yoğurt öyle kanıyor 🙂 bende çok severim bana çekmiş galiba

İyice kaynattım ben yumuşacık oldu hemen ezildi çatalla. Bitanesini ezdim verdim etki etmedi yarın iki tane vereyim
Huysuz olmadığı sürece kabız diyemeyiz normaldir ek gıda demişti doktor ama insanın içi rahat etmiyor iste

Coll79 Coll79 çok geçmiş olsun canım. Kıyamam kuzuma😔 Inşallah bir an önce bulunur da bundan sonrası rahat geçer. Rabbim şifa versin miniğime

Aşı 2 aylıkken oldukları. Sonradan kabuklanıyor ya
Çok sağol canım insALLAH 🤲❤️ sırtı bayağı kötü olmuştu hatta resim eklemek istedim ne olduğunu bilen vardır belki diye beceremedim.resim boyutu çok büyük uyarısı yapıyor .
Aşı konusunda yeri kanadı falan deyince biz kızın yeni bir aşısını atladık sandım.😉

Kizlar bir akıl verin benim kızım neden gece sürekli uyanıyor gece bir anda uyanıp uyumuyor ve sabah en geç 7:30 da güne başlıyoruz 🤦🤦🤦 tahamulum kalmadı neden böyledir nasik yapıp duzelticem bu konuyu

Kizlar bir akıl verin benim kızım neden gece sürekli uyanıyor gece bir anda uyanıp uyumuyor ve sabah en geç 7:30 da güne başlıyoruz 🤦🤦🤦 tahamulum kalmadı neden böyledir nasik yapıp duzelticem bu konuyu
Biz de her sabah 7 de kalkıyoruz yatma saati de çok erken değil maalesef.

Biz de her sabah 7 de kalkıyoruz yatma saati de çok erken değil maalesef.
10 uyuma saati bizimkinin gündüzde çok uyuyan biri değil açıkçası😏 sürekli kendime telkin veriyorum Allah a şükür sağlıklı varsın uyumadın ama vücut uyumak istiyor işte sinir sistemlerim bozuldu🤦😆

Yalnız değilsin.benimki de 6:30-7:00 arasında uyanıyor.ne kadar geç yatırsam da sabah uyanma saatinde bir değişiklik olmadı.iki gündür iştahsızdı da.iki gecedir muhallebisini de yemek istemiyor somra da iki saate bir uyanıp emmek istiyor.zombi gibiyim yeminle 💤💤💤💤

Yalnız değilsin.benimki de 6:30-7:00 arasında uyanıyor.ne kadar geç yatırsam da sabah uyanma saatinde bir değişiklik olmadı.iki gündür iştahsızdı da.iki gecedir muhallebisini de yemek istemiyor somra da iki saate bir uyanıp emmek istiyor.zombi gibiyim yeminle 💤💤💤💤
Bende öyle malesef 😔 neden istahsizki acaba muhallebili akşam yemekten sıkıldı mi acaba

Bende öyle malesef 😔 neden istahsizki acaba muhallebili akşam yemekten sıkıldı mi acaba
Sadece muhallebe değilki.çorbasını da dün ve önceki gün çok içmek istemedi.biraz da durgunluk var anlamadım neden böyle olduğunu.belki de babası şu an gündüz vardiyasında diyedir çünkü babasını çok seviyor.bilmiyorum ona bağlamak istiyorum çünkü başka hiçbir sebep yok 🙄

biz de 6.30-7 gibi başlıyoruz güne. gündüz uykularını 1 max 1 buçuk saat tutuyorum. uyumak isterse uyandırıyorum ve 3 kere uyuyor. 2 buçuk saatte 1 uyutuyorum. öyle çare buldum gece uyanmalarına. 10 da da yatıyor uzun uykusuna. ileri geri oynuyor tabii ki ama düzeni böyle oturttuk şükür. gündüz kısa uyuyunca gece de uyanmamaya başladı yani

biz de 6.30-7 gibi başlıyoruz güne. gündüz uykularını 1 max 1 buçuk saat tutuyorum. uyumak isterse uyandırıyorum ve 3 kere uyuyor. 2 buçuk saatte 1 uyutuyorum. öyle çare buldum gece uyanmalarına. 10 da da yatıyor uzun uykusuna. ileri geri oynuyor tabii ki ama düzeni böyle oturttuk şükür. gündüz kısa uyuyunca gece de uyanmamaya başladı yani
Bizimki baya uyku işini kotulestirdi yaa en son kaçta uyanıyor peki seninki gunguz uykusunda? Gündüz 3 uyku uyuyor ayni en uzun uykusu bir saat gece zaten sık uyanıyor 4 te 5 te kalkıp oyun oynuyor saatlerce geri dönmüyor uykuya🤦 heralde böyle yaşayacağım artık uykusuz kalmaya aliscam🤭🥴🥴

Sadece muhallebe değilki.çorbasını da dün ve önceki gün çok içmek istemedi.biraz da durgunluk var anlamadım neden böyle olduğunu.belki de babası şu an gündüz vardiyasında diyedir çünkü babasını çok seviyor.bilmiyorum ona bağlamak istiyorum çünkü başka hiçbir sebep yok 🙄
Çok haklısın düzeni değişti babası ni görememek onu eksik hissettirir. KiZm karanlik çökünce huysuzlaniyor babası gelene kadar karanlığı babasınin gelişi olarak biliyor galiba artık ailesini sahipleniyor iyicene bu kesinlikle etki ediyor olabilir alışana kadar

Benimki de gündüz üç kere uyuyor.her biri 1 saat ya da 1:15 dk civarı ama nedense gece 2 saate bir uyanıyor anlamadım.inşAllah geçici bir durumdur 😢

Kızlar en saçma uyku düzeni bizdedir🙈 gece 00.30’da şanslıysam uyuyor. 2 saatte bir emmek için uyanıyor. Tekrar uykuya dalması 45 dakika olabiliyor. Bazen benim içim geçiyor. Sabah 7.30-8 arası güne başlıyor. Gündüz tek bir uzun uykusu var. O da sabah uyandıktan sonraki ilk uykusu...10 gibi uyuyup 11’e doğru kalkıyor ki bunun yarım saati memede geçiyor. Gündüz yarım saati geçmiyor diğer uykuları. Gerçekten nasıl dayanıyor alamıyorum. Gece uykusunu daha yeni yeni 00.30’a çekebildim. İnanın buna şükrediyorum

Kızlar en saçma uyku düzeni bizdedir🙈 gece 00.30’da şanslıysam uyuyor. 2 saatte bir emmek için uyanıyor. Tekrar uykuya dalması 45 dakika olabiliyor. Bazen benim içim geçiyor. Sabah 7.30-8 arası güne başlıyor. Gündüz tek bir uzun uykusu var. O da sabah uyandıktan sonraki ilk uykusu...10 gibi uyuyup 11’e doğru kalkıyor ki bunun yarım saati memede geçiyor. Gündüz yarım saati geçmiyor diğer uykuları. Gerçekten nasıl dayanıyor alamıyorum. Gece uykusunu daha yeni yeni 00.30’a çekebildim. İnanın buna şükrediyorum
Benim yegenlerim hep uyurdu o yüzden Eylül tuhaf geliyor bana ama seninkide az değilmiş Allah bize sabır versin 🙏

Bizimki baya uyku işini kotulestirdi yaa en son kaçta uyanıyor peki seninki gunguz uykusunda? Gündüz 3 uyku uyuyor ayni en uzun uykusu bir saat gece zaten sık uyanıyor 4 te 5 te kalkıp oyun oynuyor saatlerce geri dönmüyor uykuya🤦 heralde böyle yaşayacağım artık uykusuz kalmaya aliscam🤭🥴🥴
en son akşam 6 buçuk 7 gibi uyanıyor. sonra bayağı oynayıp yoruyoruz. banyo yaptıysa özellikle çok daha rahat geçiyor uykuya.
Benimki de gündüz üç kere uyuyor.her biri 1 saat ya da 1:15 dk civarı ama nedense gece 2 saate bir uyanıyor anlamadım.inşAllah geçici bir durumdur 😢
acaba aç mı hissediyor kendini 🤔

Benim yegenlerim hep uyurdu o yüzden Eylül tuhaf geliyor bana ama seninkide az değilmiş Allah bize sabır versin 🙏
huzurlu olsunlarda varsın uyumasınlar diye avunuyorum 🤷🏼‍♀️ bizimki abisine sarmış durumda birde.. abi online dersler için
odasına gidip kapısını kapatınca basıyor yaygarayı, sürekli gözü onda. Sen altı aylık bebesin kendine gel diyorum ama nafile, resmen abisi sürekli onla oynasın istiyor

kızlar ben büyüğüm için günlük gibi bir defter tutmuşum. tabi hergün yazmam mümkün değil , ama ayda 3-4 sefer yazmışım. Yaptığı komik hareketleri anlatmışım. Duygusal yazılarda var tabi, ama ben eğlenceli anlarını yazdığım sayfaları okurken daha keyif aldım. Aradan 10 sene geçti, hiç birini hatırlamıyorum tabi ama geçenlerde birlikte açıp okuduk. O kadar keyifli bir andı ki size anlatamam.
vakit buldukça sizde karalayın birşeyler, tarihte atın. Çünkü unutuluyor, unutuyoruz. Ama yazdıklarınızı okuyunca hemen o an'a gidiyorsun.

Back