• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kuzum benim gebeligim sıkıntılıydı. 6+4 gorunuyordu ultrasonda. Benim kanamam oluyordu. Su an dusuk yapiyorum malesef 😔 inşallah rabbim hayirlisiyla görmeyi nasip eder
Hadi ya :( hakkımızda herseyin en hayırlısı olsun canım. Herseyde vardır bir hayır. Düşükten sonra çok çabuk hamiş kalınıyo. Eylül annesi olamasakta en yakın zamanda geliriz gene inşallah hamiş olarak. Benimde umudum yok. Bir mucize olursa belki. Hayırlısı.

Kalp atışını kaç artı kaçta gördünüz kızlar. Ben yarın gideceğim daha keseyi de görmedim bekleyip ikisine birden mi gitsem yarın 5 artı 2 olacağım. Ama gebeliğimi çok erken öğrendim adetten 5 gün önce normal kaset testten öğrendim.
Bende cok erken ogrendim adete 4 gun kala idrar testi ile. Keseyi 4+4 ken görmüştüm. Kalp atisi icinde 6+2 de gitmeyi planliyorum. 5+2 de gittigimde de kese biraz buyumustu o kadar.

Kuzum bende 9+0 da doktora gidicem şuan 8+4 üm bende böyle görebilir miyim ki acaba sen gördüğünde ne kadardı
Canım. Büyük ihtimal bu kdr oluyorlar tabi her bebişin yapısı farklı ama 3 aşağı 5 yukarı milimleri fark eder 8+5 te gittim.iste bu gün gördüm

163 cm :)

benimde morarıyor ama son 2 gündür vurduğum zaman etrafı kızarıyor endişe ettim

yaaaa maşallah sübhanalla kuzum benim ayyyy bakmaya doyamadım ki kocaman olmuş Rabbimin takdiri işte Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah canım benim çok duygulandım
benim boyum da 1.80 😶

vajinalden sonra sıkıntı yaşıyor musun?
Yok hayır, doktor vajinal tercih ediyorsa sorun yoktur. Ben sadece her seferinde soyun giyin hoşlanmıyorum artık normal hamile bir insan gibi karından görmek istiyorum🙈 daha önce düşük kimyasal vs oldu onların sonrası kontrollerde hep vajinal bakıldı ondan bıktım sanırım.

Yok hayır, doktor vajinal tercih ediyorsa sorun yoktur. Ben sadece her seferinde soyun giyin hoşlanmıyorum artık normal hamile bir insan gibi karından görmek istiyorum🙈 daha önce düşük kimyasal vs oldu onların sonrası kontrollerde hep vajinal bakıldı ondan bıktım sanırım.

hiç sevmiyorum vajinal muayeneyi. sadece 1 defa yaptırdım bin pişman oldum. 😒

Yarın benim de kontrolüm var bakalım heyecanla bekliyorum. Vajinal ultrason değildi di mi? Artık çok sıkıldım vajinal ultrasondan:(
Yok canım vajinal usg ye Hiç girmedim kese yi gördü karından devam.etti inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım 🙏

Back