- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.381
Hayır çok kabarık ama hala çıkmadı
evet evet normal. iz kalacak böylece.Kolundaki aşı kabuklanmış demiştim uyandığında gördüm bugün penyesi lekelenmiş. Kanamış yeriBugün banyo edecekti yaptırmayayım tekrar kabuklansın. Normal mi acaba ebesine sormalı?
inşallah kovid değildir. bi miniklere bulaşmadığı kalmıştı. keşke hizmetinden memnun kalabildiğin bi yer olsa ☹Merhaba kizlar, ne zamandir cevap yazamadim. Bildirimlerden gitmis alıntı da yapamıyorum. Baya yogun gunler geçiriyorum buraya vakit ayiramadim.hizlica okumustum bana yorumlarınızı,
Bebegime hemen ek gida baslatmisti hatirlarsaniz doktorum, 20 gün kaka yapmamisti kilo almamusti.
Doktorumdan cok memnundum, büyük kızımı da ona götürüyorum seve seve. Ama bu pandemi doneminden midir nedir bilmiyorum, dediginiz gibi tavirlari hic hos degil. Hastaneye guvendigim icin oraya götürüyorum yakin cevremde iyi bi hastane yok. 5 dakika mesafeye tanidiginiz marka bir hastane var orda basimiza gelmeyen kalmadi hemşirelik hizmetleri berbat. En son yavrum 3 aylıkken hemsirelerin orderi yanlis okumasiyla zincirleme kazalar oldu ve bebegimden bosu bosuna arter kani aldilar yani bileginden 90 derece igneyle girip atardamardan aldirlar ve o zamana kadar delik tesik ettiler benim de mudahaleme rağmen neler yasadik. Kendimin çocuk yoğun bakim hemsireligi geçmişim de var düşünün.. o hastanede 1 degil 2 değil yani berbat, paranla rezil oluyosun resmen..
Neyse arkadaslarim. Son olanlardan sonra memnun olmamama ragmen su donemde doktor degistiremeyecegim malesef.. kilosunu baya almisti fakat bu sefer vermis. Atesi var covid den suphelendi. Istahsiz yine sütum de cok az. Hala cau kasigiyla mama vermeye calisiyorum. Kizimi haftada iki cimnastige tekrar baslatmistim oba da ara veriyoruz salgindan malum.. kakasini ek gidyaa baslayinca hakikaten yapti. cok zor gunler geçiriyoruz. O da 4 yasinda.
Öyle size cevap vermedigim icin yazmak istedim kusura bakmayin. karmasik da yazmis olabilirim gece 2 saatlik uyku uyudum. Herkesin bebisine gulumsemeli mamali uykulu günler diliyorum
daha vermedim ne kemik suyu ne tarhanaKızlar bizim doktor tarhanaya 8. Ay yazmış. E-bebekten aldığım bebek tarhanasında 6+ yazıyor. Acaba bizim doktor, bizimde içtiğimiz tarhana için mi 8 ay yazdı? Versem bişey olur mu? Birde kemik suyu verdiniz mi bebeklere?
Insallah canım değildir. Teşekkür ederim ♡evet evet normal. iz kalacak böylece.
inşallah kovid değildir. bi miniklere bulaşmadığı kalmıştı. keşke hizmetinden memnun kalabildiğin bi yer olsa
Hepsi ayrı bir şey söylüyor. Gördüğüm kadarıyla bebek tarhanasını çoğu kişi vermiş. Benim doktor da ceviz ezip koyabilirsin demişti mesela öğünlerine. Ama çoğu yerde 8 ay diyor.Kızlar bizim doktor tarhanaya 8. Ay yazmış. E-bebekten aldığım bebek tarhanasında 6+ yazıyor. Acaba bizim doktor, bizimde içtiğimiz tarhana için mi 8 ay yazdı? Versem bişey olur mu? Birde kemik suyu verdiniz mi bebeklere?
Ben kemik suyuna tarhana bile verdimKızlar bizim doktor tarhanaya 8. Ay yazmış. E-bebekten aldığım bebek tarhanasında 6+ yazıyor. Acaba bizim doktor, bizimde içtiğimiz tarhana için mi 8 ay yazdı? Versem bişey olur mu? Birde kemik suyu verdiniz mi bebeklere?
bende biraz erteleyim o zaman canım, zaten kaka sıkıntımız vardaha vermedim ne kemik suyu ne tarhana
daha tadımlara devam ediyorum öğün olarak yemiyor bile. ete ne zaman başlarsam kemik suyuna da o zaman başlarım sanki
Ben kemik suyuna tarhana bile verdimaktardan baharatsız tarhana aldırmıştım eşime ondan verdim defalarca kez.
Yaaa hiç sorma canım.daha mama kasesini hazırlamaya başladığımda cızırdamaya başlıyor,hele ki kaşık biraz geciksin ortalığı velveleye veriyor şişkosenin oğluşun yakında sofrada kendine servis açılmasını isteyecekÇınar Bey diyeceksiniz :))
Oy maşallah yanağını sevdiğim.canım yüzünü ıslak mendille siliyor musun?Kızlar bu alerjimi sabah bi yanağı kırmızıydı akşama diğeri bi rahatsızlık belirtisi yok ama fotoğrafta belli olmasa da çok kırmızıNeden bu çocuğa hep böyle şeyler oluyor sıyırcam kafayı.
Daha önce sorduğum yüzündeki kırmızılık kalıcıymış geçmezmiş kılcal damar çatlamasıymış
Hayır ama ağız silme mendillerini ıslatıp siliyorum. Yüzüstü yatıyor yüzünümü sürttü dedim ama akşama kadar geçmez miydi? Bide akşam öteki yanağıda kızardı yüzüstü yatmamıştı akşam. Bu yüzünün kızarması beni çok yıprattı artıkOy maşallah yanağını sevdiğim.canım yüzünü ıslak mendille siliyor musun?
havuç beni de sinir ediyor yumuşacık ezilmiyor bir türlü. kızıma yarın ilk defa çorba yapacağım pirinç kullanıp çok heyecanlıyımbende biraz erteleyim o zaman canım, zaten kaka sıkıntımız varçoğu sebzeyi çatalla eziyorum ama yine de pütürlü kalıyor. mesela havuç-patatesi beraber pişiriyorum. zeytinyağı katarak çatalla eziyorum. Patates pürüzsüz oluyor ama havuç pütürlü kalıyor. Bizimki de uyanık, patatesini emiyor,pütürlü havuçu ağzından çıkarıyor. bir de sebzeleri tatsız tuzsuz veriyoruz ya, kendime dert edindim. o yüzden sordum kemik suyu belki lezzet katar diye
kirpiklerine binlerce kere maşallahKızlar bu alerjimi sabah bi yanağı kırmızıydı akşama diğeri bi rahatsızlık belirtisi yok ama fotoğrafta belli olmasa da çok kırmızıNeden bu çocuğa hep böyle şeyler oluyor sıyırcam kafayı.
Daha önce sorduğum yüzündeki kırmızılık kalıcıymış geçmezmiş kılcal damar çatlamasıymış
canım ben görüntüsünü isiliğe benzettim tabi alerji de olabilir. Vücudunun başka yerinde var mı, sadece yanaklarında mı?Kızlar bu alerjimi sabah bi yanağı kırmızıydı akşama diğeri bi rahatsızlık belirtisi yok ama fotoğrafta belli olmasa da çok kırmızıNeden bu çocuğa hep böyle şeyler oluyor sıyırcam kafayı.
Kavonoz mama vermiştim içindeki şeftali mi dokundu acaba diyorum. Her gören yanaklarını seviyor başına gelmeyen kalmadı yanakların galiba nazar diye bişi gerçekten varhavuç beni de sinir ediyor yumuşacık ezilmiyor bir türlü. kızıma yarın ilk defa çorba yapacağım pirinç kullanıp çok heyecanlıyım
kirpiklerine binlerce kere maşallah
alerji olabilir. denediğin bir yiyecek var mı?
Yanaklarında sadece. İsilik kaşınır mı acaba hiç bi rahatsızlığı yok gibicanım ben görüntüsünü isiliğe benzettim tabi alerji de olabilir. Vücudunun başka yerinde var mı, sadece yanaklarında mı?
Ben de ilk kez pirinç kullandım . Balkabağı içinde. Yemedi yuttuhavuç beni de sinir ediyor yumuşacık ezilmiyor bir türlü. kızıma yarın ilk defa çorba yapacağım pirinç kullanıp çok heyecanlıyım
kirpiklerine binlerce kere maşallah
alerji olabilir. denediğin bir yiyecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?