2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizimkilerde çok red yaşadık diye korkuyorsun bende korktum ilk hafta memeyi red etti demekki ek gıda da birakicak dedim ama çok şükür memeyi artık kendi açıp içiyor
Ciddi misin yaaaa çok tatlıdır bu kızın sana yükü yok diyorum da inanmıyorsun yemeğini kendi kaşıkla yiyor, memeyi kendi açıp emiyor daha ne yapsın

Maşallahı var canım, senin oğluşun baya iştahlı anladığım kadarıyla, verdiğin öğünleri yazıyorsun da
Evet canım gerçekten de maşallahı var.anasının saçları boşuna mı bu kadar dökülüyor hele ek gıdayı yedirirken kaşık biraz geç gelince krize giriyor şişko işte ne olacak

Ciddi misin yaaaa çok tatlıdır bu kızın sana yükü yok diyorum da inanmıyorsun yemeğini kendi kaşıkla yiyor, memeyi kendi açıp emiyor daha ne yapsın
Eline ayağına bez baglicam emeklerken Vileda yapsın etrafa

Kızlar ek gıda sorularım bitmiyor farkındayım.Kıymaya geçen var mı aranızda.Kuzu kıyma mı olacak?
8. Yada 9. Ayda değil mi onlar ya bide geçen muhallebi verdim pütürlü geldi boğazında kaldı dedin canım kıyma vermek nerden geldi aklına

Bebişi diş çıkaran annelere sorum olacak.bebeğiniz diş çıkaracağı zaman kaka sayısında artış olmuş muydu?benim oğlum bugün çok fazla yaptı kakasını hem de yeşilimsi renkte.son günlerde diş kaşıntıları zaten almış başını gidiyordu

8. Yada 9. Ayda değil mi onlar ya bide geçen muhallebi verdim pütürlü geldi boğazında kaldı dedin canım kıyma vermek nerden geldi aklına
Kıyma 8.aydan itibarendi sanırım.ben henüz vermeye başlamadım canım
Sanırım çok fazla uzman dinledim İnstagram canlı yayınlarından.orda bir uzman söyledi kesinlikle kuzu kıyma olacak diye dana 8. Ayda,kuzu kıyması hemen başlayabilir diye.Kafam allak bullak oldu artık.Sanırım en iyisi dinlememek.

Her biri farklı bir şey söylüyor canım.ben doktorumun dediklerini uyguluyorum genelde.gerçi o bana 5.aydan itibaren tadımlara başlayabilirsin dediğinde ben tadım aşamasını bitirmek üzereydim ama ondan sonrasında doktorumuzun yönlendirmesi ile ilerledim

Pek fark etmedim çünkü benimki zaten bir kereyle kalmıyordu. O sıra ek gıdaya geçince azaldı sayı.

Pek fark etmedim çünkü benimki zaten bir kereyle kalmıyordu. O sıra ek gıdaya geçince azaldı sayı.
Benimki de iki ya da maksimum üç kez yapıyordu da kakasını bugün 5 kez yaptı ve yeşilimsi annem diş çıkarıyor galiba diyince burada da sorayım demiştim.saol canım yine de

Canım benimkinde değişiklik olmamıştı ama doktorumuz ishal olabileceğini söylemişti. Ama rengi hakkında birşey söylemedi.

Kızlar ramazanda oruç tutmayı düşünen var mı? Ben bikaçgün denemeyi düşünüyorum.tabii şu anda sadece bir düşünce.başım dönerse falan bırakmayı düşünüyorum açıkçası.ek gıdaya geçmeseydim asla oruç tutmayı düşünmezdim de ne bilim öyle bir esti sizin de fikirlerinizi almayı düşündüm.her fikir benim için önemli

ben emzirmediğim için artık tutacağım nasipse

Ben nasip olursa tutmayı düşünüyorum.dediğiniz gibi ek gıda verdiğimiz iiçn

Benim öğün değil henüz, ama önümüzdeki 20 günde öğüne dönerse bende düşüneceğim

Oldu alt iki disimiz cikti ilk gun yedi kez kaka yaoti son 3 u ishal gibiydi. Simdi günde bir kez mutlaka beline kadar kaka yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…