- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #33.601
aynısı bende de var. hamileliği , mila'yı hala göremediler.Kanayana yarama bastiniz resmen Benimkiler hamileliğimi bile göremediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynısı bende de var. hamileliği , mila'yı hala göremediler.Kanayana yarama bastiniz resmen Benimkiler hamileliğimi bile göremediler
Zeytinyağı kabız olmamaları için iyi bir önlem. Gazı var evet benimkininde ama artık rahat kendi çıkarıyor. Sık uyanması dişlerle alakalı da olabilir. Şu ara sıkıntıları başlamış olabilir. 6 ay çok zor geçiyor diyorlar doğruymuş. Tüm huyları değistiCanim ben yogurdu ilk gun az verdim sonra biraz artirdim sonra biraz daha artirdim. Dun yogurda ek olarak havuc verdim ama gece sik sik uyandi gunduz 12 de vermistim mamayida degismistim 2 3 gun once gazi oldu sanki gaz normalmi. Ben havuca azda zeytinyagi katmistin
normal canım. Bizim kakamız bugün geldi. sabitledi 5-6 güne :) bizde brokoli de vardı:) daha önce yazmıştım. tükürükle besin temas edemiyor çiğneme olmadığı için. Bu nedenle yediklerini kakada göreceğiz uzun bir süre :)kızlar kızımın kakasında havuç var bayağı yediği havucu seçebiliyorum kakasında. normal mi acaba?
bir de yoğurt işinden çok memnun kaldım. gece yatış o yatış sabah 6 buçukta kalktı hiç uyanmadan
sana bir bomba anlatayım :) benim kızım ablamla benim kopyam ama kv benzetmek istemiyor bir türlü :) en son kan grubunu sordular. ben b pozitif , eşim a pozitif kızımda b pozitif. ne dese beğenirsin aaaa amcasına çekmiş onunda kan grubu b pozitif. Diyecektim ki haklısın iki kardeş çiftleştiği için ondan amcasının kan grubunu almış :) ama sustum hatta daha ileri götürdü kendi ab , b sini benden almış dedi . ah bilimi bilmeyen cahillerle uğraşıyoruzYa huy yada canı acıyor diyorum ufluyordum sakinlesiyordu artık sakinlesmiyor için parçalanıyor öyle yaptığında eşimle bize mi güzel geliyor diyoruz bizde. kızım ilk 4 ay resmen benim kopyamdi sonra gözler burun ben diğer kısımlar eşim ama bakınca eşime çok benziyor tüm herşeyi çeken ben ama gitti babasına çekti diyorum kaynanam dün görüntülü konuşuyorlar oğlum sana benziyor diyor gururla gözler azıcık çok az anne diyor çıkıp ordan gözlerine baktır diyesim geldi maske taktigimiz için zaten gözler on planda hemen anneye benziyor diyorlar. gözleri tanıyan tanımayan herkes diyor bı kaynanam azcik benzetti
İçimizde kalıcak hep o eminimaynısı bende de var. hamileliği , mila'yı hala göremediler.
ben doğum yapmadan önce babam hastanede yattı. 1 ay kadar o ara doğum yaptım. kızım 3 haftalıkken ameliyat oldu. zaten koah, kalp yetmezliğ, böbrek yetmezliği var. Muğladalar bana çok uzak biz de kolik başlayınca gidemedik. aşılarını oldular. 2. dozu bekliyorlarİçimizde kalıcak hep o eminim
Yaa çok güldüm buna ayy vala Kaynanalari hiç anlayamicam benim annem bile iyidir hoştur damarlarına çok iyi gelinlerine iyi ama illa bı yorumu olur hep dekoratif yengemleri yengemlerle çok güleriz bu durumasana bir bomba anlatayım :) benim kızım ablamla benim kopyam ama kv benzetmek istemiyor bir türlü :) en son kan grubunu sordular. ben b pozitif , eşim a pozitif kızımda b pozitif. ne dese beğenirsin aaaa amcasına çekmiş onunda kan grubu b pozitif. Diyecektim ki haklısın iki kardeş çiftleştiği için ondan amcasının kan grubunu almış :) ama sustum hatta daha ileri götürdü kendi ab , b sini benden almış dedi . ah bilimi bilmeyen cahillerle uğraşıyoruz
muhallebinizi anlatırmısınız bebek kay aylık9:30 gibi ama hep öyle uyuyıordu ve sabah 8-8:30 gibi uyanırdı.üç günden beri erken uyanmayı adet edindi.bir de üç gündür gece çok fazla uyanıyor emmek için.halbuki yatmadan önce koca bir kase muhallebi yiyor.üç gündem önce 9:30 gibi yatıp gece 2:30 gibi emmeye kalkardı.şimdi ise zırt pırt emmeye kalkıuor
Tez zamanda düzelirler inşallahh
6:20 de uyandığında ben de ızun bir müddet gitmedim yatağına.daha doğrusu gidemedim.çünkü o 4.uyanışıydı uyumayıp cızıldamaya devam edince mecburen gitmek zorında kaldım.
Ben de hamileyken çok oluyordu.doğurduktan sonra hiç olmadı ama bu defa da bebeği emzirip ne zaman yatağa geçtiğimi anlayamıyorum.bir anda uyanıyorum bebeği emzirdim mi acaba ne zaman emzirdim gibi sorular sormaya başladım kendime.ama sanırım gece sürekli uyanmaktan kaynaklanıyor.
yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiEki Görüntüle 2799068 kaynanası uyuymayı beceremiyon diyen vardı ( o nedemekse) beni görsün bi yoğurt yediremiyom çocuğuma
İnşallah hemen unutur canımYa huy yada canı acıyor diyorum ufluyordum sakinlesiyordu artık sakinlesmiyor için parçalanıyor öyle yaptığında eşimle bize mi güzel geliyor diyoruz bizde. kızım ilk 4 ay resmen benim kopyamdi sonra gözler burun ben diğer kısımlar eşim ama bakınca eşime çok benziyor tüm herşeyi çeken ben ama gitti babasına çekti diyorum kaynanam dün görüntülü konuşuyorlar oğlum sana benziyor diyor gururla gözler azıcık çok az anne diyor çıkıp ordan gözlerine baktır diyesim geldi maske taktigimiz için zaten gözler on planda hemen anneye benziyor diyorlar. gözleri tanıyan tanımayan herkes diyor bı kaynanam azcik benzetti
Ayy benim kayınvalidem de baktı baktı ilk doğduğunda ayak parmakları bana benziyor dedi ilk doğdu benim kopyamdi kendide sonunda kendini doğurdun dedi akşama kaynın aradı oğlum aynı sana benziyor emmisi dedisana bir bomba anlatayım :) benim kızım ablamla benim kopyam ama kv benzetmek istemiyor bir türlü :) en son kan grubunu sordular. ben b pozitif , eşim a pozitif kızımda b pozitif. ne dese beğenirsin aaaa amcasına çekmiş onunda kan grubu b pozitif. Diyecektim ki haklısın iki kardeş çiftleştiği için ondan amcasının kan grubunu almış :) ama sustum hatta daha ileri götürdü kendi ab , b sini benden almış dedi . ah bilimi bilmeyen cahillerle uğraşıyoruz
nasıl güzelsin sen aşkımmmm maşallahYa maşallah bizimki en çok meyve emziginden yemeği seviyor ağzının kenarından alıp yiyorum ve daha tatlı oluyor annelik bu herhalde
Oğlum 6 aylık.1 tatlı kaşığı pirinç unu ve gözkararı laktozsuz sütü pişiriyorum.kasenin dibine de bazen muz eziyorum bazen de cicibebe ıslıyorum.en son biraz pekmez döküyorum çünkü oğluma 1 yaşına kadar şeker vermeyeceğim.doktorumuzun verdiği ek gıda broşüründe de muhallebiyi şeker ya da pekmezle tatlandırın yazıyor.muhallebinizi anlatırmısınız bebek kay aylık
Canım süt 1yaşına kadar yasak değilmi ben su muhallebisi yapardım hepOğlum 6 aylık.1 tatlı kaşığı pirinç unu ve gözkararı laktozsuz sütü pişiriyorum.kasenin dibine de bazen muz eziyorum bazen de cicibebe ıslıyorum.en son biraz pekmez döküyorum çünkü oğluma 1 yaşına kadar şeker vermeyeceğim.doktorumuzun verdiği ek gıda broşüründe de muhallebiyi şeker ya da pekmezle tatlandırın yazıyor.
güvenli olan yoğurttu sadece onu da ikindi vakti veriyordum akşama çektim. havuç da 3 günü bitti bugün o da güvenli artık. yoğurdu yarım çay bardağı kadar koyuyorum kasesine ama dibinde kalıyor hepsini yiyemiyor. 2 den fazla öğüne nasıl çıkarım bilmiyorum vallaGünde kaç kere ve nekadar, ne yediriyorsun çok sordum ama biz ne zaman bişey yesek ben kızıma yediriyorum artık ne kadar yerse artık az bişey yiyor olsada günde 3 4 kere yediriyorum sabah çok az lor birazdan uyanınca yumurta sarısı vericem ikindi zamanı karar veremedim ama haşlama bişey akşamda meyveli yoğurt falan
8 i geçiyordu sanırım yanlış hatırlamıyosamnormal canım. Bizim kakamız bugün geldi. sabitledi 5-6 güne :) bizde brokoli de vardı:) daha önce yazmıştım. tükürükle besin temas edemiyor çiğneme olmadığı için. Bu nedenle yediklerini kakada göreceğiz uzun bir süre :)
yoğurdu akşam kaçta verdin? ben de denemeliyim
Kızım uyumuyor diye bana çekmiş bende uykuyu sevmem diyordu ne alakası var bebek bu dedim düzeni yok şuan sonra kızım hep konuşur gibi yapar benim gibi ceneci olacak çene seviyor bana çekmiş der ama nedense bir tas çorba yapıp getirmedi doğumdan sonraÖ
İnşallah hemen unutur canım
Bende diyorum ecmele bize mi güzel gözüküyor Bi büyük kızım çok küçük doğdu sarılık oldu bide gelişmedi nası çirkin derdim annem sus öyle denmez iki gün sonra öyle Bi kız olur utanın diyordu şimdi görenler bu kız o kız mı diyorlar
Ayy benim kayınvalidem de baktı baktı ilk doğduğunda ayak parmakları bana benziyor dedi ilk doğdu benim kopyamdi kendide sonunda kendini doğurdun dedi akşama kaynın aradı oğlum aynı sana benziyor emmisi dedi
Kaynım sapsarı bide görümcem şurası bana benziyor diyor kayınvalidem kendine ve çocuklarına benzetiyor kayınbabamla bizde sessiz oturuoz kayın babam kahkaha atmaya başladı yaa anladık senn çocuklarına benzetiyonda bu çocuk anasına da benziyor dedi kayınvalidem Hee beyaz dedi
Alışınca kendi çıkarıyor bugün mama önlüğünü taktım kaşığı görünce Mam dedi yumurtayı sevdi baya mama zamanı dediğim için mi Mam dedi acabagüvenli olan yoğurttu sadece onu da ikindi vakti veriyordum akşama çektim. havuç da 3 günü bitti bugün o da güvenli artık. yoğurdu yarım çay bardağı kadar koyuyorum kasesine ama dibinde kalıyor hepsini yiyemiyor. 2 den fazla öğüne nasıl çıkarım bilmiyorum valla
8 i geçiyordu sanırım yanlış hatırlamıyosam
Hepsi aynı işte canımKızım uyumuyor diye bana çekmiş bende uykuyu sevmem diyordu ne alakası var bebek bu dedim düzeni yok şuan sonra kızım hep konuşur gibi yapar benim gibi ceneci olacak çene seviyor bana çekmiş der ama nedense bir tas çorba yapıp getirmedi doğumdan sonra
Doktorun verdiği ek gıda broşüründe su veya süt yazıyor.Canım süt 1yaşına kadar yasak değilmi ben su muhallebisi yapardım hep