- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.441
Huysuz olmadığı sürece kabız diyemeyiz normaldir ek gıda demişti doktor ama insanın içi rahat etmiyor isteYoğurt bizim kurtarıcımız ya sevmediği bişi verdik mi hemen arkasından yoğurt öyle kanıyorbende çok severim bana çekmiş galiba
İyice kaynattım ben yumuşacık oldu hemen ezildi çatalla. Bitanesini ezdim verdim etki etmedi yarın iki tane vereyim
Alıştın fırlayan çılgın kakalara bu yeniler dayanılcak gibi değilHuysuz olmadığı sürece kabız diyemeyiz normaldir ek gıda demişti doktor ama insanın içi rahat etmiyor iste
Çok sağol canım insALLAHColl79 çok geçmiş olsun canım. Kıyamam kuzuma Inşallah bir an önce bulunur da bundan sonrası rahat geçer. Rabbim şifa versin miniğime
Aşı 2 aylıkken oldukları. Sonradan kabuklanıyor ya
Ayy sorma yaa çok pis kokuyor çok görüntüsü falan tahamul edilemiyor ne zaman tuvalete alışır diye merakla bekliyorumAlıştın fırlayan çılgın kakalara bu yeniler dayanılcak gibi değil
Biz de her sabah 7 de kalkıyoruz yatma saati de çok erken değil maalesef.Kizlar bir akıl verin benim kızım neden gece sürekli uyanıyor gece bir anda uyanıp uyumuyor ve sabah en geç 7:30 da güne başlıyoruztahamulum kalmadı neden böyledir nasik yapıp duzelticem bu konuyu
10 uyuma saati bizimkinin gündüzde çok uyuyan biri değil açıkçasıBiz de her sabah 7 de kalkıyoruz yatma saati de çok erken değil maalesef.
Yalnız değilsin.benimki de 6:30-7:00 arasında uyanıyor.ne kadar geç yatırsam da sabah uyanma saatinde bir değişiklik olmadı.iki gündür iştahsızdı da.iki gecedir muhallebisini de yemek istemiyor somra da iki saate bir uyanıp emmek istiyor.zombi gibiyim yeminleKizlar bir akıl verin benim kızım neden gece sürekli uyanıyor gece bir anda uyanıp uyumuyor ve sabah en geç 7:30 da güne başlıyoruztahamulum kalmadı neden böyledir nasik yapıp duzelticem bu konuyu
Bende öyle malesefYalnız değilsin.benimki de 6:30-7:00 arasında uyanıyor.ne kadar geç yatırsam da sabah uyanma saatinde bir değişiklik olmadı.iki gündür iştahsızdı da.iki gecedir muhallebisini de yemek istemiyor somra da iki saate bir uyanıp emmek istiyor.zombi gibiyim yeminle
Sadece muhallebe değilki.çorbasını da dün ve önceki gün çok içmek istemedi.biraz da durgunluk var anlamadım neden böyle olduğunu.belki de babası şu an gündüz vardiyasında diyedir çünkü babasını çok seviyor.bilmiyorum ona bağlamak istiyorum çünkü başka hiçbir sebep yokBende öyle malesefneden istahsizki acaba muhallebili akşam yemekten sıkıldı mi acaba
biz de 6.30-7 gibi başlıyoruz güne. gündüz uykularını 1 max 1 buçuk saat tutuyorum. uyumak isterse uyandırıyorum ve 3 kere uyuyor. 2 buçuk saatte 1 uyutuyorum. öyle çare buldum gece uyanmalarına. 10 da da yatıyor uzun uykusuna. ileri geri oynuyor tabii ki ama düzeni böyle oturttuk şükür. gündüz kısa uyuyunca gece de uyanmamaya başladı yaniKizlar bir akıl verin benim kızım neden gece sürekli uyanıyor gece bir anda uyanıp uyumuyor ve sabah en geç 7:30 da güne başlıyoruztahamulum kalmadı neden böyledir nasik yapıp duzelticem bu konuyu
Bizimki baya uyku işini kotulestirdi yaa en son kaçta uyanıyor peki seninki gunguz uykusunda? Gündüz 3 uyku uyuyor ayni en uzun uykusu bir saat gece zaten sık uyanıyor 4 te 5 te kalkıp oyun oynuyor saatlerce geri dönmüyor uykuyabiz de 6.30-7 gibi başlıyoruz güne. gündüz uykularını 1 max 1 buçuk saat tutuyorum. uyumak isterse uyandırıyorum ve 3 kere uyuyor. 2 buçuk saatte 1 uyutuyorum. öyle çare buldum gece uyanmalarına. 10 da da yatıyor uzun uykusuna. ileri geri oynuyor tabii ki ama düzeni böyle oturttuk şükür. gündüz kısa uyuyunca gece de uyanmamaya başladı yani
Çok haklısın düzeni değişti babası ni görememek onu eksik hissettirir. KiZm karanlik çökünce huysuzlaniyor babası gelene kadar karanlığı babasınin gelişi olarak biliyor galiba artık ailesini sahipleniyor iyicene bu kesinlikle etki ediyor olabilir alışana kadarSadece muhallebe değilki.çorbasını da dün ve önceki gün çok içmek istemedi.biraz da durgunluk var anlamadım neden böyle olduğunu.belki de babası şu an gündüz vardiyasında diyedir çünkü babasını çok seviyor.bilmiyorum ona bağlamak istiyorum çünkü başka hiçbir sebep yok
Benimki de gündüz üç kere uyuyor.her biri 1 saat ya da 1:15 dk civarı ama nedense gece 2 saate bir uyanıyor anlamadım.inşAllah geçici bir durumdurbiz de 6.30-7 gibi başlıyoruz güne. gündüz uykularını 1 max 1 buçuk saat tutuyorum. uyumak isterse uyandırıyorum ve 3 kere uyuyor. 2 buçuk saatte 1 uyutuyorum. öyle çare buldum gece uyanmalarına. 10 da da yatıyor uzun uykusuna. ileri geri oynuyor tabii ki ama düzeni böyle oturttuk şükür. gündüz kısa uyuyunca gece de uyanmamaya başladı yani
Benim yegenlerim hep uyurdu o yüzden Eylül tuhaf geliyor bana ama seninkide az değilmiş Allah bize sabır versinKızlar en saçma uyku düzeni bizdedirgece 00.30’da şanslıysam uyuyor. 2 saatte bir emmek için uyanıyor. Tekrar uykuya dalması 45 dakika olabiliyor. Bazen benim içim geçiyor. Sabah 7.30-8 arası güne başlıyor. Gündüz tek bir uzun uykusu var. O da sabah uyandıktan sonraki ilk uykusu...10 gibi uyuyup 11’e doğru kalkıyor ki bunun yarım saati memede geçiyor. Gündüz yarım saati geçmiyor diğer uykuları. Gerçekten nasıl dayanıyor alamıyorum. Gece uykusunu daha yeni yeni 00.30’a çekebildim. İnanın buna şükrediyorum
en son akşam 6 buçuk 7 gibi uyanıyor. sonra bayağı oynayıp yoruyoruz. banyo yaptıysa özellikle çok daha rahat geçiyor uykuya.Bizimki baya uyku işini kotulestirdi yaa en son kaçta uyanıyor peki seninki gunguz uykusunda? Gündüz 3 uyku uyuyor ayni en uzun uykusu bir saat gece zaten sık uyanıyor 4 te 5 te kalkıp oyun oynuyor saatlerce geri dönmüyor uykuyaheralde böyle yaşayacağım artık uykusuz kalmaya aliscam
acaba aç mı hissediyor kendiniBenimki de gündüz üç kere uyuyor.her biri 1 saat ya da 1:15 dk civarı ama nedense gece 2 saate bir uyanıyor anlamadım.inşAllah geçici bir durumdur
huzurlu olsunlarda varsın uyumasınlar diye avunuyorumBenim yegenlerim hep uyurdu o yüzden Eylül tuhaf geliyor bana ama seninkide az değilmiş Allah bize sabır versin
İşte yese kendini aç hissetmeyecek de yememek için direniyor şapşiğimen son akşam 6 buçuk 7 gibi uyanıyor. sonra bayağı oynayıp yoruyoruz. banyo yaptıysa özellikle çok daha rahat geçiyor uykuya.
acaba aç mı hissediyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?