2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar iyi geceler. Diş nöbetinden bildiriyorum çok zor. Ucu görünüyor ama deriyi patlatamadık. Calpolü bulandan Allah razı olsun.
ben deli gibi her şeyi ağzına götürmeye başladığında calpolun diş jeliyle diş yataklarına masaj yaptım iyice. çok hoşuna gidiyordu.

Saat başı yada en geç 2 saatte bir uyanıp meme istiyor kaç gündür ağlıyor uyumuyor diş eti baya şişmiş ve beyaz gibi duruyor dişten mi dersiniz beni iyicene yoruyor ve bir civciv annesi bacım senin ki emmiyordu gece o şekilde davrandığı da sen napiyorsun ben herşeyde ağzına meme sıkıştırıyorum çünkü yanLis mi yapıyorum bilmiyorum ama başka nasıl sakinlestirilir bilmiyorum meme arıyor çünkü

benimki ek gıdaya geçene kadar gece 1 kere uyanıp mama istiyodu. ne yapsam uykuya geri dönmüyodu. ek gıdaya geçince birden hiç uyanmadan uyumaya başladı. ilk yoğurt yediğinde yazmıştım hatta hatırlarsanız.

bir de benimkinin uyku saati geldi mi asla geçirmiyorum direkt yatağına. yatar yatmaz emziğini istiyor sonra gözleri kapanıyor zaten. tetikleyicisi emzik yani. mümkün değil uyanıkken emzik almıyor mesela ne yaptıysam tutmadı. sadece uyurken. gece uyandığı dönemde emzik versem de dalmıyodu ama mama içmek istediği için. ek gıda kurtarıcım oldu. yani kısacası

Daha önce ben de mama veren anneler ne yapıyor acaba gece böyle huysuzlanınca diyordum. Şimdide diyorum emdikleri için bu kadar sıkıntı yapıyorlar. Sürekli memede olmak için yerine yatırdığında dalmıyor. Daha önce bir iki kere uyanırdı emzirip yatırırdım. Bu diş döneminde tüm uykular haram oldu. Ne kendi doğru düzgün uyuyor ne beni uyutuyor. Başım ağrıyo artık gündüz saatleri bile hep yorgunum

Emzirince sürekli meme istiyor bu bebeler anladım bizimkininde yapısı anlaşılan

Bende öyle sürekli meme istiyor

Benimki ana rahmine düştüğü günden beri uyku nedir rüya nedir unuttum ben beynimi çıkarıp elime verdi tam anlamıyla canıma okudu bu kız benim ruh gibiyim ama yine evin işlerinede gözü kapalı koşup yetişmeye çalışan ruh
dediğiniz gibi özellikle son bir aydır iyice dayanamaz hale geldim ayakta durabilmek için vitamin takviyeleri alıyorum.anlamiyirum ki bu çocuk ne istiyor uykusu geliyor ağlıyor uyucam diye bütün vücut dili konuşuyor her türlü uyutma yönteminde bu sefer uyumamak için yırtıyor kendini.zor bela uyuyoruz kucakta ( pat pat yapmaktan ellerimde sinir sıkışması oluyor)
en fazla yarım saat yatıyor bakın uyuyor demiyorum gözler kapalı eller kollar kıpır kıpır.

uykuya geçmeye çalışırken emziriyorum o tam bir çin isgencesi zaten tam dört buçuk dk sonra giren gazi çıkartmaya çalışıyoruz az gazla kusup rahatlayip tekrar uyuyup emmeye çalışıyoruz.eger çıt çıkmazsa ben nefes dâhi almazsam en çok yarım saat uykuda emiyor.bu aralar çoğu zaman uyuyamadigi için çok uykusu gelince kucakta dalıp emmesede memeden ayrılmak istemiyor. Yalancı emzik niyetine kullanıyor beni yerine yatırdığim anda açıyor o kocaman gözleri
İki haftadır gecede en az iki kere iki saat uyanık kalıyor.Bu gece artık nasıl sizmissam hiç duymadım.18 aydır ilk kez üç saat uyumuşum.Hayret ki eşim baktım kalkmış muhallebi yapmış yediriyor Gecenin bir yarısı karnı doyduktan sonra gündüz gibi oyun istiyor benim kız.Yahu bebeksin sen senin uyumadigin kadar biz uyumadık pert olduk sen nasıl dayaniyorsun demi ama

Malesef çok zorluyacak bu bebekler Allah sabır versin çünkü bende anlayamıyorum bizim uyku ve meme baya problemimiz elbet gecicek diyorum

Malesef çok zorluyacak bu bebekler Allah sabır versin çünkü bende anlayamıyorum bizim uyku ve meme baya problemimiz elbet gecicek diyorum
ALLAH can sağlığı versin tabi ki geçecek canim bu günler... zaten hızla geçiyor . baksanıza daha dün doğumu bekliyorduk şimdi ek gıdalardayiz.yarin bir bakmisiz yürüyor konuşuyoruz. Da bazen gerçekten bedenen ve ruhen inanılmaz yoruldugumuz için bir soluklanmaya bir nefes almaya ihtiyaç duyuyoruz işte birde herkes kendi ağırlığını bilir.esim bir gece iki saat uyumadı bugün isyanda.bu ne ya perişan oldum çok uykum var diyor.dedimki e ben bir buçuk senedir gece gündüz ayaktayım.ustelik hiç uykuyu telafi edemeden dayanmaya çalışıyorum.bir gecede bölük pörçük yat kalk dört saat uyuyabilirsem bile şanslı saymaya başladım kendimi.soyluyordumda eşim hiç umursamiyordu deli oluyordum vurdum duymazligina."simdi daha iyi anlıyorum seni çok zormuş aşkım ya" diyor

Benimkide hayatta dayanamaz gerçekten

ben deli gibi her şeyi ağzına götürmeye başladığında calpolun diş jeliyle diş yataklarına masaj yaptım iyice. çok hoşuna gidiyordu.
calpolun diş jeli mi var? aaa alayım sağol canım. şeffaf buz küplerinden vardı. kolum yandı onun için elimdeyken aldı ağzına götürdü rahatlattı demek ki

meme ağrılarını kesiyor. Anne sütünün o etkisi varmış. 7. aya girdik süt arttırıcı damla aldım düşünün halimi
Bende hâlâ hipp natal still tea kullanmaya devam ediyorum hatta şuan elimde yudumluyorum denk geldi icindeki melisa ekstraktı hem belki az süte geçer de uyumasına yardımcı olur diye ümit ediyorum.

Emzirince sürekli meme istiyor bu bebeler anladım bizimkininde yapısı anlaşılan
evet emerken de sürekli durmak isterdi geceleri.
calpolun diş jeli mi var? aaa alayım sağol canım. şeffaf buz küplerinden vardı. kolum yandı onun için elimdeyken aldı ağzına götürdü rahatlattı demek ki
evet çok faydasını gördüm ben. günde bikaç defa da kullanılabiliyor. dişliklerini jeliyle dolaba atıyorum. kullanmadan önce de dişliğine jel sürüyorum çok iyi geliyor. bazen parmağımla masaj yapıyorum o da iyi geliyor.

markası calpol mu? canım rşica etsem foto atarmısın? eşime göndereyim de alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…