• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Epstein pearl denen bir oluşum internetten de biraz araştırabilirsiniz 3 aylıkken ben de bizimkin de farketmiştim . Kendiliğinden kayboluyorlar. Muhtemelen sizinki de oydu. İnşallah vakti gelince rahatça çıkar dişleri de☺️
Gerçekten dr dan daha bilgili insanlar var burda çok teşekkür ediyorum. Aynı an da aynı şeyleri yaşamak çok iyi burda umarım hep beraber iyi şeyler yaşarız burda

Klipsli olanlar yere atınca kırılıyor denildi diye almadım öyle bı sorun yaşadım mı acaba klipsiz uygun bulana kadar canım çıktı resmen 😄😄
yok öyle bir sorun yaşamadım çok şükür inşallah da yaşamam yedeği yok çünkü 😅😅

ben emziğinin askısını taktım buna. yakasına takıyorum ondan düşürmedik daha.

Kızlar ek gıdaya geçtik geçeli hergün çamaşır yıkanıyor sizde de öyle mi?Kaşığı tutmaya çalışıyor yemiş gibi yapıp çıkarıyor.Bir de bebek tarhanası aldınız mı yoksa normal tarhana mı veriyorsunuz?Gerekli mi gereksiz mi bilemedim.

Kızlar ek gıdaya geçtik geçeli hergün çamaşır yıkanıyor sizde de öyle mi?Kaşığı tutmaya çalışıyor yemiş gibi yapıp çıkarıyor.Bir de bebek tarhanası aldınız mı yoksa normal tarhana mı veriyorsunuz?Gerekli mi gereksiz mi bilemedim.
Bizimde öyle canım, çünkü benim kızım önlük taktırmıyor. Önlük taktığımda çekiştiriyor, önlüğü ağzına sokmaya çalışıyor . Bende huzursuz olmasın , yemeğe karşı bir tepki geliştirmesin diye takmıyorum. Varsın batsın üstü başı diyorum.
Bebek tarhanası henüz almadım ama e-bebekten almayı düşünüyorum. Bizim kendimiz için aldıklarımızda domates,biber, salça oluyor. Sanırım şuan bunları tüketemiyorlar

Bizimde öyle canım, çünkü benim kızım önlük taktırmıyor. Önlük taktığımda çekiştiriyor, önlüğü ağzına sokmaya çalışıyor . Bende huzursuz olmasın , yemeğe karşı bir tepki geliştirmesin diye takmıyorum. Varsın batsın üstü başı diyorum.
Bebek tarhanası henüz almadım ama e-bebekten almayı düşünüyorum. Bizim kendimiz için aldıklarımızda domates,biber, salça oluyor. Sanırım şuan bunları tüketemiyorlar
Bizimki de önlüğü çekiştiriyor,kaşığı tutmaya çalışıyor.zor işler valla heryer yoğurt şu an.Sabahta yumurtaydı 😣

Bizim elbislerde günde bazen 3 kere değişiyor kollu onluklerden aldım alıştı biraz ona onu takınca yemek yiyeceğini anlıyor resmen🥴 tarhana 7. Ayda veriliyormuş ben tarhana konusunda kararsızım bebek tarhanası almam heralde geçen bize yaptım bir iki kaşık verdim kendi mama kaşığını hupur hupur yedi açıkçası

Bizimki emmeyi baya arttirmisti ek gıdanın başında az yiyordu zaten ama artık emmesi azaldı heleki dün muhallebi verdim 2 saat geçti ustunden halen istemedi süt fakat dün gece neden bilmem bir buçuk 2 saatte bir emmek istemeye kalkıyor ve bu arada en uzun uyucagi zaman emiyor diğer türlü bı kaç dakka emiyor zaten

Bizim elbislerde günde bazen 3 kere değişiyor kollu onluklerden aldım alıştı biraz ona onu takınca yemek yiyeceğini anlıyor resmen🥴 tarhana 7. Ayda veriliyormuş ben tarhana konusunda kararsızım bebek tarhanası almam heralde geçen bize yaptım bir iki kaşık verdim kendi mama kaşığını hupur hupur yedi açıkçası
Tarhana bana biraz gereksiz geldi ondan sordum.Bu kıyafet değiştirmeye nasıl yetişecem hiç bilmiyorum en iyisi kollu önlüklerden alayım

Sıklığında hiç azalma yok canım. Sanki hiç yememiş gibi saldırıyor. Ama benimki oldum olası az emiyor. Biraz emdikten sonra arkasını dönüyor. Kaldır doydum demek bu😊

benimki mama alıyordu. 210 cc yerken kendisi 180 e kadar düşürdü. bazen onu bile bitirmiyor öncesinde bişey yediyse.

Bizimki emmeyi baya arttirmisti ek gıdanın başında az yiyordu zaten ama artık emmesi azaldı heleki dün muhallebi verdim 2 saat geçti ustunden halen istemedi süt fakat dün gece neden bilmem bir buçuk 2 saatte bir emmek istemeye kalkıyor ve bu arada en uzun uyucagi zaman emiyor diğer türlü bı kaç dakka emiyor zaten
ek gıdayla beraber memeyi bırakır diye korkuyorum o Yüzden sormak istedim ama hiç birinizde öyle birşey olmamış çok şükür ki:dua:

Ek gıdaya benim kız mı başladı yoksa ben mi başladım bilmiyorum:KK23: böyle bi iştah yok sürekli yemek yiyorum, yemediğim zamanlarda da ne yiyim diye düşünüyorum..bu iş bana inşallah kilo olarak dönmez

ek gıdayla beraber memeyi bırakır diye korkuyorum o Yüzden sormak istedim ama hiç birinizde öyle birşey olmamış çok şükür ki:dua:
Bizimkilerde çok red yaşadık diye korkuyorsun bende korktum ilk hafta memeyi red etti demekki ek gıda da birakicak dedim ama çok şükür memeyi artık kendi açıp içiyor 🥰

Ek gıdaya benim kız mı başladı yoksa ben mi başladım bilmiyorum:KK23: böyle bi iştah yok sürekli yemek yiyorum, yemediğim zamanlarda da ne yiyim diye düşünüyorum..bu iş bana inşallah kilo olarak dönmez
Veremedigim kilolara ek gelmesin yeter ki😄😄 seni somurdukce acikiyorsun büyüdü çok normal bu ama dikkat canım ben hayatımda 70 görmedim şimdide göremiyorum en az 75i goruyorum resmen 😄😄

Back