- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.321
Maşallah, darısı başımıza. Boyu kaç cm olmuş?Kızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah, darısı başımıza. Boyu kaç cm olmuş?Kızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
Hadi ya hakkımızda herseyin en hayırlısı olsun canım. Herseyde vardır bir hayır. Düşükten sonra çok çabuk hamiş kalınıyo. Eylül annesi olamasakta en yakın zamanda geliriz gene inşallah hamiş olarak. Benimde umudum yok. Bir mucize olursa belki. Hayırlısı.Kuzum benim gebeligim sıkıntılıydı. 6+4 gorunuyordu ultrasonda. Benim kanamam oluyordu. Su an dusuk yapiyorum malesef inşallah rabbim hayirlisiyla görmeyi nasip eder
Teşekkür ederim canım. 23.1 mmMaşallah, darısı başımıza. Boyu kaç cm olmuş?
Ay nasil oluşmuş herseyi masallah. Kac haftaliksiniz darisi bize insallahKızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
8+5 canım usg de 9+0 çıktık bende çok şaşırdım bu kadar belirgin beklemiyordumAy nasil oluşmuş herseyi masallah. Kac haftaliksiniz darisi bize insallah
Kuzum bende 9+0 da doktora gidicem şuan 8+4 üm bende böyle görebilir miyim ki acaba sen gördüğünde ne kadardıKızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
Bende cok erken ogrendim adete 4 gun kala idrar testi ile. Keseyi 4+4 ken görmüştüm. Kalp atisi icinde 6+2 de gitmeyi planliyorum. 5+2 de gittigimde de kese biraz buyumustu o kadar.Kalp atışını kaç artı kaçta gördünüz kızlar. Ben yarın gideceğim daha keseyi de görmedim bekleyip ikisine birden mi gitsem yarın 5 artı 2 olacağım. Ama gebeliğimi çok erken öğrendim adetten 5 gün önce normal kaset testten öğrendim.
Canım. Büyük ihtimal bu kdr oluyorlar tabi her bebişin yapısı farklı ama 3 aşağı 5 yukarı milimleri fark eder 8+5 te gittim.iste bu gün gördümKuzum bende 9+0 da doktora gidicem şuan 8+4 üm bende böyle görebilir miyim ki acaba sen gördüğünde ne kadardı
İnşAllah bende böyle görürüm canım yaCanım. Büyük ihtimal bu kdr oluyorlar tabi her bebişin yapısı farklı ama 3 aşağı 5 yukarı milimleri fark eder 8+5 te gittim.iste bu gün gördüm
Benim de ayniMaşallah ve darısı basimiza inşallah
Bulantı aç olduğum zaman hafif oluyor, hiç kusmadım, faydali olmayan ya d abur cubur hicbir sey yemiyorum ama iştahım fazla, kilo alıyorum
benim boyum da 1.80163 cm :)
benimde morarıyor ama son 2 gündür vurduğum zaman etrafı kızarıyor endişe ettim
yaaaa maşallah sübhanalla kuzum benim ayyyy bakmaya doyamadım ki kocaman olmuş Rabbimin takdiri işte Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah canım benim çok duygulandım
Yarın benim de kontrolüm var bakalım heyecanla bekliyorum. Vajinal ultrason değildi di mi? Artık çok sıkıldım vajinal ultrasondanTeşekkür ederim canım. 23.1 mm
vajinalden sonra sıkıntı yaşıyor musun?Yarın benim de kontrolüm var bakalım heyecanla bekliyorum. Vajinal ultrason değildi di mi? Artık çok sıkıldım vajinal ultrasondan
Yok hayır, doktor vajinal tercih ediyorsa sorun yoktur. Ben sadece her seferinde soyun giyin hoşlanmıyorum artık normal hamile bir insan gibi karından görmek istiyorum daha önce düşük kimyasal vs oldu onların sonrası kontrollerde hep vajinal bakıldı ondan bıktım sanırım.vajinalden sonra sıkıntı yaşıyor musun?
Bende vajinal baktırdım doktorun isteği üzerine Bi sıkıntı olmadı çok şükürvajinalden sonra sıkıntı yaşıyor musun?
Yok hayır, doktor vajinal tercih ediyorsa sorun yoktur. Ben sadece her seferinde soyun giyin hoşlanmıyorum artık normal hamile bir insan gibi karından görmek istiyorum daha önce düşük kimyasal vs oldu onların sonrası kontrollerde hep vajinal bakıldı ondan bıktım sanırım.
Siz kaç hafta kaç günlüksünüz acabaYarın benim de kontrolüm var bakalım heyecanla bekliyorum. Vajinal ultrason değildi di mi? Artık çok sıkıldım vajinal ultrasondan
Yok canım vajinal usg ye Hiç girmedim kese yi gördü karından devam.etti inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımYarın benim de kontrolüm var bakalım heyecanla bekliyorum. Vajinal ultrason değildi di mi? Artık çok sıkıldım vajinal ultrasondan
9+1 olacağım yarın kontrol gününde.Siz kaç hafta kaç günlüksünüz acaba