- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.401
Bizim de ense hep böyle isilik gibi kırmızı. Sürekli kaşıyor ama. Babası falan öptü mü? Hemen iz kalıyor ciltlerinde çünkü sakallardan. Göz kapağında olan bir leke var doğduğundan beri. Sanırım o kılcal damar çatlaması. Senin dediğin gibi bir haftadır yanağında var bir nokta. Sivilceye benzemiyor geçmiyordaKızlar bu alerjimi sabah bi yanağı kırmızıydı akşama diğeri bi rahatsızlık belirtisi yok ama fotoğrafta belli olmasa da çok kırmızıNeden bu çocuğa hep böyle şeyler oluyor sıyırcam kafayı.
Daha önce sorduğum yüzündeki kırmızılık kalıcıymış geçmezmiş kılcal damar çatlamasıymış
Maşallah onaYaaa hiç sorma canım.daha mama kasesini hazırlamaya başladığımda cızırdamaya başlıyor,hele ki kaşık biraz geciksin ortalığı velveleye veriyor şişkoMasada baş köşe de Çınar beyimize ait
peygamberimiz nazar deveyi kazana insanı mezara sokar demiş. düşün artık şiddeti ne kadar etkili oku bol bol bebeğiniKavonoz mama vermiştim içindeki şeftali mi dokundu acaba diyorum. Her gören yanaklarını seviyor başına gelmeyen kalmadı yanakların galiba nazar diye bişi gerçekten var
ayyy balkabağını da deneyeceğim daha ben bu gidişle denemelerden yemek yediremeyeceğimBen de ilk kez pirinç kullandım . Balkabağı içinde. Yemedi yuttumasallah çok sevdi
Babası öpünce de kızarıyor da hemen geçiyor bu daha fazla galiba alerji umarım sabaha kalmaz yoksa kafayı yicem artık. Göz kapağında doğduğundan beri iz oğlumun da var. Bu yanağında ki 3 ay önce çıktı. Bi kaç kez dr götürdüm o da cildiyeye gönderdi geçmez boşa ilaç kullanma dedi. Daha onu kabullenemezken bugünde bunlar çıktıBizim de ense hep böyle isilik gibi kırmızı. Sürekli kaşıyor ama. Babası falan öptü mü? Hemen iz kalıyor ciltlerinde çünkü sakallardan. Göz kapağında olan bir leke var doğduğundan beri. Sanırım o kılcal damar çatlaması. Senin dediğin gibi bir haftadır yanağında var bir nokta. Sivilceye benzemiyor geçmiyorda
Nasıl yapıcaksın canım? Şu kardeşine bir el verhavuç beni de sinir ediyor yumuşacık ezilmiyor bir türlü. kızıma yarın ilk defa çorba yapacağım pirinç kullanıp çok heyecanlıyım
yarım ya da çeyrek ölçekten yapacağım büyük ihtimalle. havuç, patates ve pirinci haşlayıp ezdikten sonra zeytinyağı gezdiririm. bi sonraki seferde soğan eklerim. kırmızı biber, bezelye diye diye eklemeler artar zaten.Nasıl yapıcaksın canım? Şu kardeşine bir el ver
Benim oğlumun da cildi sürekli alerji oluyor.kaçıncı şampuanımız mesela sayamadım.vücudu kuruyordu ev krem,vücut losyonu doldu.sadece anne sütü aldığında beslenmemden neleri çıkardım neleri ekledim ama hiçbiri çare olmadı.mesela kolları ve ayakları pütür pütür ve o pütürler sert sert.en son egzama olabilir demişti.beslenmenden yoğurdu çıkarabilirim bir sonraki geldiğinde demişti ama oğlumun da en sevdiği besinden biri de yoğurt.benim de öyle..artık cidden psikolojim bozuldu.pandemiden dolayı da hastaneye de sağlık ocağına da korka korka gidiyorum.sabah mesela eşimin amcasının koronadan ölüm haberini aldıkBabası öpünce de kızarıyor da hemen geçiyor bu daha fazla galiba alerji umarım sabaha kalmaz yoksa kafayı yicem artık. Göz kapağında doğduğundan beri iz oğlumun da var. Bu yanağında ki 3 ay önce çıktı. Bi kaç kez dr götürdüm o da cildiyeye gönderdi geçmez boşa ilaç kullanma dedi. Daha onu kabullenemezken bugünde bunlar çıktı
Başınız sağolsunBenim oğlumun da cildi sürekli alerji oluyor.kaçıncı şampuanımız mesela sayamadım.vücudu kuruyordu ev krem,vücut losyonu doldu.sadece anne sütü aldığında beslenmemden neleri çıkardım neleri ekledim ama hiçbiri çare olmadı.mesela kolları ve ayakları pütür pütür ve o pütürler sert sert.en son egzama olabilir demişti.beslenmenden yoğurdu çıkarabilirim bir sonraki geldiğinde demişti ama oğlumun da en sevdiği besinden biri de yoğurt.benim de öyle..artık cidden psikolojim bozuldu.pandemiden dolayı da hastaneye de sağlık ocağına da korka korka gidiyorum.sabah mesela eşimin amcasının koronadan ölüm haberini aldıkbu koronanın şakası yok ve inatla da gitmiyor dünyanın başından
başınız sağ olsun. sanırım benim kızımın da yoğurda alerjisi var. ev yapımı yoğurtta olmamıştı ama dün market yoğurdu vermiştim. ağzının kenarları pıtı pıtı olmuş.Benim oğlumun da cildi sürekli alerji oluyor.kaçıncı şampuanımız mesela sayamadım.vücudu kuruyordu ev krem,vücut losyonu doldu.sadece anne sütü aldığında beslenmemden neleri çıkardım neleri ekledim ama hiçbiri çare olmadı.mesela kolları ve ayakları pütür pütür ve o pütürler sert sert.en son egzama olabilir demişti.beslenmenden yoğurdu çıkarabilirim bir sonraki geldiğinde demişti ama oğlumun da en sevdiği besinden biri de yoğurt.benim de öyle..artık cidden psikolojim bozuldu.pandemiden dolayı da hastaneye de sağlık ocağına da korka korka gidiyorum.sabah mesela eşimin amcasının koronadan ölüm haberini aldıkbu koronanın şakası yok ve inatla da gitmiyor dünyanın başından
bende biraz erteleyim o zaman canım, zaten kaka sıkıntımız varçoğu sebzeyi çatalla eziyorum ama yine de pütürlü kalıyor. mesela havuç-patatesi beraber pişiriyorum. zeytinyağı katarak çatalla eziyorum. Patates pürüzsüz oluyor ama havuç pütürlü kalıyor. Bizimki de uyanık, patatesini emiyor,pütürlü havuçu ağzından çıkarıyor. bir de sebzeleri tatsız tuzsuz veriyoruz ya, kendime dert edindim. o yüzden sordum kemik suyu belki lezzet katar diye
Canım bence tesadüf değil hipp kayısı kavanoz mamayi benim kızında kakası az koyulasinca yarım kavanoz verdim hep başladığımızdan beri dengelesin diye aralarda. gerçekten yumuşatıp yapmasını sağlıyor.Benimki onu hım himm diye söylenerek iştahla yiyiyorCanım bol su içirdim ben, kuru kayısıyı haşlayıp suyunu da verdim ama çok içmedi. Eşim Hipp marka kayısı kavanoz mamasını getirdi , Tesadüf mü yoksa işe yaradı mı bilmiyorum ama onu yedikten 2-3 saat sonra kakasını yaptı. Benimki 4 günün üstüne yaptı. Seninde aklında bulunsun belki sende de işe yarar.
Başınız sağolsunbize bişi olunca olsunda çocuklarımıza olunca insan çaresiz kalıyor. Sebebini bilemiyoruz, kötü etkisi olur mu bilemiyoruz çok kötü. Peki alerjiden yüzü kızarınca kaç günde geçiyor ?
Valla kız erkek farketmiyor rahatsız ediyor. Cildiye doktoru dedi bana ama ben geçer diye umut ediyorum yinedeB Bebekannesiii canım başınız sağolsun
Civciv saliha canım benim kızın da yanağında dün çıktı yakından baktım bayagida büyük kılcal damar hem benimki kız çocuğu ya kim dedi geri dönüşü yok kılcal damar geçmez diye? büyüklerde geçmiyor kendimden biliyorum da bebeklerde de mi öyleymiş hepsini geçtim sanırım bunlar hep alerjiden
Bende yapiim bunu inş severkızıma çorba yaptım ilk defa inanır mısınız ayıla bayıla yedi çok şükür çok mutluyum
yarım havuç ufak 1 patates ve 1 tatlı kaşığı bulguru 1 bardak içme suyunda yumuşayana kadar haşladım. pişince püre ezeceğiyle hafif pütürlü kalacak şekilde ezdim. içine 1 tatlı kaşığı da zeytinyağı koydum sevdi şükür. darısı diğer çorbaların başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?