• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar, bugün pazara gittim artık yaz sebze meyveleri çıkmış. Sanırım son kez ıspanak, brokoli, pırasa aldım. Siz neler pişiriyosunuz artık yaz sebzeleri mi yedirmeye başladınız
biz de hala kış sebzelerindeyiz. ama son kez veriyoruzdur sanırım. kırmızı biber, bezelye, kayısı deneyeceğim önümüzdeki günlerde. güvenli sebzelerden de koyu kıvamlı çorbalar yapmayı düşünüyorum yaz gelmeden. yazın hem bizi hem onları bunaltmadan ne pişirilir ne yenir bilemiyorum 🥴

şöyle ki kilo alma dönemlerinde geç kaka yapabiliyormuş bebekler. yani yediklerini tutuyormuş vücut.
aaa bilmiyordum canım, ay inşallah öyledir
Balkabağı ver canım kesinlikle çok iyi geliyor ben bide şekersiz kayısı hoşafı yaptım suyunu icirdim kabız değil benimki sadece bir kere 2. Gün yaptı ama bunlar iyi gelen seyler
eşime söyledim canım, gelirken alıcak, o yapamadıkça ben şişiyorum ya🙈 büyüğümde hiç böyle birşeyde yaşamadık ki konuya hiç hakim değilim

Bir kere mi kusmuştu canım.Bir daha olursa götürürüm diye düşünmüştüm.benimki de 3 litre küsmüş olabilir çünkü şaşırdım nerden çıkıyor bu kadar diye?
Yok canım o üçüncü gündü.çok korkmuştum ama avaz avaz bağırmıştım 😔😔 eşim yataktan fırlayıp gelip ne olduğuna bakmıştı 😢

canım ben patates ve havuçtan öteye gidemedim🙈
Bende yeni yeni geçiyorum patates ve havucu sevmedi artık 3 gün kuralını bıraktım brokoli ve ıspanak verdim. Bizimki meğerse yiyormuşta çatalla ezince pütürtü kalıyor ya boğazına değdiği için öğürüyomuş kavonoz mamasıyla yoğurtlu meyveleri hüpletti.

Ben bi türlü pirinç unundan muhallebi yapamadım. Üstünde anlattığı gibi yaptım fazla ve koyu kıvam oldu. Netten baktım yaptım o da sıvı oldu. Sizler nasıl yapıyosunuz

Yok canım o üçüncü gündü.çok korkmuştum ama avaz avaz bağırmıştım 😔😔 eşim yataktan fırlayıp gelip ne olduğuna bakmıştı 😢
Anladım canım 3 gün sürdüyse çok fena.Allah korusun.Bizim şimdilik bir oldu ben götürmedim o yüzden.İnşallah olmaz bir daha.

biz de hala kış sebzelerindeyiz. ama son kez veriyoruzdur sanırım. kırmızı biber, bezelye, kayısı deneyeceğim önümüzdeki günlerde. güvenli sebzelerden de koyu kıvamlı çorbalar yapmayı düşünüyorum yaz gelmeden. yazın hem bizi hem onları bunaltmadan ne pişirilir ne yenir bilemiyorum 🥴
Biberi bezelyeyi nasıl vermiceksin bende farklı şeyler yapmak istiyorum ama bazen kalıyorum öyle

Farklı olarak geçen hafta brokoli ve yeşil kabak verdim. Bezelye ve ıspanak deneyeceğim bu hafta. Dişler yüzünden iştahlı değil pek. Yoğurdu güzel yiyor sadece

Biberi bezelyeyi nasıl vermiceksin bende farklı şeyler yapmak istiyorum ama bazen kalıyorum öyle
bütük ihtimalle güvenli sebzelerle yaptığım çorbaya koyar 3 gün kuralıyla denerim. püresini yapsam yer mi emin değilim pek özellikle biberin.

benimkinin arası yoğurtla pek iyi değil. normal yoğurt mayasıyla yapmıştım onun yoğurdunu bal gibiydi yemedi. market yoğurduyla mayaladım o da güzeldi onu da yemedi. direkt market yoğurdu verdim onu da yemedi. meyveli yoğurtlar da yaptım onu da yemedi. önüne yoğurt koyunca gözüme öyle bakıyo ki becerse öldürür 😅

benimkinin arası yoğurtla pek iyi değil. normal yoğurt mayasıyla yapmıştım onun yoğurdunu bal gibiydi yemedi. market yoğurduyla mayaladım o da güzeldi onu da yemedi. direkt market yoğurdu verdim onu da yemedi. meyveli yoğurtlar da yaptım onu da yemedi. önüne yoğurt koyunca gözüme öyle bakıyo ki becerse öldürür 😅
Yazmak istediğini sen yazdın yoğurt yedirmeye çalıştım mi ağlamalar bagirislar ve her taraf yoğurt oluyor kazanna tabiki Eylül😆

aaa bilmiyordum canım, ay inşallah öyledir

eşime söyledim canım, gelirken alıcak, o yapamadıkça ben şişiyorum ya🙈 büyüğümde hiç böyle birşeyde yaşamadık ki konuya hiç hakim değilim
Kaka konusunda biz çok çekiyoruz. 5-7 gün sürüyor. Kayısı , armut , balkabağı iyi geldi. Anne sütü alıyorsa ek gıda da versek geç yapabiliyor. Yaptığında parça parça yani koyun kakası gibi değilse ve kusması yoksa kabız demiyor doktorlar. Bekleyeceksin diyor :) ben çok takıyordum şimdi 4. Gününde yapasa alla alla ne oldu acaba diyorum :)

Kaka konusunda biz çok çekiyoruz. 5-7 gün sürüyor. Kayısı , armut , balkabağı iyi geldi. Anne sütü alıyorsa ek gıda da versek geç yapabiliyor. Yaptığında parça parça yani koyun kakası gibi değilse ve kusması yoksa kabız demiyor doktorlar. Bekleyeceksin diyor :) ben çok takıyordum şimdi 4. Gününde yapasa alla alla ne oldu acaba diyorum :)
İçimi ferahlattı mesajın canım, çok saol.❣️ Bizde çok çekicez belli ki... yapmıyor yapmıyor yapınca da boynuna kadar çıkıyor. Bugün zeytinyağı verdim yarım çay kaşığı , inşallah yapar, o yapmadıkça ben şişiyorum ..3 gündür kaka gelsin diye dualar ediyoruö🙈

Günaydın kızlar, ben hala kaka nöbetindeyim.🙈 sabah erken saatte doktorunu da aradım 10 güne kadar normalmiş 🤷🏼‍♀️ zeytinyağı ile hafifçe popoyu uyarabilirmişiz. Bizim bugün 4. Günümüz valla gerildim

Back