• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok geçmiş olsun canım.Allah razı olsun. Bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. Bazen korku oluyor.diger iki gebeligimde yaşamadım. Boş gebelikde olmuştu. Bian kaybedecek misin gibi oluyor. Aslında dün gittim kalp atışını duydum biraz rahatladım. Bulantılarım biraz azalınca bu sefer ona taktım y kalbi durduysa felan kafamda türlü şeyler kuruyom. Ama beklemem lazım biliyorum.olacaka olecege çare yoktr bunun da farkindaym
Hayirlisi olsun gozunaydin kalp atisinida duymusun cok sevindim darisi basimiza insallah bisi sorucaktim bos gebelik belirtileri ne oluyo acaba bende korkuyorum henuz bebegi gormedim kalp atisinida duymadim

Bugün 6+1 im ama 5+4 çıktı. Geç döllenme dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Kan sulandırıcı da vermedi. Bu doktora devam etmeyeceğim zaten. Diğer dr izinde olduğu için randevu almıştım.
Cok sevindim canim sende gormusun dedigin gibi gec dollenme oldu buyuk ihtimal diyodun dogru cikti 😊

Hayirlisi olsun gozunaydin kalp atisinida duymusun cok sevindim darisi basimiza insallah bisi sorucaktim bos gebelik belirtileri ne oluyo acaba bende korkuyorum henuz bebegi gormedim kalp atisinida duymadim
Sağol canm Allah razı olsun ♥ inşallah ccanm darısı başına. Bir hafta geri görünüyordu .doktra gittiğimde geç döllenme olabir. Kalp atışlarını hiç duymadik.Hep bekleyelim dendi. Kese büyümüştü ama bebek yoktu. 8 hastalığa yaklaşmış olduğumda bile kese 6 haftalık görünüyor di. Zaten çok sürmedi leke geldi ardına adet gibi kanamam oldu piktili şekilde sonrada düşük oldu. Birde hamilelik belirtilerim olmadı diyebilirim. Bulantı yoktu mide sorunu yoktu.cok enerjik tim. Bu gibi şeyler oldu canm.

Sağol canm Allah razı olsun ♥ inşallah ccanm darısı başına. Bir hafta geri görünüyordu .doktra gittiğimde geç döllenme olabir. Kalp atışlarını hiç duymadik.Hep bekleyelim dendi. Kese büyümüştü ama bebek yoktu. 8 hastalığa yaklaşmış olduğumda bile kese 6 haftalık görünüyor di. Zaten çok sürmedi leke geldi ardına adet gibi kanamam oldu piktili şekilde sonrada düşük oldu. Birde hamilelik belirtilerim olmadı diyebilirim. Bulantı yoktu mide sorunu yoktu.cok enerjik tim. Bu gibi şeyler oldu canm.
Anladim cnm tesekkur ederim verdigin bilgiler icin

Günaydın kızlar.idrar enfeksiyon u atlatan var mı. Benm afedersiniz ilk idrarim çok koyu oluyor.su içmeye çalışıyor um aslında .neden geçmiyor anlamiyorum

Günaydın kızlar.idrar enfeksiyon u atlatan var mı. Benm afedersiniz ilk idrarim çok koyu oluyor.su içmeye çalışıyor um aslında .neden geçmiyor anlamiyorum
Cnm ben ilk haftalarda gecirdim .tam idari son ani yakiyordu ve idrar testinde kanama ve enfeksiyon çıktı. Doktor amoklavin yazdı antibiyotik 3 gün içtim ve deneme sirkesiyle şu ile karistjrip vajinami yıkadıktan.
Bana da burdaki bi arkadas söylemişti allah razı olsun.ama bol su iç 3 litre gunde

Kızlar esteofemi ne zaman biraktiniz. ?
Benim bugün bitti artık doktora da gitmedim kalp atışını duyunca birakiriz demişti geçen hafta gittigimde.
Artık bıraksam olur demi. ?siz ne zaman bıraktiniz esteofemi. ?

Cnm ben ilk haftalarda gecirdim .tam idari son ani yakiyordu ve idrar testinde kanama ve enfeksiyon çıktı. Doktor amoklavin yazdı antibiyotik 3 gün içtim ve deneme sirkesiyle şu ile karistjrip vajinami yıkadıktan.
Bana da burdaki bi arkadas söylemişti allah razı olsun.ama bol su iç 3 litre gunde
Çok sağol canm deneyeyim sirkeyi. 3 litre olmasada 2 litre içiyordum.biraz daha arttirayim o zamn.cooook teşekkür ederim

Şuyu çok iç canım idrarin sarı olmayacak asla ...sürekli iç şu ve hemen tuvalete boşaltma mikroplar gitsin. Ben de ömrümde ilk kez yaşadım iğrenç biseymis.
Sirkeli pamuklu vajina dişini sil

Aa evet duymuştum bende. Özel hastaneleri öğreneyim ben birde. Bakalım. Teşekkür ederim canım 🙏😘
Canım merhaba özelde yaptırmayı düşünüyorsan ve İstanbul’daysan Genetix laboratuvarından bir fiyat almanı tavsiye ederim ben 6lı trombofoli panelini 650 ye yaptırdım. Özel hastanede 4000 küsür fiyat vermişlerdi.

Kızlar günaydın cumadan bu yana moralim çok bozuk ya, cuma günü akşam 22 gibi tuvalette kahverengi bi leke gördüm ve şok oldum hemen doktora yazdım. Duphastona başlattı pazartesi gel hemen dedi bakalım bi kanama alanı var mı dedi, ama taze kırmızı kan gelmedikçe korkma dedi. Pazartesi gittim kalbini duyduk çok şükür bir kanama vs yok dedi doktor, hala rahime gömülmeye çalışıyor dedi. Taze kan gelirse mutlaka haber ver dedi. Dün gece tv izlerken biranda rahimde kasılmalar falan oldu artık hepimizin alıştığı o kasılmalar, sonra bi akıntı geldi hissettim gittim bi baktım iç Çamaşırım ten rengiydi ama hemen farkettim kırmızı pembe karışık bi akıntı gittim sildim bi baktım pembe pembe allahım o anki korkumu anlatamam doktora yazdım yarın gel hemen dedi, 13.30 da randevum var çok korkuyorum 😔 gerçekten duphaston kullanıyorum cumadan beri fayda etmedi mi anlamadım hiç ya 🤦🏻‍♀️
Merhaba canım şuan ki durumun nedir? Benzer durumlar yaşıyoruz ama benim gebeliğimi öğrendiğimden itibaren bu şekilde. Benim Kesenin etrafında kanama alanı çıktı. Doktorum progestan ve dinlenme verdi.

Merhaba canım şuan ki durumun nedir? Benzer durumlar yaşıyoruz ama benim gebeliğimi öğrendiğimden itibaren bu şekilde. Benim Kesenin etrafında kanama alanı çıktı. Doktorum progestan ve dinlenme verdi.
merhaba canımm benim herhangi bir kanama alanım gözükmedi ultrasonda doktor dedi ki bebek büyüdükçe rahime gömülüyor olabilir böyle lekelenmeler taze kan şeklinde gelmediği sürece problem yok dedi. Progeston kullanıyorum bende günde 4 defa her ihtimale karşı. Peki bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu? korkma böyle olan ve gayet sağlıkla ilerleyen çok gebelik var canım

merhaba canımm benim herhangi bir kanama alanım gözükmedi ultrasonda doktor dedi ki bebek büyüdükçe rahime gömülüyor olabilir böyle lekelenmeler taze kan şeklinde gelmediği sürece problem yok dedi. Progeston kullanıyorum bende günde 4 defa her ihtimale karşı. Peki bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu? korkma böyle olan ve gayet sağlıkla ilerleyen çok gebelik var canım
Evet canım duyduk. Bana da günde üç 200 mg progestan hap verdi doktorum. Bilmiyorum ne olacak

Hayirli haberlerini bekliyorum. Umut her zman var 😊
İnşallah canım umut herzaman var bu olmazsa bidahaki bidahaki pes etmek yok :) biliyormusun ben oğlumdan önce tedaviler onlar bunlar bide düşük yaptım bebeğin kalbi durdu tmm dedim çocuk sahibi olamıcam ve tedavidir aşılamadır herseyi bıraktım tatil yapacam bundan sonraki hayatımı çocuksuz geçirecem dedim oğluma kısa sürede hamile olduğumu öğrendim ve inanırmısın doğuma kadar ya ters birşey olursa ya oğlumu kaybedersem diye strese girdim. Çok şükür oğlum tutundu bana ve ellerinden öper teyzesi şuan 18 aylık. İyiki var mucizem ona sarılıyorum hayırlısını dileyip eskisi gibi depresyonlara sokmuyorum kendimi. Sende üzülme pes etme zamanı geldiğinde ne olursa olsun kucağına alırsın sağlıklı bir mucize. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Annelik çokkk güzel birşey. Benim yavrum bana baba desede o bile güzel :)

Back