2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
yazdıklarınıza göre benimki az yiyo sanki. bunları yedirdikten sonra mamayı ne zaman versiyonsunuz ya da emziriyosunuz?
Biz veriyoruz canım onların yediği pek yok Benimki için söyleyeyim ilk kaşıkları güzel alıyor sonra kapatıyor ağzını bir daha açmıyor. Zorlamadan bırakıyorum.
Sadece anne sütü alıyordu. Dişten önce uyku düzeni bozulmuştu. Acaba süt az mı diye mama denedim? Diştenmiş huzursuzluğu yine arada yatmadan önce veriyorum 60cc kadar
Süte gelince çok sık emmek istiyor. Hiç öyle dakikalarca emmedi zaten. Biraz emiyor sonra kaldırıyor kafayı. Gecede böyle uyandıkça 5 dakika kadar emerek tekrar uyuyor

Bence yeterli yavaş yavaş kendileri miktarı arttırıcı ki şu aylarda yedikleri doymak için değilmis ana öğün süt ve mama yemek ise ara ogunmus

Hadi ya eee peki tekrar başladın mı vermeye degismistir belki
Bugün arkadaşımın bebeğine kavonoz maması yediriyodu annesi dedim ne güzel yiyor çok özendim bizimki ağzımı sımsıkı kapatıp yemiyo eşim ille bundan verelim bakalım yicek mi dedi dedim yemez ne gerek var mutfaktan çay kaşığı aldı geldi aa o da ne bizim oğlan yiyor ben şok. Tam misafirlikte yok onu sevmez deyip çocuğu iştahla yiyen anne şokunu yaşadım. O gazla eve gedik dayımızda mama sandalyesi getirmiş ona koyduk bi muz ezeyim bakiim yicek mi dedim yedi. Yarın sebzelere devam umarım yer. File emzik alacağım bide

Kızlar, bizimkinin 1 aydır dişi var diyodum ya artık yok çocuk doktoruna diş mi dedim, hemşiremize sordum, aileye eşe dosta hepsi parmağını gezdirip evet diş dedi. Bende siviriliği hissetmiştim oyasaki. Beyazlık bildiğin yok oldu her şeyide dişe bağlıyodum meğerse değilmiş. Neydi acaba

Bence yeterli yavaş yavaş kendileri miktarı arttırıcı ki şu aylarda yedikleri doymak için değilmis ana öğün süt ve mama yemek ise ara ogunmus
çok rahatladım vallahi. az mı çok mu diye kararsızdım. yavaş yavaş öğünler artacak demek ki. acaba bu deneme tadımları ne kadar devam edecek

fırtına öncesi sessizlik mi acaba?

Ohh afiyet bal olsun evde yediğini komşuda yiyip seni haksız çıkarma huyuna erken başlamış

çok rahatladım vallahi. az mı çok mu diye kararsızdım. yavaş yavaş öğünler artacak demek ki. acaba bu deneme tadımları ne kadar devam edecek
Ben genelde üç gün kuralından sonra yavaş yavaş miktarları arttırarak ilerledim.sonra da zaten fazladan bir öğün daha koydum

aaa canım çok şaşırdım, acaba yanındaki de çıkacağı için damağı şişti de diş içerde mi kaldı?

kızlar topikten bağımsız ama bir konu hakkında danışmak istedim sizlere. ellerim hayatımda ilk kez çatladı desem yeridir yani ama öyle böyle değil çatlayan yerler kanıyor bazen çok fena ☹ ellerim sık sık suyun içinde malum kızımdan dolayı. kolonya dezenfektan vs bahsetmiyorum bile. var mı şöyle kullanıp memnun kaldığınız iyi bir krem. bende neutrogena vardı ama bana mısın demedi.

Canım benim de senin gibi ellerim. Neutrogena bende işe yarıyor, hassas eller için olanı kullanıyorsun değil mi? bebekten öncede yatmaya yakın yoğun sürüp ellerime ameliyat eldiveni takardım. Tabi gece çıkarırdım ama ne kadar uzun süre dursa kâr diye düşünürdüm. Ben denemedim ama birde neutrogena’nın el onarım maskesi varmış. Çok iyi bir ürün diyorlar. Aklında olsun

parfümsüz hızlı emileni vardı onu sürüyorum. hiç de sevmem el kremi sürmeyi arko C aldım bi de. anam babam usulü onu deneyeceğim çünkü acayip neme ihtiyacı var ellerimin belli.

Canım ben bepanthol kullanıyorum,onarıcı bakım sanırım.Memnunum

Kızlar ne güzel ek gıdalara yumurtalara fln baslamissiniz.Afiyet bal olsun kuzulara Biz kavanoz mamaları neredeyse bir aydır tüketiyoruz sapır şupur yiyor maaşALLAH ama yumurta yoğurt peynir vs vermeye korkuyorum laktozdan ve alerjimiz varsa diye.patates gibi daha katılarda da kızım yutamaz diye korkuyorum.
Nereden nasıl başlayacağım bu katilara bilemedim yaa...
Laktozsuz market sütünden yoğurt yapsam olurmu ki acaba dediğiniz gibi activia ile mayalasam?

Yani yedikleriyle alakalı değil de, bağırsaklarının katı gıdalara alışmasıyla alakalı diyorsunuz , doğru mu anladım kızlar? O zaman daha fazla su içmesini destekleyerek devam ediyorum.
Kabızlığı daha doğrusu geç kaka yapmayı gel bana sor :) balkabağı bizde baya baya işe yaradı. 5 gün yapamazdı. Dün 3 kere yaptı. Kıvamı nasıl ? Önemli olan o. Eğer emmeye de devam ediyorsa normal dediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…