• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Balkabağı+havuç+patates+pirinç benim fındık da dün bunu iştahla yedi. Biraz sonra annemin yaptığı çorbayı deneyeceğiz bakalım. Şehriye var içinde. Yiyebilir mi meraktayım🤔

Balkabağı+havuç+patates+pirinç benim fındık da dün bunu iştahla yedi. Biraz sonra annemin yaptığı çorbayı deneyeceğiz bakalım. Şehriye var içinde. Yiyebilir mi meraktayım🤔
Ben kemik suyuna şehriye çorbası yapıyorum ve benimki ayıla bayıla yiyor.şehriyeler de şişip yumuşadığı için sorun olmuyor hiç

kızıma çorba yaptım ilk defa inanır mısınız ayıla bayıla yedi çok şükür çok mutluyum 😍
yarım havuç ufak 1 patates ve 1 tatlı kaşığı bulguru 1 bardak içme suyunda yumuşayana kadar haşladım. pişince püre ezeceğiyle hafif pütürlü kalacak şekilde ezdim. içine 1 tatlı kaşığı da zeytinyağı koydum sevdi şükür. darısı diğer çorbaların başına.
Vuu yedi bizimkide içine brokolide koydum ben. Normalde patates ve havucu sevdiremedim ama böyle kasesini bitirmesede baya yedi. Teşekkürler tarif için

Kızlar yemek fotoğrafı paylaştığım için özürdilerim. Böyle pütürlü bırakıyosunuz blend etmiyorsunuz dimi sizde. Bizimkinin boğazına dokunduça öğürme refleksi gösteriyo da kavonoz mamalarını ve yoğurdu pürüssüz olduğu için rahat yiyor

Eklentiler

• 70C4925B-FA2D-45E2-B2F3-BF29C934747E.jpeg
    70C4925B-FA2D-45E2-B2F3-BF29C934747E.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar yemek fotoğrafı paylaştığım için özürdilerim. Böyle pütürlü bırakıyosunuz blend etmiyorsunuz dimi sizde. Bizimkinin boğazına dokunduça öğürme refleksi gösteriyo da kavonoz mamalarını ve yoğurdu pürüssüz olduğu için rahat yiyor
Evet ben de pütürlü bırakıyorum.o öğürme refleksi bir müddet sonra geçip gidiyor.öyle yaptığında su içiriyordum ben.

Ayy bana bildirimler gelmemiş herşeyi baştan okudum kafam karıştı neler kaçırmışım🤦🤭

Hipp markasini biz doktorda önerdi ve her yerde bulunmuyor malesef
Pütürlü veriyorum ben çiğnemeye alışsın diye ilk hep tiksindi şimdi çok öyle. Ve patatesle yoğurt birlikte verdiğinde yiyor kizim

Vuu yedi bizimkide içine brokolide koydum ben. Normalde patates ve havucu sevdiremedim ama böyle kasesini bitirmesede baya yedi. Teşekkürler tarif için
rica ederim ❤
ben de pütürlü bırakıyorum. blendera alıştığında bırakması zor oluyormuş sanırım bebek için. internette kızım 2 yaşında hâlâ püre yiyor hala bulamaç gibi yiyor yorumları dolu.

Evet böyle baştan püre vermiştim şimdi çatalla ezip taneli veriyorum. Yemeği tam dilinin ortasına değilde yanlara doğru vermek gerekliymiş başlarda. Yavaş yavaş alışır. Sonra gerçekten sorun oluyor sadece püreyle beslenirlerse

Kızlar kuru kayısıyı haşlıyorum ama bizimki suyunu içmez arkadaşım hippin cici bebesiyle ver dedi. Haşladığım kayısıyı ezip versem olur mu sizce?

Bir kere mi kusmuştu canım.Bir daha olursa götürürüm diye düşünmüştüm.benimki de 3 litre küsmüş olabilir çünkü şaşırdım nerden çıkıyor bu kadar diye?
Bebeğinizin kan degerlerine baktırın derim.
Benim kızım 6 7 aylıkken güzelce severek yediklerini fiskirircasina kusmaya başlamıştı.
Demir eksikliği varmis, doktor farkedinceye kadar epey süre geçmişti.

offf benimki yoğurt yerken ana avrat sövüyor gibi bakıyor bana resmen ☹
Yoğurt bizim kurtarıcımız ya sevmediği bişi verdik mi hemen arkasından yoğurt öyle kanıyor 🙂 bende çok severim bana çekmiş galiba
Eylül suyunu sevmedi kayısı ezdim ama diri kaldı yinede suyuna bende purelere kattim
İyice kaynattım ben yumuşacık oldu hemen ezildi çatalla. Bitanesini ezdim verdim etki etmedi yarın iki tane vereyim

Back