• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yok canım vajinal usg ye Hiç girmedim kese yi gördü karından devam.etti inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım 🙏
Ben kalbi çok erken dinledim 6+1 de o nedenle direkt vajinal tercih etmişti dr. Bakalım yarın ne olacak, sonuç güzel olsun da bunlar detay:) amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Ben kalbi çok erken dinledim 6+1 de o nedenle direkt vajinal tercih etmişti dr. Bakalım yarın ne olacak, sonuç güzel olsun da bunlar detay:) amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Kuzum ben 5+5 te dinledim gene karından.usg ile ilk defa bu kdr şanslıydım vajinal den nefret ediyorum.bende

kızlar birşey soracağım ben enox 4000 lik iğne vuruluyorum enoxtan önce clexan vuruluyordum aynı ilaç olduğu için ellerinde yok diye enox verdiler fakat enox vurulduğumdan beri vurduğum yerlerin çevresi kızarıyor böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba iğne vurulan arkadaşlar
Clexan ben hicbir eczanede bulamadim..
Oksapar kullanıyorum 4000lik..
Ilk vurduktan sonra 5 dakika aciyo kizariyo bayagi..sonrasında morluga dönüyo yavas yavas 😞

Clexan ben hicbir eczanede bulamadim..
Oksapar kullanıyorum 4000lik..
Ilk vurduktan sonra 5 dakika aciyo kizariyo bayagi..sonrasında morluga dönüyo yavas yavas 😞
Canım oksapar kullanıyorum bende yanma olayı çok pis gerçekten. Baya baya derinden inceden bir sizi veriyor. Ama morarmadım ben

Ayy şu an ilk defa eşimle sohbet edebiliyorum 😍 düşün midem.agzima gelmedi yemek yedim ve hayat güzel 🙏🙏
Oh cok sukur ya..dermani kalmiyo insanin kotu olunca..bende dün aldim ilaci inan kusmadım bulanmadımbugün güzelce kahvalti yaptim oh şükür be dedim kac gündür bi yedim dedim 😁

Oh cok sukur ya..dermani kalmiyo insanin kotu olunca..bende dün aldim ilaci inan kusmadım bulanmadımbugün güzelce kahvalti yaptim oh şükür be dedim kac gündür bi yedim dedim 😁
Yaaaa gece aldım.bende yarın etkisi devam eder inşallah 😍 keşke böyle geçse hamilelik ohhh dicem dün gece eşim bile korktu halimden baya baya kötü olmustum.

Evet ya o acıma dehşet bişey allahtan geciyo yoksa dayanılmaz..karnim kötü oldu morardi ya koldan bacaktan mi denesem acaba
Dr koldanda bacaktanda acır dedi karnın en yağlı yeri dedi bende göbek deliğinin tam yanına yapıyorum. Bi orası yağlı. O yüzden acı var ama morarma yok

Gercektenmiiiii ay çok sevindimm. İnşallah bizdede öyle olur pazartesi görünür. Valla günlerdir kendimi şiddetli kanamaya falan hazırlıyorum bu moral oldu. İnşallah mucizem yerini almıştır ve görünür. 7+3 te benim kontrol. Seninki tam olarak 7+0 mıydı?
Merhaba bende 6+3 hamileyim bugun doktordan geldim.. Karından kalp atışı görülmedi ama vajinal ultrasonla görüldü çok şükür 😍

Yaaaa gece aldım.bende yarın etkisi devam eder inşallah 😍 keşke böyle geçse hamilelik ohhh dicem dün gece eşim bile korktu halimden baya baya kötü olmustum.
Sürecektir inşallah bende bu kadar etkisi sürer diye tahmin etmemiştim ama cok şükür🤗 drun verdigi dramamine diye bi ilaç

Dr koldanda bacaktanda acır dedi karnın en yağlı yeri dedi bende göbek deliğinin tam yanına yapıyorum. Bi orası yağlı. O yüzden acı var ama morarma yok
Göbek yağlı bölge olduğu halde aciyosa kol bacak daha acır.. göbekten yapmaya devam karnımız büyüdüğü zaman düşünürüz artik😌

Göbek yağlı bölge olduğu halde aciyosa kol bacak daha acır.. göbekten yapmaya devam karnımız büyüdüğü zaman düşünürüz artik😌
Sürecektir inşallah bende bu kadar etkisi sürer diye tahmin etmemiştim ama cok şükür🤗 drun verdigi dramamine diye bi ilaç
Kuzum bana Zofer diye bi ilaç verdi. Karin büyüyünce napcaz ya çok merak ediyorum dr karından yapmaya dvm diyo ama ben şüpheliyim

Kızlar sakın gülmeyin birşey soracağım sizde bebeğinizin hangi tarafta olduğunu hissediyormusunuz benim sol tarafım şiş gibi geliyor bir kaç gündür ☺️

Back