2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydın kızlar, ben hala kaka nöbetindeyim. sabah erken saatte doktorunu da aradım 10 güne kadar normalmiş zeytinyağı ile hafifçe popoyu uyarabilirmişiz. Bizim bugün 4. Günümüz valla gerildim
Anne sütü alıyor mu canım? Her öğünden sonra su teklif et, yemeklerine damlat zeytinyağı. Bağırsakları yeni alıştığındandır belki. Kıvamlar koyulaştı rahat çıkaramıyorlar. Fark ediyorum bazen ıkındığını benimkinin

Kıyamam ya huzursuzluğu var mı peki canim
Yok canım, doktorda aynı şeyi sordu hatta.. ıkınmıyor bile , gazını çok rahat çıkarıyor ama kakaya dair bi belirti yok
Evet canım, su veriyorum ama daha sıklaştırırım haklısın canım, ek gıda öncesi günde 2-3 sefer yapardı

Kızlar suyu neyle veriyorsunuz.Alıştırma bardağı hangi marka aldınız?Ben bir tane aldım ama memnun kalmadım.

Kızlar suyu neyle veriyorsunuz.Alıştırma bardağı hangi marka aldınız?Ben bir tane aldım ama memnun kalmadım.
Chicco’nun alıştırma bardağını aldım ama içemedi, belki daha büyüyünce kullanabilir, Şimdi Wee’nin minicik bir biberonu var , onu çok severek kullanıyor. Biberon eli kadar

Ozaman telaş yapma huzursu değilse o halinden mutlu kabız değil demekki 10 güne kadar normal cunku

Adet olupta adet düzeni değişen var mı? Ikinci kez geç geldi. Yarım kalan aklımla son tarihi de unuttum ama 40 günü geçmiştir gelmesi

aventinkiyle veriyorum. önce bi güzel dişlerini kaşıyo sonra içiyo şükür. ama kendi tuttuğu zaman düşürdüğü için ufak plastik gibi olanlardan bakıyorum.
Adet olupta adet düzeni değişen var mı? Ikinci kez geç geldi. Yarım kalan aklımla son tarihi de unuttum ama 40 günü geçmiştir gelmesi
ben. doğumdan sonra 2 kere oldum olmaya başlayınca. eskiden 7 gündü ve 30 günde bir olurdum. şimdi 4 gün sürüyor ve 30 günden fazla arası.

Günaydın kızlar, ben hala kaka nöbetindeyim. sabah erken saatte doktorunu da aradım 10 güne kadar normalmiş zeytinyağı ile hafifçe popoyu uyarabilirmişiz. Bizim bugün 4. Günümüz valla gerildim
Gerilmyin boş yere. Naçizane tavsiyem lütfen popoyu uyarmayın. Bi tanıdığım uyarıyordu bebekte travma yaşamıştı. Altını açtırmıyordu. Ben çok çektim ama yapmadım. Bir de bu dönemlerde cinsel kimlikleri oluşuyor, bebeğin poposuna bir şeyler sokmak yanlış eğilime sebep olabilirmiş. Bekleyin. Kusma yoksa, karın masajı yapın. Bizde zeytinyağı işe yaramadı. Kuru kayısıyı haşladım eline verdim file ile, muhallebi yaptım içine kayısı koydum. Ertesi gün yaptı ama denk geldi 5. Günüydü :) armut akşamına kakasını yaptırmıştı

Bizim dişimiz bardağa çıt çıt değiyor ama görünmüyor. Uykuya dalamıyor, sabahlıyoruz. Memede uyumak istiyor. Ne zaman patlayacak acaba ?

estağfurullah canım, çok memnun oluyorum, çokta dikkatli okuyorum tavsiyelerini Yapamam ben zaten canım, yapamadımda, bebek yağıyla karnına masaj yaparken pişik kremi sürer gibi o bölgeyede sürdüm o kadar. İlk çocuğumda da doktor fitil verdiği zamanlar olmuştu, koyamıyordum . Senin bakış açında çok farklı ve mantıklı, hiç bu şekilde düşünmemiştim ..Çok şükür bugün yaptı, endişelenmemek gerek biliyorum ama elimde değil, yapınca o kadar rahatladım ki....

Benim her gün aynı saatte yapan oğlumda iki gündür yapamıyor. Bugün ıkındı ıkındı afedersiniz poposunda bi parça katı kalmış çıkamamış napcamı sapıttım kabız oldu galiba o yapsa ben bi oh çekicem

Canım bol su içirdim ben, kuru kayısıyı haşlayıp suyunu da verdim ama çok içmedi. Eşim Hipp marka kayısı kavanoz mamasını getirdi , Tesadüf mü yoksa işe yaradı mı bilmiyorum ama onu yedikten 2-3 saat sonra kakasını yaptı. Benimki 4 günün üstüne yaptı. Seninde aklında bulunsun belki sende de işe yarar.

Canım çok sağol. Kayısı kurusunu nasıl verdiniz diye sorcaktım bende. Kayısılı mama benimde aklıma geldi ama şansımıza yok koca ilçede kayısılı mama kalmamış e bebeğe bakalım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…