2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim kız 8-8.30 gibi başlıyor güne canım. Aynı senin tarif ettiğin gibi aslında.. kalktıktan 2 saat sonra ilk uykusuna dalıyor , uyku süresi değişiyor dediğin gibi. Ama uyandıktan sonra 2 saat sonra tekrar uyumak istiyor. Benim sıkıntım gece uykusuna geç yatması . 2-3 bulabiliyor. Bu saatten önce yatırdam da 10-15 dk kestirip kucağıma yada mememe gelmek istiyor. Derin uykuya geçmesi, ve artık beni istememesi 2-3

noldu bacım? allah yardımcımız olsun. çok aminnn. uyku düzeni gitti..... uykuya dalamıyor... diş desen ortada henüz bir şey yok... yarın 6. ay aşımız var
Aynı durum bizde bir hafta iyiydik yine darmaduman ne gecemiz ne gunduzumuz var bide sürekli ağlıyor sizinkide ağlıyor mu? Damagi bugün şiş geldi bana

kızlar bime çok güzel kitaplar ve ahşap oyuncaklar gelmişti hepsinden birer tane aldım. yakın olan varsa baksın fiyatları da çok uygun.

kızımla da ilk kez araç kullandım. başta çok heyecanlandım ama sonra alıştıkça çok rahattı. imkanı olan varsa atsın arabaya çıksın.

Her çocuğun kendine has resmen bir yapısı var tek sıkıntım güzellikleri şükür ettiğimiz kadar sıkıntılarina sabrımız olsun kendi açımdan soyliyim gece uyanıp oynuyor ağlıyor uyumuyor o gece bitene kadar için kararıp hayattan soguuyorum kendimi telkin ediyorum değer elbet gecicek diye ama bazen işe yaramıyor ağlama krizleri tutuyor işte

Bende şimdi çıkıp bakicam araçta durdu mu nasıldı bende araçla gitmek istiyorum ama arkada ağlarsa paniklerim diye korkuyorum

Bende şimdi çıkıp bakicam araçta durdu mu nasıldı bende araçla gitmek istiyorum ama arkada ağlarsa paniklerim diye korkuyorum
kadınlar pazar çantasıyla gidiyorlar çabuk çık

gayet rahattı. sevdiği birkaç şarkı vardı onları açtım. yarı yolda uyudu zaten. bime girerken de uyuyordu. dönerken uyandı o zaman da sakindi çok şükür.

Aynı durum bizde bir hafta iyiydik yine darmaduman ne gecemiz ne gunduzumuz var bide sürekli ağlıyor sizinkide ağlıyor mu? Damagi bugün şiş geldi bana
belim ağrıyor... kucaktan inince ağlıyor. O şişlik bizde bayadır var. foto çekemiyorum. Açmıyor ağzını. Siz çekebilirseniz bana gönderir misiniz? aynı mı merak ettim. Gece her saat uyanıyor ama ağlayarak, inleyerek

Benimki de araba kullandığımda bir akıllı ki maşallah bazen ağladığında arabaya atıp bi adana mı yapıp gelsem diyorum

Uykusuzluk hayat tarzı oldu kabullwncez artık
Allah bize bol bol sabır versin ekmek sudan çok ihtiyacımız var özellikle bu gece kendime sabır diliyorum

Bizimki 2 3kez kalkiyo saatte.1saat deliksiz uyuduğu hiç yok gece.gunduz desen 5 10dk uyuyor uyanıkken hep kucakta yerde oyun asla Yok

Ben de aynı fikirdeyim.her besini günde bir öğün olarak mı veriyorsunuz?Mesela 1.gün sadece patates mi ve hangi öğünde vermek uygun acaba?
Merhaba. Ben genelde öğle öğünü veriyorum. Saat 1- 2gibi. Verdiklerim arttikca karisik veriyorum. Mesela bugun brokoli ve havuc karışık verdim. Yakisanlari birleştiriyorum. Bazen iki sebze karistirip püresini ve yaninda 1ya da 2 kasik da yogurt. Verdiklerimin toplami hiçbir zaman 5 kaşığı geçmiyor ama. Meyve verecegim zaman tek meyve olarak veriyorum. Muzu yoğurtla karistirdim bir kez sevmedi. Ben de tek olarak veriyorum.

Benimki de öyle. 1.5-2 saatte bir uyumazsa acayip huysuzlasiyor. Ben de teslim oldum bu konuda.

Arabada koltuğunda mı oturdu canım,ben de hiç cesaret etmedim henüz.

Gittim çok güzel şeyler vardı cam rende bulamadım taktım cam rende ye diye hiçbir yerde bulamıyorum

Çekmeye çalışayım deneyeyim dilini koyuyor üstüne babasıyla çekeriz akşam olmadı gerçi bende emin olamiyorim bazen bileğimi resmen ısırıyor bakoyorum şiş geliyor gözüme ama yinede emin değilim

Arabada koltuğunda mı oturdu canım,ben de hiç cesaret etmedim henüz.
evet oto koltuğunda gitti. özge oktardan görüp almıştım link atayım dur.

ben aldığımda daha uygundu.

Gittim çok güzel şeyler vardı cam rende bulamadım taktım cam rende ye diye hiçbir yerde bulamıyorum
hepsiburada da çok uygun ve full 5 yıldızlı rendeler var dün gördüm bak isterden

kızlar bu sprey dezenfektanlar var ya, onların alkolsüz olanlarından bebeklerin oyuncaklarına sıkılmaz değil mi? oyuncaklar yerlere düşüyor, her seferinde yıkamaya kalksam oynamaya fırsat kalmıycak

Ben saç dökülmem için bugün cilt doktoruna gittim.doktor da bu durumun anormal olduğunu söyled.ayrıntılı tetkikler istedi.tetkiklerin bir kısmı adet dönemimde yapılanlardan.bir kısmını da pazartesi günü vereceğim.bir ilacın da etken maddesini bebek emzirdiğim için oğlumun doktoruna sordurdu kullanabilir miyim diye.

Sepete eklendi bile yarın doktorumuz ek gıda bilgisi vericek ona göre hazır olsun herşey çok heyecanlı bimden mama tabağı aldım çok guzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…