- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.141
1 haftadır vermiyorumAcaba bir iki gün bişey vermesen mi
Biz veriyoruz canım onların yediği pek yokyazdıklarınıza göre benimki az yiyo sanki. bunları yedirdikten sonra mamayı ne zaman versiyonsunuz ya da emziriyosunuz?
Bence yeterli yavaş yavaş kendileri miktarı arttırıcı ki şu aylarda yedikleri doymak için değilmis ana öğün süt ve mama yemek ise ara ogunmusben de anlatayım o zaman belki tavsiye verirsiniz. sabah kalkınca mamasını yiyor uyuyup uyanınca kahvaltı veriyorum. tam yumurta sarısı veriyorum artık. ufak boy bir meyvenin çeyreğini ya da yarısını veriyorum. peynir deniyorum mesela 2 gündür. 1 çay kaşığı da pekmez. kahvaltısı bu. hepsini yemese de az kalkıyor tabağında. öğlen yine mama ikindide yeni bir sebze/meyve deniyoruz. akşam mama. yatmadan önceki yemesinde de güvenli sebze/meyve maması yapıyorum onu yiyor. üstüne mama da içmek istiyor veriyorum yine. sizce iyi mi az mı ya da çok mu? şu an yetersiz hissettim kendimi ☹
bir de muhallebi konusunda lafam çok karışık. sizce vermeli miyim? bebeğimin kilosu iyi hatta iri bebek biliyorsunuz ama boşuna kilo da alsın istemiyorum. ☹
Hadi ya eee peki tekrar başladın mı vermeye degismistir belki1 haftadır vermiyorum
Bugün arkadaşımın bebeğine kavonoz maması yediriyodu annesi dedim ne güzel yiyor çok özendim bizimki ağzımı sımsıkı kapatıp yemiyo eşim ille bundan verelim bakalım yicek mi dedi dedim yemez ne gerek var mutfaktan çay kaşığı aldı geldi aa o da ne bizim oğlan yiyor ben şok. Tam misafirlikte yok onu sevmez deyip çocuğu iştahla yiyen anne şokunu yaşadım. O gazla eve gedik dayımızda mama sandalyesi getirmiş ona koyduk bi muz ezeyim bakiim yicek mi dedim yedi. Yarın sebzelere devam umarım yer. File emzik alacağım bideHadi ya eee peki tekrar başladın mı vermeye degismistir belki
Bence gayet iyi.mama ya da memeyi hemen hemen iki yaşlarına kadar hep isteyeceklermiş.üstüne keyf kahvesi gibiYatmadan önce muhallebi olayını da benim doktorum üstüne basa basa önerdi.yatmadan önce yedirirsen çok çok iyi olur dedi ki benim oğlum da zayıf sayılmaz pek ama yine de istersen doktoruna sor canım.ben olsam gece sık sık uyanıp huzursuzlanmasındansa yiyebileceği kadar verirdim.Muhallebiden sonraki mama keyfine gelince benimki de öyle canım.söylemesi ayıp az önce koca bir kase muzlu,medine hurmalı muhallebi yedi ama sonrasında deli gibi memeye saldırdı.sanırım uykudan önce ne yesek kar diye düşünüyorlar.ama ek gıda ilerleyişin bana göre gayet iyi
Biz veriyoruz canım onların yediği pek yokBenimki için söyleyeyim ilk kaşıkları güzel alıyor sonra kapatıyor ağzını bir daha açmıyor. Zorlamadan bırakıyorum.
Sadece anne sütü alıyordu. Dişten önce uyku düzeni bozulmuştu. Acaba süt az mı diye mama denedim? Diştenmiş huzursuzluğu yine arada yatmadan önce veriyorum 60cc kadar
Süte gelince çok sık emmek istiyor. Hiç öyle dakikalarca emmedi zaten. Biraz emiyor sonra kaldırıyor kafayı. Gecede böyle uyandıkça 5 dakika kadar emerek tekrar uyuyor
çok rahatladım vallahi. az mı çok mu diye kararsızdım. yavaş yavaş öğünler artacak demek ki. acaba bu deneme tadımları ne kadar devam edecekBence yeterli yavaş yavaş kendileri miktarı arttırıcı ki şu aylarda yedikleri doymak için değilmis ana öğün süt ve mama yemek ise ara ogunmus
fırtına öncesi sessizlik mi acaba?Kızlar, bizimkinin 1 aydır dişi var diyodum ya artık yokçocuk doktoruna diş mi dedim, hemşiremize sordum, aileye eşe dosta hepsi parmağını gezdirip evet diş dedi. Bende siviriliği hissetmiştim oyasaki. Beyazlık bildiğin yok oldu her şeyide dişe bağlıyodum meğerse değilmiş. Neydi acaba
Bilmiyorum ki saçma sapan şeyler yaşıyoruz oğlumla. Geçmeyen sivilceler, kaybolan dişlerfırtına öncesi sessizlik mi acaba?
Ohh afiyet bal olsunBugün arkadaşımın bebeğine kavonoz maması yediriyodu annesi dedim ne güzel yiyor çok özendim bizimki ağzımı sımsıkı kapatıp yemiyo eşim ille bundan verelim bakalım yicek mi dedi dedim yemez ne gerek var mutfaktan çay kaşığı aldı geldi aa o da ne bizim oğlan yiyor ben şok. Tam misafirlikte yok onu sevmez deyip çocuğu iştahla yiyen anne şokunu yaşadım. O gazla eve gedik dayımızda mama sandalyesi getirmiş ona koyduk bi muz ezeyim bakiim yicek mi dedim yedi. Yarın sebzelere devam umarım yer. File emzik alacağım bide
her şeyde bi hayır vardır ❤Bilmiyorum ki saçma sapan şeyler yaşıyoruz oğlumla. Geçmeyen sivilceler, kaybolan dişler
Ben genelde üç gün kuralından sonra yavaş yavaş miktarları arttırarak ilerledim.sonra da zaten fazladan bir öğün daha koydumçok rahatladım vallahi. az mı çok mu diye kararsızdım. yavaş yavaş öğünler artacak demek ki. acaba bu deneme tadımları ne kadar devam edecek
aaa canım çok şaşırdım, acaba yanındaki de çıkacağı için damağı şişti de diş içerde mi kaldı?Kızlar, bizimkinin 1 aydır dişi var diyodum ya artık yokçocuk doktoruna diş mi dedim, hemşiremize sordum, aileye eşe dosta hepsi parmağını gezdirip evet diş dedi. Bende siviriliği hissetmiştim oyasaki. Beyazlık bildiğin yok oldu her şeyide dişe bağlıyodum meğerse değilmiş. Neydi acaba
Canım benim de senin gibi ellerim. Neutrogena bende işe yarıyor, hassas eller için olanı kullanıyorsun değil mi? bebekten öncede yatmaya yakın yoğun sürüp ellerime ameliyat eldiveni takardım. Tabi gece çıkarırdım ama ne kadar uzun süre dursa kâr diye düşünürdüm. Ben denemedim ama birde neutrogena’nın el onarım maskesi varmış. Çok iyi bir ürün diyorlar. Aklında olsunkızlar topikten bağımsız ama bir konu hakkında danışmak istedim sizlere. ellerim hayatımda ilk kez çatladı desem yeridir yani ama öyle böyle değil çatlayan yerler kanıyor bazen çok fena ☹ ellerim sık sık suyun içinde malum kızımdan dolayı. kolonya dezenfektan vs bahsetmiyorum bile. var mı şöyle kullanıp memnun kaldığınız iyi bir krem. bende neutrogena vardı ama bana mısın demedi.
parfümsüz hızlı emileni vardı onu sürüyorum. hiç de sevmem el kremi sürmeyiCanım benim de senin gibi ellerim. Neutrogena bende işe yarıyor, hassas eller için olanı kullanıyorsun değil mi? bebekten öncede yatmaya yakın yoğun sürüp ellerime ameliyat eldiveni takardım. Tabi gece çıkarırdım ama ne kadar uzun süre dursa kâr diye düşünürdüm. Ben denemedim ama birde neutrogena’nın el onarım maskesi varmış. Çok iyi bir ürün diyorlar. Aklında olsun
Canım ben bepanthol kullanıyorum,onarıcı bakım sanırım.Memnunumkızlar topikten bağımsız ama bir konu hakkında danışmak istedim sizlere. ellerim hayatımda ilk kez çatladı desem yeridir yani ama öyle böyle değil çatlayan yerler kanıyor bazen çok fena ☹ ellerim sık sık suyun içinde malum kızımdan dolayı. kolonya dezenfektan vs bahsetmiyorum bile. var mı şöyle kullanıp memnun kaldığınız iyi bir krem. bende neutrogena vardı ama bana mısın demedi.
Kabızlığı daha doğrusu geç kaka yapmayı gel bana sor :) balkabağı bizde baya baya işe yaradı. 5 gün yapamazdı. Dün 3 kere yaptı. Kıvamı nasıl ? Önemli olan o. Eğer emmeye de devam ediyorsa normal dediler banaYani yedikleriyle alakalı değil de, bağırsaklarının katı gıdalara alışmasıyla alakalı diyorsunuz , doğru mu anladım kızlar? O zaman daha fazla su içmesini destekleyerek devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?