• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar biz bugün 8’de kalktık ve bu saate kadar sadece 10 dakika uyudu... şimdi tekrar uyuttum kaç dakika uyur bilmiyorum ve daha kahvaltı dahi yapamadım. Beynim zonkluyor..O kadar huysuz ki anlatmamın imkanı yok. Ne kucağımda duruyor ne yerinde...kucağımdayken kendini geriye doğru atıyor? Uykuya geçerken bile ağlaya ağlaya geçti, bitap düştü yavrum. Neden böyle yapıyor olabilir? Kendini geriye atarak ağlaması neden olabilir
Ah canım Allah sana sabır bebeğine de sağlıklı sorunsuz günler nasip eder inşAllahh.acaba atak haftası olabilir mi?

Biz bugün 4.ay aşıklarımızı olduk bu ay 700 gr olmuş hemşire kan ilacı başlıcam ama önce doktorunuzla görüşün dedi kızımda kullanamamıştım kabız yapmıştı her çoçuğun bünyesi bir değilde tabi
Sizler ne alemdesiniz
Burada ara ara kanaması olan anneler verdı isim hatırlamıyorum acaba doktorla görüştünüz mü
Geçmiş olsun canım.ben sağlık ocağından verilen demir damlasını kullanmamıştım.doktorumuz paraben içermeyen demir damlası önerdi,alıp almamak size kalmış dedi.biz de parabensiz olandan aldık onu kullanıyorum bebeğime

Kızlar biz bugün 8’de kalktık ve bu saate kadar sadece 10 dakika uyudu... şimdi tekrar uyuttum kaç dakika uyur bilmiyorum ve daha kahvaltı dahi yapamadım. Beynim zonkluyor..O kadar huysuz ki anlatmamın imkanı yok. Ne kucağımda duruyor ne yerinde...kucağımdayken kendini geriye doğru atıyor? Uykuya geçerken bile ağlaya ağlaya geçti, bitap düştü yavrum. Neden böyle yapıyor olabilir? Kendini geriye atarak ağlaması neden olabilir
Allah yardımcın olsun canım dişleri ne alemde ağzının ısısı felan çoksa kafasııda sıcaksa diş zorluyor genlde

Dün bizimkide öyleydi hatta 2 gün üst üste öyleydi😔 bugün çok şükür iyi diş diye düşünüyorum herşeyi ona bağlıyoruz gerçi ama olsun😊

Maşallah kızlar ne güzel yiyo sıpalar 🥰 benim sıpa yoğurdu yedi şimdi öğlen yoğurt veriyorum ama 4-5 kaşık anca. 2 gün bal kabağı verdim ilk günü çok güzel yedi hatta herkese anlattım yoğurttan daha güzel yedi filan diye 2. Günü ağzına sürmedi akşam tekrar denedim yine istemeyince patatese geçtik dün öğürerek yedi afedersiniz bugün yer mi yerse nasıl ne kadar yer şüpheli. Canımı çok sıktı ek gıda bizi zorlıcak galiba

Kizlar kulak deldirme konusunda ne düşünüyorsunuz benim düşüncem açıkçası gereksiz geliyor benim kulaklarımda var ama hiçbir zaman takmayi sevmedim kendi istediginde deldirsin diyorum ve uzmanalr 3 yaşına kadar önermiyor buna ek benim kızım resmen erkek çocuğuna benziyor en azından küpe tak kız desinler diyor herkes hayir pembe giydirsem bile erkek mi diyorlar😄 bu arada bayıldı kızım resmen
Ben doktorumuzla konuştum. Çok seviyorum kupeyi. 8. Ayında deldirmeyi düşünüyorum. Ama zamani gelince bu kararimdan vazgecer miyim bilmiyorum.

Allah yardımcın olsun canım dişleri ne alemde ağzının ısısı felan çoksa kafasııda sıcaksa diş zorluyor genlde

Dün bizimkide öyleydi hatta 2 gün üst üste öyleydi😔 bugün çok şükür iyi diş diye düşünüyorum herşeyi ona bağlıyoruz gerçi ama olsun😊
Bilmiyorum ki kızlar inşallah diştir. Doktorunada mesaj attım ateşi 36,5 bir çay kaşığı calpol verebilir miyim diye... haber bekliyorum

Bilmiyorum ki kızlar inşallah diştir. Doktorunada mesaj attım ateşi 36,5 bir çay kaşığı calpol verebilir miyim diye... haber bekliyorum
Bizim doktorumuz zor durumda olduğumda calpolu çekinmeden verebileceğimi söylemişti 🤔 dün verdim ama ne bilim sanki pek işe yaramadı gibi.yine her 2.5/3 saatte bir uyandı.bizimkinin derdi sanırım diş çünkü hem sürekli diliiyle dişetlerini kaşıyır hem de eli kolu battaniyesi oyuncakları yani kısacası sahip oldığu her şey ağzının içinde 🙄

Doktor, 5 ml verebileceğimi söylemiş. İnanın kafam durdu kızlar sabahtan beri mızmız.. kolum budum yerinde değil. 5 ml bir çay kaşığı mı oluyor?

Şimdi internetten baktım, 5 ml tatlı kaşığına denk geliyormuş. Allah Allah çok değil mi? Doktor kilosunu sordu. Kilosu da 7200 civarıdır öyle aman aman kiloluda değil ki.. ben yine de çay kaşığı ile vermeyi düşünüyorum

Back