2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Selam canım..bende çok zor bir gece geçirdim. Defalarca sayfaya girdim hatta, benim gibi uyanık anne var mı diye. Ben de bişeyler yiyim güç toplamam lazım
Dakikalar bile ne kadar zor geciyo degil mi.. hic bi zaman yalniz değiliz bence, uyanık anne her daim var.. bende sallama cayla peynir ekmek sonra da dunden kalma kizimin artan kekinden hizli hizli yedim kahvaltı dedigim sinirlerim cok bozuktu. Sicak bi çaya cok gereksinim duyuyorum

Bende aynisini dusunuyorum çita uyanan bebek, o da çocuk, daha kucuk diyorum. Kizim bilerek yapip her defasinda uyandirinca artik tepkim otomatiğe donuyo yapma diye. Dün gece 2yi 10 geçiyordu buyugume kızdım hep uyusun diye dargın uyudu yine. Yoksa uyumuyo. Sonra cok pisman oluyorum. Sonra düşünüyorum ben hep hay hay yaparsam cidden sabah 5e kadar uyumaz. Ben de eve bakiyorum bebege.. baska anneler de kiziyo diye dusunuyorum mecbur diyorum. Sonra yavrumun cok hassas oldugu, onu nasil buyuttugum.. oylece devam ediyo ebeveynligin bi parçası.. bunu kabul etmek lazim degil mi. çünkü gerçekten zorda oldugumuzdan iste
Ayy uc çocukkkk bende katılıyorum bordo bereliye

Valla kızlar ben birinci de kv ile oturuyodum evin işi çocuk hep banaydı evde 7kişi yaşıyorduk kayınvalidem ben gelin geldikten 28gün sonra doğum yaptı ben direk ikş çocuk büyüttüm diyebilirim oğlum 1.5 yaşındayken ayırt olduk aşırı uslu Bi çocuktu benim oğlum şimdi zıpır olduda oğlum 5 yaşındayken kızım doğdu Bi beni şoka soktu ilk 2ay çok ağladı sonrasında onunda Bi sıkıntısı olmadı kolayca büyüdü 4yıl sonrada kızım doğdu ecmel genel anlamda uslu bir bebek ancak abisi ve ablası sağılsun beni çok yoruyorlar sabah kalkınca ilk işleri heryeri dağıtmak oluyor bende bir güzel toplatıyorım mesela şimdi ev topluyorlar ama şunu kabul etmeliyim ki annelik =delilik ama yinede çok güzel Bi duygu
Teşekkür ederim.evet cnm yanlarda ve tepede açılmalar var.duşun haricinde de avuç avuç dökülüyor.normal değil ,anormal derecede dökülüyor
Benide kenarlarım çok açıldı ve tepeme elleridiğim de artık direk deri geliyor elime bende aşıya gittiğimde değerlerime baktıracağım inşallah

Yaa Helal olsun masallah diyelim sana

oo maşallah canım ya, valla eşin seni pamuklara sarsın sarmalasın. Başında taşısın, hem üç çocuğunu hem kardeşini büyütmüşsün. Böyle hayatlar inanılmaz motive ediyor beni, bir silkelenip kendime geliyorum. Biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz

Yaa Helal olsun masallah diyelim sana

Sağol un kızlar ama tahammulden herşeyden gidiyor eşim çok şükür ki destektir zamanında çok sıkıntılarımız oldu ama artık destekçim çok şükür aynen çok güçlüyüz hepimizben pandemi gelene kadar ev içi ve dışı herşeyi yapardım eşime hiç birşeyse dokundurmazdım pandemi de eşim çok zorlandı ilk zamanlar sen bunların hepsine nası yetişiyordun dediği oldu şimdi sadece evim ve çocuklar bende ama bu şekilde bile yoruluyorum sanki
Hep şey derim hayata erken atıldım erken yoruldum bazen tükeniyorum cidden ama daha güçlü kalktığımı hissediyorum ki kadın isterse bence herşeyin altından kalkabilir yeterki isteyelim

Benim de o şekilde doktorun dediğini paylaşır mısın canım?
Tabiki paylaşırım canım ama henüz bir tedaviye başlamadık.pazartesi günü tahlil verecem ve öğleden sonra sonuçlar için görüşeceğim.yazarım tekrar burdan
Benimde çok fena iyice erkek gibi kısacık kestirsem mi diyorum ama bunalıma girerim öylede
Ben de bi hayli kestirdim ama nafile hiç işe yaramadı

Okadar haklsiin ki erkekler gibi değil kadınlar herşeyi bence yapacak güçte duygusal olarak eşi tarafından özellikle desteklenirse

Ben de 3cicukluyum 4.5 ve 7.5yasindalar kiziyrm bağırıyorm üzülüyorum ama şu da var eskiler nasıl büyüttü şimdi biz çok abartiyrz psikolojisi bozulcak diye.tabi olmasa iyi de insan iz oluyo iste

Ben de 3cicukluyum 4.5 ve 7.5yasindalar kiziyrm bağırıyorm üzülüyorum ama şu da var eskiler nasıl büyüttü şimdi biz çok abartiyrz psikolojisi bozulcak diye.tabi olmasa iyi de insan iz oluyo iste
Canım insanız ve tahammülümüz cidden azalıyor valla eskiden nasıl büyütmüş ler salmışlar sokağa çocukları çoğu insanın evi müstakilmiş zaten okullarını önemsemezlermiş bizler şimdi dışarı yollayamıyoruz evde birsürü oyuncak ama oynamayı bilmiyorlar Haa bide ses olucak komşu şikayete gelecek kısmı var okursa okur okumazsa sanayiye veririz mantığı varmış bizler şimdi daha okula başlamadan kurslara yolluyoruz araştırıyoruz önceden çocuklar anne babasına göre yaşarmış şimdi ebeveynler çocuklara göre yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…