• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar yulaf unu bugday unu organik alayim diyorum herle yapayim. Ayrica bebk irmigi alayim diyorum ama hangi marka alayim nerden alayim bilemedim. Sizler nereden neler aliyorsunuz ben ayni zamanda calisiyorum yemek yemeğe vakit bulamiyorum
bunca telaşenin arasında bence o kadar titizlenme ❤ ben kızıma kendi yediğimiz irmikten verdim mesela.

Canim sen muhallebi mi veriyorsun bebegine bende tahillardanmi versem acaba simdiye kadar havuc kabak yogurt verdim
Evet canım piriç unu ve laktozsuz sütle yapıyorum.tatlandırmak için de pekmez kullanıyorum ama pekmez konusunu 7.ay doktor kontrolümüzde sıracağım süt ürünleriyle pekmez verildiğinde birbirini Nötrlüyormuş ne yapmak gerek dicem

🙋🏼‍♀️ Bende varım canım, benim ki sürekli kucakta ben Ona bağlıyorum. Utanmasa tuvalete benimle gelicek kucağımda. Bu diş zamanı iyice ayrılmaz oldu. inanır mısın ayak tabanlarım bile ezilmiş taşımaktan. Ben o yüzden bir an önce yürüsünler istiyorum en azından kendilerini taşırlar
Ozaman da carparlar biseyler diye hep kosturcaz yinede benimki bu ara biseyler tutunup kalkiyor kendini öylece birakiyor sonra o yüzden dibinden ayrilamiyorum ne kadar çok şey ogrenirlerse bilinç yerleşen kadar bize yeni bir iş yükü🤦

bunca telaşenin arasında bence o kadar titizlenme ❤ ben kızıma kendi yediğimiz irmikten verdim mesela.
Cok teşekkür ederim peki cok soru soruyorum ama neler veroyrsun sen. Ben simdiye kadar havuc kabak yogurt verdim yarin ispanak vericem. Kabak alerji yapti☹️ bizim bebeklerimiz ayni gun dogdu cnm ondan sordum

Cok teşekkür ederim peki cok soru soruyorum ama neler veroyrsun sen. Ben simdiye kadar havuc kabak yogurt verdim yarin ispanak vericem. Kabak alerji yapti☹️ bizim bebeklerimiz ayni gun dogdu cnm ondan sordum
ben yoğurt, elma, muz, brokoli, havuç, pekmez, irmik verdim şimdiye kadar. yarın da yumurtaya başlayacağım. farklı farklı vermeye çalışıyorum sıkılmasın diye. yumurtadan sonra da labne vermeyi düşünüyorum. biraz kahvaltılık biraz sebze biraz meyve olmuş olur. en çok da muzu sevdi 🐣

Kızlar marketten değilde süt ürünleri peynir vs satan yerden tuzsuz kaşar loru diye satın alın, hatta alırken tadın tadı harika. Yumuşacık. Bişey içine kolayca karışıyor. Ben kaşık kaşık yerim. Buarada 3-4 günde acılaşıyor tadı. Bir avuç kadar alın. Resim bulursam atarım

Kızlar bu lor peyniri gibi nokta nokta pütürlü değil, resimde peynir gibi topaç yapılmış ama ekmegin üzerine sürsen sürülür kıvamda bişey. Yumuşacık tadı harika. Cicibebeyi nasıl ıslatınca dagılıveriyor. Bu da öyle bişeyiçine karıştıröaya da çok müsait. Labnenin tadı biraz yoğurdumsu. Bu daha güzel bi peynir tatlıya da karışır tuzluya da.

Screenshot_20210317_004506_com.android.chrome.jpg

Tutunup kalkabiliyor demişsin ya benim sıpam 12 eylül hiç öyle çabaları yok hayret ettim 🤗 maşallah 🧿
Bir sürü erkek ve kiz yeğeni olan biri olarak(18 tane🥴) söylüyorum erkekler ağırdır geç yaparlar çoğu seyi😄 ama benimki çok tez canlı çok hareketli bunuda belirtiyim doktoru emeklemiyordur en fazla sürünür demişti video attım hemen mesaj attı çok şaşkınım gerçekten emekliyor bu kadar erken demişti😄😄😄😄 annemin yorumu bu doğru düzgün hiç uyumazdi 20. Gününden sonra hep yere koyup oyun oynadım spor yaptırdım ondan diyor ben öyle düşünmüyorum ayy kusura bakmayın uzun oldu🤭🤭🤭😄

Bir sürü erkek ve kiz yeğeni olan biri olarak(18 tane🥴) söylüyorum erkekler ağırdır geç yaparlar çoğu seyi😄 ama benimki çok tez canlı çok hareketli bunuda belirtiyim doktoru emeklemiyordur en fazla sürünür demişti video attım hemen mesaj attı çok şaşkınım gerçekten emekliyor bu kadar erken demişti😄😄😄😄 annemin yorumu bu doğru düzgün hiç uyumazdi 20. Gününden sonra hep yere koyup oyun oynadım spor yaptırdım ondan diyor ben öyle düşünmüyorum ayy kusura bakmayın uzun oldu🤭🤭🤭😄
benimki de sürünüyor ama geri geri 😂😂😂😂😂😂😂😂

bıraktığım şekilde bulamıyorum hiç. hem fır dönmüş etrafında hem de geri geri gitmiş 🙈

benimki de sürünüyor ama geri geri 😂😂😂😂😂😂😂😂

bıraktığım şekilde bulamıyorum hiç. hem fır dönmüş etrafında hem de geri geri gitmiş 🙈
Evimi görsen her taraf yastıkla çevrili savaş alani gibi😄😄 mutfağa arkadan geliyor yolda bişey bulup oyalaniyor heryer heryerde deyimi tam bize göre🤭🤭😄 aşklar aşk😍

kızlar bez alacağım ama size de danışmak istedim. sizce şuanki numarayı mı alsam yoksa 1 büyüğünü mü? emeklerken falan kilosu aynı kalırsa aldıklarım elimde kalır mı acaba büyük alırsam? aynı no dan alsam da küçük mü gelir uzadıkça? kararsız kaldım.

kızlar bez alacağım ama size de danışmak istedim. sizce şuanki numarayı mı alsam yoksa 1 büyüğünü mü? emeklerken falan kilosu aynı kalırsa aldıklarım elimde kalır mı acaba büyük alırsam? aynı no dan alsam da küçük mü gelir uzadıkça? kararsız kaldım.
Biz 4 numara aldık canım baya stokladım hep 4 numara,inşallah elimde patlamaz.

Kuzum bebeğinin vücut yapısını baz al bence , mesela benimki 7,5 kilo ;kilosuna göre alırsam 3 numarada kullanabilir ama 4 numara sıkıyor. Lastik kısımlarından bacaklarını sıkıyor,kızarıyor. Üst bacaklarından alıyor kiloyu, o yüzden bir sonraki sefer ben 5 alıcam ki kilosuna göre büyük bi bez aslında

Back