- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.161
Tipini yediğim. Bizde de böyle oluyor. Ben takip ettim eğer banyosunu geciktireyim oluyor. Bebeğin de allerji varmıydı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tipini yediğim. Bizde de böyle oluyor. Ben takip ettim eğer banyosunu geciktireyim oluyor. Bebeğin de allerji varmıydı ?
ama yoğurt vs vermezsen alerjisinin olup olmadığını nasıl anlayacaksın? dene zaten 3 gün kuralı bunun için var.Kızlar ne güzel ek gıdalara yumurtalara fln baslamissiniz.Afiyet bal olsun kuzulara Biz kavanoz mamaları neredeyse bir aydır tüketiyoruz sapır şupur yiyor maaşALLAH ama yumurta yoğurt peynir vs vermeye korkuyorum laktozdan ve alerjimiz varsa diye.patates gibi daha katılarda da kızım yutamaz diye korkuyorum.
Nereden nasıl başlayacağım bu katilara bilemedim yaa...
Laktozsuz market sütünden yoğurt yapsam olurmu ki acaba dediğiniz gibi activia ile mayalasam?
Haklısın canım alerjiyi anlamanın en net yolu zaten besinle direkt muhatap etmek de birdenbire yoğun bir bagirsk kanaması solunum sıkıntısı vs ile karşılaşirim diye korkuyorum.en iyisi sanırım esiminde evde olduğu daha müsait bir zamanda başlamak iyi olacak.ama yoğurt vs vermezsen alerjisinin olup olmadığını nasıl anlayacaksın? dene zaten 3 gün kuralı bunun için var.
diğer katı formdaki sebze ve meyveleri de zaten buharda haşlayıp çatalla iyice ezip öyle vereceksin mis gib
Ben laktozsuz sütle yapıyorum.doktorun ek gıda için verdiği broşürde de süt ya da su ile yazıyordu.Muhallebisini yaptıktan sonra içine medine hurmasıyla muz ezip hepsini karıştırıyorum.bebeğimi bi hayli tok tutuyor.Kızlar bebek muhallebisine ne koyuyorsunuz,süt yasak olduğu için suyla mı yapılacak?
Ben onu hiç vermedim canım.doktora gittiğimizde de sordum.onu da verebilirsin ,parabensiz olanlardan da verebilirsin dedi.ben doktorun önerdiği parabensiz olandan veriyorum. Demir damlasının adı da sideferSağlık ocağında verilen demiri kullanan varmı??yada drunuz verdimi kızlar?
daha hiç balkabağı vermedim canım. Geçen hafta başladık tadımlara, elma (3 gün) , armut (2 gün) , muz ve muzlu yoğurt (2gün) verdim. İki gün arayla yaptı kakasını, burda öğrendim suyu arttırmak gerekiyormuş. Her fırsatta su veriyorum, İçtiği de oluyor içmediği de ama sanki işe yaradı .son iki gündür kaka yapıyor ,günde 1 kere ama sırtına kadar o kadar yemiyorda nasıl oluyor o kadar kaka hayret ediyorumKabızlığı daha doğrusu geç kaka yapmayı gel bana sor :) balkabağı bizde baya baya işe yaradı. 5 gün yapamazdı. Dün 3 kere yaptı. Kıvamı nasıl ? Önemli olan o. Eğer emmeye de devam ediyorsa normal dediler bana
o kadar yoğun bi reaksiyon göstermez bence. zaten çay kaşığıyla başlayacaksın max. ağzının kenarları ya da gövdesi kızarır. hem yutmayla alakalı bişey olunca korkma çok güzel öksürüyolar çıkartıyolar onlar anlıyor ne olduğunu. zaten çatalla ezdiğin de püre gibi oluyor damakları çok kuvvetli eziyorlar hemen.Haklısın canım alerjiyi anlamanın en net yolu zaten besinle direkt muhatap etmek de birdenbire yoğun bir bagirsk kanaması solunum sıkıntısı vs ile karşılaşirim diye korkuyorum.en iyisi sanırım esiminde evde olduğu daha müsait bir zamanda başlamak iyi olacak.
sabah benim kibarcik pirinç unu muhallebesi az katı olmuş kıvamı diye neredeyse boguluyordu da kaşığın ucuyla vermeme rağmen; patates havuç püresi vs nasıl yiyeceksin acaba dedim kendi kendime
Bu arada benim ellerimde çok çatlar.neutrogena çeşitleri oldukça yağlı ve vıcık vıcık geliyo bana . Geçenlerde arko avakadolu sürdüm yatarken kalktığımda hiç beklemedigim kadar yumuşak pürüzsüz ve nemliydi hemde bir el yikamayla eski haline dönmedi elim tavsiye ederim canım.yada bazen şöyle yapıyorum ilk daha sulu sıvı kıvam nemlendirici sürüp beş dk sonra üstüne tekrar neutrrogena gibi kıvamlı bir krem sürüyorum iyi geliyor
ben veriyorum çok şükür bi sorun yaşamadık.Sağlık ocağında verilen demiri kullanan varmı??yada drunuz verdimi kızlar?
Epstein pearl denen bir oluşum internetten de biraz araştırabilirsiniz 3 aylıkken ben de bizimkin de farketmiştim . Kendiliğinden kayboluyorlar. Muhtemelen sizinki de oydu. İnşallah vakti gelince rahatça çıkar dişleri deKızlar, bizimkinin 1 aydır dişi var diyodum ya artık yok çocuk doktoruna diş mi dedim, hemşiremize sordum, aileye eşe dosta hepsi parmağını gezdirip evet diş dedi. Bende siviriliği hissetmiştim oyasaki. Beyazlık bildiğin yok oldu her şeyide dişe bağlıyodum meğerse değilmiş. Neydi acaba
Sağol canım hurmayı da mı haşlıyorsun,nasıl eziyorsun?Ben laktozsuz sütle yapıyorum.doktorun ek gıda için verdiği broşürde de süt ya da su ile yazıyordu.Muhallebisini yaptıktan sonra içine medine hurmasıyla muz ezip hepsini karıştırıyorum.bebeğimi bi hayli tok tutuyor.
Hayır canım alerji yok gerçi pek bişi yediremedim varsada açığa çıkmadı henüzTipini yediğim. Bizde de böyle oluyor. Ben takip ettim eğer banyosunu geciktireyim oluyor. Bebeğin de allerji varmıydı ?
Yok canım.medine hurması yumuşacık oluyo.kaşıkla rahatlıkla ezebiliyorum.Sağol canım hurmayı da mı haşlıyorsun,nasıl eziyorsun?
bazen çatalla eziyorum bazen ufak ufak doğuruyorum. ısırdığı için deliklerden rahatça yiyor. benimki bundan bak silikon ama.Kızlar bu fileli emziklere elmaları rendeleyip mi koyuyorsunuz
Bizimde arka tarafta çıktı geçti gittiEpstein pearl denen bir oluşum internetten de biraz araştırabilirsiniz 3 aylıkken ben de bizimkin de farketmiştim . Kendiliğinden kayboluyorlar. Muhtemelen sizinki de oydu. İnşallah vakti gelince rahatça çıkar dişleri de
Ben fileli amadim emzikliden aldım disinide kasıyor rendeleyinxe suyu üstüne akıyor muzu tam koyuyorum gevreyince geliyor deliklerden diğer herşeyi ya eziyirum yada küçük parçalar halinde dolduruyorum damagiyla eziyor kendiKızlar bu fileli emziklere elmaları rendeleyip mi koyuyorsunuz
Klipsli olanlar yere atınca kırılıyor denildi diye almadım öyle bı sorun yaşadım mı acaba klipsiz uygun bulana kadar canım çıktı resmenbazen çatalla eziyorum bazen ufak ufak doğuruyorum. ısırdığı için deliklerden rahatça yiyor. benimki bundan bak silikon ama.
Üşengeç benim kuzu Fileye muz koyuyorum ilk kolay geliyor sıktıkça. Azaldığı zaman atıveriyor ya da benden bekliyor sıkayım ağzınaBen fileli amadim emzikliden aldım disinide kasıyor rendeleyinxe suyu üstüne akıyor muzu tam koyuyorum gevreyince geliyor deliklerden diğer herşeyi ya eziyirum yada küçük parçalar halinde dolduruyorum damagiyla eziyor kendi
Bizimkide oylee herşey ayağına gelicek illaki şuana kadar balkabağı ve muhallebeyi peyniri yumurtayı sevdi bıÜşengeç benim kuzu Fileye muz koyuyorum ilk kolay geliyor sıktıkça. Azaldığı zaman atıveriyor ya da benden bekliyor sıkayım ağzına
Canim esko usül vazelin i öneririm, kısa sürede toparlıyor. Aynı şekilde geçenlerde bende de oldu. Kanadı falan, 2 güne toparladı.parfümsüz hızlı emileni vardı onu sürüyorum. hiç de sevmem el kremi sürmeyi arko C aldım bi de. anam babam usulü onu deneyeceğim çünkü acayip neme ihtiyacı var ellerimin belli.