• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar sakın gülmeyin birşey soracağım sizde bebeğinizin hangi tarafta olduğunu hissediyormusunuz benim sol tarafım şiş gibi geliyor bir kaç gündür ☺
Evet ben de çok net sağda hissediyorum, büyüdükçe biraz ortaya gelmeye başladı sanki ama en başında ağrılarım hep sağdan girdi, sonraki haftalarda bacağımı karnıma doğru sıkıştırıp oturunca sağ tarafta acıma oluyordu hatta ben sağ tarafta arada pıt pıt seyirme bile hissettim.

Hadi ya :KK43: hakkımızda herseyin en hayırlısı olsun canım. Herseyde vardır bir hayır. Düşükten sonra çok çabuk hamiş kalınıyo. Eylül annesi olamasakta en yakın zamanda geliriz gene inşallah hamiş olarak. Benimde umudum yok. Bir mucize olursa belki. Hayırlısı.
Insallah canim. Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah. Insallah hayirli haberler alirsin

Bende oksapar kullanıyorum. Alt 114 ast 43 olmus bu hafta sonra bi daha kan vercem. Ilaclardan olabilor diyolar. Belkide alışır ilaclara vucut diyolar. 2 haftayi gecti igneye baslayali. Ilk defa kullanıyorum
Canım bende ilk azıcık.yuksek cıktı hemen kontrole aldılar ilerleme durumuna bakmak için. Senide takipte kalacaklardır şu an yinede fazla yüksek değil. Sıkıntı yapma yeterki stres bile karaciğer değerlerini yükseltiyor. Eşimden biliyorum. O yüzden sen rahat ol düzelecek herşey bide seze ağırlıklı beslenmeye çalış.

Canım bende ilk azıcık.yuksek cıktı hemen kontrole aldılar ilerleme durumuna bakmak için. Senide takipte kalacaklardır şu an yinede fazla yüksek değil. Sıkıntı yapma yeterki stres bile karaciğer değerlerini yükseltiyor. Eşimden biliyorum. O yüzden sen rahat ol düzelecek herşey bide seze ağırlıklı beslenmeye çalış.
Ilac fln baslamadilar demi. Kendi kendine dustu. Gebelik başından beri cok stresli geciyor. Daha sakin olmaya caliscam insllah

Ilac fln baslamadilar demi. Kendi kendine dustu. Gebelik başından beri cok stresli geciyor. Daha sakin olmaya caliscam insllah
Yok canım.ilac başlamadım kendiliğinden düştü hamilelik öncesi ağrı kesici bile alsan etkiliyor hızlı yükselip geç düşüyor alt ve ast

Back