2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende tutacağım inşallah hamilelikte de tutmuştum sonrası tutmak zor hala 2numaramdan orucum var tutulacak

Ben tutmayı düşünüyorum sıkıntı yaşayan kadar hamilelikte de denedim hepsini tuttum şükür hatta 3 aylardayiz aslında hem deneme amaçli tutmayi düşünüyorum

Ek gıdaya benim kız mı başladı yoksa ben mi başladım bilmiyorum böyle bi iştah yok sürekli yemek yiyorum, yemediğim zamanlarda da ne yiyim diye düşünüyorum..bu iş bana inşallah kilo olarak dönmez
Ayy sorma canım benimde bir açıldı iştahım ne yesem doymuyorum.Dogumu yaptıran druma kontrole gittiğimde hatta oda şaşırdı sen hamileyken bile inceciktin iyi toparlamissin diye he valla iyi toparladım dedim 60i gördüm bu hafta
Ama kızım özellikle gece çook zorda emse sonuç itibariyle iki buçuk saatte bir sömürüyor beni

Oldu alt iki disimiz cikti ilk gun yedi kez kaka yaoti son 3 u ishal gibiydi. Simdi günde bir kez mutlaka beline kadar kaka yapıyor
Benim kızda günde bir kere yapıyordu genelde bugün sabahtan beri iki kez yaptı beline sırtına kadar batırmış ishal gibi.Birazda yesilmsi.yesilu görünce ben yine alerjiden suphelenmistim ama kulaklarını da cekistiriyo kaşiyor iki gündür.Ama dış kaşıntısı her zamanki gibi bir artış yok.Umarim biran önce gelir inciler onlarda rahatlar bizde

Hep ek gıdayla ilgili problemleri mi yazmayım bugün peynir yaptım ve başardım çok mutluyum Sizinle paylaşmak istedim yemicek biliyorum ama olsun
insALLAH yer canım olumsuz düşünme olumlu olsunnasıl yaptın peyniri bu arada tarif alabilirmiyim?
Canım drunuzun verdiği ek gıda broşürünü paylasabilirmisin sakıncası yoksa?eşim bu sıralar hiç izin alamıyor Dr umuz haftaici çalışıyor dolayısıyla ek gıda için ayrıntılı konuşamadım da bir türlü.Fikir olur bizede diye düşündüm.

Bende tutacağım inşallah hamilelikte de tutmuştum sonrası tutmak zor hala 2numaramdan orucum var tutulacak

Ben tutmayı düşünüyorum sıkıntı yaşayan kadar hamilelikte de denedim hepsini tuttum şükür hatta 3 aylardayiz aslında hem deneme amaçli tutmayi düşünüyorum
Hamileyken oruç tutabilen herkesi tebrik ederim.ben hamileliğimde sağlık açısından zor zamanlar geçirdiğim için maalesef tutamamıştım.

Hamileyken oruç tutabilen herkesi tebrik ederim.ben hamileliğimde sağlık açısından zor zamanlar geçirdiğim için maalesef tutamamıştım.
Rabbimiz öyle bir guzel din vermiski hamileyken zorluk cekecegimizi bildiğinden farz kilmamis hiç üzülme canım o yüzden

İnş. Eşim 2 lt süt almıştı ondan 4 kavonoz kadar yoğurt yaptım kalandan lor. Yoğurt için ayırdıktan sonra sütümü kaynattım kaynarken içine yarım limon ve 1 yk. Yoğurt koydum kesilince altını kapattım tülbentin içine koydum sonra kavonozladım. Peynir altı suyunuda buzluğa attım. O kadar işte yoğurttan daha kolaymış

Canım ben 4ayı bitirmiştim bulantı bitmişti yoksa bende asla tutamadım annem hatta tutamam diyince surat yapmıştı tutsam sabah kalkınca kusup bozcam demiştim dene frlan yapmıştı ozmn zaten deniycem ne die çıkıştıydım ama şükür tutabilmiştim

Bir an benim annemden bahsediyorsun sandım

Ya kizlar benim kız sürekli düşüyor artık canım iyicene sıkılıyor bu duruma oturuyor etrafa hızlıca atlıyor düşüyor sürekli biseylere tutunup kalkmaya calsiyor kalkincada kendini bırakıyor kontrolsuzce düşüyor düşe kalka büyücek ama bazen çok ağlıyor bişey olucak diye çok korkuyorum

Öyle öyle öğrenecekler canım bizim kız ne sürünme ne Bi yerden tutuyum kalkıyım yere yatırınca bağırıyor örümceğe alıştı evi gethediyor zıplaya zıplaya ama az otursun hemen atıyor kendini Bi şeylere ulaşmak için bizim ev kalabalık olduğu için çok şükür düşmedi

Örümcek benimde aklımda var hatta ilk arabam aldım korunaklı onun içinde ama çok hareketli onda bile düştü biseylere atlıyor

Canım eylül erken yürüyecek gibi, hadi bakalım imşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…