• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar kulak deldirme konusunda ne düşünüyorsunuz benim düşüncem açıkçası gereksiz geliyor benim kulaklarımda var ama hiçbir zaman takmayi sevmedim kendi istediginde deldirsin diyorum ve uzmanalr 3 yaşına kadar önermiyor buna ek benim kızım resmen erkek çocuğuna benziyor en azından küpe tak kız desinler diyor herkes hayir pembe giydirsem bile erkek mi diyorlar😄 bu arada bayıldı kızım resmen
Canım ben büyüdüklerinde kendileri karar versin istiyorum büyük kızımı deldirmedim şimdi istiyor babasına diyorum altın küpesiz delinmez oda reyhanım böylede güzel diyor😂😂 bide ben çok çektim küpeden kulağım alerji yaptı oyüzden kendileri büyüyünce karar versin en iisi

Canım ben büyüdüklerinde kendileri karar versin istiyorum büyük kızımı deldirmedim şimdi istiyor babasına diyorum altın küpesiz delinmez oda reyhanım böylede güzel diyor😂😂 bide ben çok çektim küpeden kulağım alerji yaptı oyüzden kendileri büyüyünce karar versin en iisi
Bende hem alerjim vardı kulağımda hemde takmayı hiç sevmedim 😄 Reyhan çok güzel bir isim bu arada😍

Bu arada kızlar maşallah yaa bebeklerinize ne tatlılar Bi araya gelseler hepsi napar diye düşündüm 😂😍
Aynısını bende düşündüm tüm anneler buluşsak bı yerde bı sürü melek gezer etrafta 😍😍 hicbirinizi tanımıyorum ama bir bağ kurduk resmen iyi ki varsınız demeden gecemicem🤗🥰

Bende hem alerjim vardı kulağımda hemde takmayı hiç sevmedim 😄 Reyhan çok güzel bir isim bu arada😍
Bende sevmezdim en sonunda tarzım Bi küpe buldum aldım ama arada kulağıma ağır gelir😂😂

Güzeldir kızımın ismi biricik kayınvalideciğimin adı😂😂
Aynısını bende düşündüm tüm anneler buluşsak bı yerde bı sürü melek gezer etrafta 😍😍 hicbirinizi tanımıyorum ama bir bağ kurduk resmen iyi ki varsınız demeden gecemicem🤗🥰
Aynenn buraya bakmadan edemiyorum Bi boşluk hissediyorum 😍😍😍 aynen iyiki varsınız 😍😍

IMG_20210311_101050.jpg
Buda bizim kahvaltımızın başı şimdi ağlıyor yememek için 😂😂

Kizlar kulak deldirme konusunda ne düşünüyorsunuz benim düşüncem açıkçası gereksiz geliyor benim kulaklarımda var ama hiçbir zaman takmayi sevmedim kendi istediginde deldirsin diyorum ve uzmanalr 3 yaşına kadar önermiyor buna ek benim kızım resmen erkek çocuğuna benziyor en azından küpe tak kız desinler diyor herkes hayir pembe giydirsem bile erkek mi diyorlar😄 bu arada bayıldı kızım resmen
bizimkinin delinse takacağı küpeleri bile hazır ama ben de cesaret edemiyorum çok. zaten elleri kulaklarında hep allah korusun görmediğim bi an söker yutar. o yüzden düşünmüyorum uzunca bir süre.

kızlar kızımın kakasında havuç var 🙄 bayağı yediği havucu seçebiliyorum kakasında. normal mi acaba?

bir de yoğurt işinden çok memnun kaldım. gece yatış o yatış sabah 6 buçukta kalktı hiç uyanmadan 😍

kızlar kızımın kakasında havuç var 🙄 bayağı yediği havucu seçebiliyorum kakasında. normal mi acaba?

bir de yoğurt işinden çok memnun kaldım. gece yatış o yatış sabah 6 buçukta kalktı hiç uyanmadan 😍
Normal canım mısır yiyincede mısır çıkıyor mesela😂😂 sanırım onları öğütemiyorlar benim. Üyük kız anne kakam mısır olmuş diye nası mutlu olmuştu😂😂
Maşallah hep devam etsin inşallaj canım

Normal😊 Muz yediğinde de renk koyulasiyor. Içindede siyah ipliksi parcalar oluyor😄 ilk ben de korktum bu nedir diye

Kaçta yedirdin yoğurdu bende deneyeyim😄 evet resmen ağzından girip tototan çıkıyor nasip yediyse hazmetmeoeri daha gelişmedi çünkü ondan bence😄

bizimkinin delinse takacağı küpeleri bile hazır ama ben de cesaret edemiyorum çok. zaten elleri kulaklarında hep allah korusun görmediğim bi an söker yutar. o yüzden düşünmüyorum uzunca bir süre.
Allah korusun bu ihtimal çok yüksek uzmanlar ondan önermiyor diş ten dolayı saçını kulagini çekiyor onda tehlikeli gerçekten

Maşallah sübhanallah bizim bu bebeklerimiz neden böyle tatlı ya🧿🧿 ah Ecmel ah 😄 bizimkide bu ara huy edindi nefesi kesilircesine ağlıyor çok kurkutuyor beni😅
Bize tatlı geliyor olabilirmi acaba diye düşünüyorum bazen😂😂
Ağlasada bitirdi çok şükür 😂 😂
Ayy onu benim oğlum çok yapardı nası korkardım nefesi kesilince ya canını acıtmak gerek bacağını felan sıkmak yada ağzına üflmek gerek bazı çocuklar d vitamini eksikliğinden oluyormuş bazıları huy olarak kullanıyormuş

Kaçta yedirdin yoğurdu bende deneyeyim😄 evet resmen ağzından girip tototan çıkıyor nasip yediyse hazmetmeoeri daha gelişmedi çünkü ondan bence😄
normalde 5 te yediriyodum 7 buçukta yatıyordu. 2 gece uzun uykusuna 7 buçukta yatınca ileri attım yoğurdu. 8 de yedi 9.30 da uykusu geldi yatırdım hemen uyudu.

Bize tatlı geliyor olabilirmi acaba diye düşünüyorum bazen😂😂
Ağlasada bitirdi çok şükür 😂 😂
Ayy onu benim oğlum çok yapardı nası korkardım nefesi kesilince ya canını acıtmak gerek bacağını felan sıkmak yada ağzına üflmek gerek bazı çocuklar d vitamini eksikliğinden oluyormuş bazıları huy olarak kullanıyormuş
Ya huy yada canı acıyor diyorum ufluyordum sakinlesiyordu artık sakinlesmiyor için parçalanıyor öyle yaptığında😢 eşimle bize mi güzel geliyor diyoruz bizde. kızım ilk 4 ay resmen benim kopyamdi sonra gözler burun ben diğer kısımlar eşim ama bakınca eşime çok benziyor tüm herşeyi çeken ben ama gitti babasına çekti diyorum😄😄 kaynanam dün görüntülü konuşuyorlar oğlum sana benziyor diyor gururla gözler azıcık çok az anne diyor çıkıp ordan gözlerine baktır diyesim geldi maske taktigimiz için zaten gözler on planda hemen anneye benziyor diyorlar. gözleri tanıyan tanımayan herkes diyor bı kaynanam azcik benzetti😄 🤦🤦

normalde 5 te yediriyodum 7 buçukta yatıyordu. 2 gece uzun uykusuna 7 buçukta yatınca ileri attım yoğurdu. 8 de yedi 9.30 da uykusu geldi yatırdım hemen uyudu.
Günde kaç kere ve nekadar, ne yediriyorsun çok sordum ama biz ne zaman bişey yesek ben kızıma yediriyorum artık ne kadar yerse artık az bişey yiyor olsada 😄😄 günde 3 4 kere yediriyorum sabah çok az lor birazdan uyanınca yumurta sarısı vericem ikindi zamanı karar veremedim ama haşlama bişey akşamda meyveli yoğurt falan😄

Alerjik bir duruma karşı 3 gün kuralıyla verilecek her şey. Yani 3 gün aynı sebze, 3 gün yoğurt gibi. Çay kaşığıyla başlanıp tatlı kaşığı, yemek kaşığı olarak devam edecek.
Sonrasında dediğiniz karışım pürelere geçilebilir. Tarifler var çoğu sitede. 6 aylık olanları deneyebilirsiniz
Canim ben yogurdu ilk gun az verdim sonra biraz artirdim sonra biraz daha artirdim. Dun yogurda ek olarak havuc verdim ama gece sik sik uyandi gunduz 12 de vermistim mamayida degismistim 2 3 gun once gazi oldu sanki gaz normalmi. Ben havuca azda zeytinyagi katmistin

Back