- 26 Nisan 2019
- 4.530
- 6.739
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.081
Ben kaçırmışım canım yazdığını, çok tebrik ederim. Kısmetse ne zaman çalışmaya başlayacaksın, Nasıl düzen kuracaksın çocuklarla?Geçenlerde yazmstm 36yqsinda çalışmaya karar verdim diye mülakat i gectim tercih e hak kazandım sevinçten uyuyamadım.benim saat te 2 3kez uyanan kızım saatlerce uyanmadı ya
Ben kaçırmışım canım yazdığını, çok tebrik ederim. Kısmetse ne zaman çalışmaya başlayacaksın, Nasıl düzen kuracaksın çocuklarla?
Ayy çok sevindim senin adına canım tercihtede istediğin yer olur inşallahGeçenlerde yazmstm 36yqsinda çalışmaya karar verdim diye mülakat i gectim tercih e hak kazandım sevinçten uyuyamadım.benim saat te 2 3kez uyanan kızım saatlerce uyanmadı ya
Çok sevindim senin adına hayırlı olsun herşey gönlünce olsunGeçenlerde yazmstm 36yqsinda çalışmaya karar verdim diye mülakat i gectim tercih e hak kazandım sevinçten uyuyamadım.benim saat te 2 3kez uyanan kızım saatlerce uyanmadı ya
Yaa actim ama kizim bağıra bagira konustugu icin hic bisey duyamıyorumArkadaşlar youtubeda çocuk doktoru Cihangir Ertekin canlı yayın yapıyor soru cevap şeklinde, izlemenizi tavsiye ederim
Tebrikler :)))Geçenlerde yazmstm 36yqsinda çalışmaya karar verdim diye mülakat i gectim tercih e hak kazandım sevinçten uyuyamadım.benim saat te 2 3kez uyanan kızım saatlerce uyanmadı ya
3 gün kuralından filan bahsetti mi ? Yine ona uysak ama yoğurdu da önüne koysak olur mu acaba tüm yöntemler karışık. Ay ben ek gıdaya geçince rahatlıcam sanıyordum şimdiden tasası sardıMerhaba kızlar. Bugün Dr kontrolümüz vardı. 6. Ay aşımız + rota aşısı yapıldı. Dr Bu aydan itibaren kiloyu bir kenara bırakıyoruz dedi. Kucakta oynatmayın yere koyun , emeklemeye çalışsın , otursun , zeka kartlarını bol bol anlatın dedi. Zaten mila emekleme hareketlerini yapıyor. Ama çok kısacık mesafe. Dönmüyor , dönmüyor diyordum. Son 2 gündür fır fır dönüyor :)
Ek gıdaya geçiyoruz. Blw öneriyor. Eğer bebeğin boğazına kaçar diye korkuyorsan file al onunla eline ver dedi.
Liste verdi. Uzun uzun nasıl yapacağımı anlattı.
Gözüm de korkmadı değil :)
Şimdi gelelim soruma , yoğurt mayası için ne kullanıyorsunuz? Yani ev yoğurdu mayası olmayanlar :) çok yorucu bir gün . İnanın yazarken gözüm kapanıyor. Cümle düşüklüğü olduysa affola
Ne guzel, buyuyo bebislerimiz :)Merhaba kızlar. Bugün Dr kontrolümüz vardı. 6. Ay aşımız + rota aşısı yapıldı. Dr Bu aydan itibaren kiloyu bir kenara bırakıyoruz dedi. Kucakta oynatmayın yere koyun , emeklemeye çalışsın , otursun , zeka kartlarını bol bol anlatın dedi. Zaten mila emekleme hareketlerini yapıyor. Ama çok kısacık mesafe. Dönmüyor , dönmüyor diyordum. Son 2 gündür fır fır dönüyor :)
Ek gıdaya geçiyoruz. Blw öneriyor. Eğer bebeğin boğazına kaçar diye korkuyorsan file al onunla eline ver dedi.
Şimdi gelelim soruma , yoğurt mayası için ne kullanıyorsunuz? Yani ev yoğurdu mayası olmayanlar :) çok yorucu bir gün . İnanın yazarken gözüm kapanıyor. Cümle düşüklüğü olduysa affola
Zeka kartlarını aldınız mı ve nerden?Bilgilendirirseniz sevinirim.Bir de rotanın ilk dozu ne zaman vurulmuştunuz biz 3. Ayda şimdi 5 ay 5 günlüğüz gitmeyip 6ayda ikisi bir yapılsa oluyor mu acaba?Hem 6. Ay aşısı hem rota.Teşekkürler şimdiden.Merhaba kızlar. Bugün Dr kontrolümüz vardı. 6. Ay aşımız + rota aşısı yapıldı. Dr Bu aydan itibaren kiloyu bir kenara bırakıyoruz dedi. Kucakta oynatmayın yere koyun , emeklemeye çalışsın , otursun , zeka kartlarını bol bol anlatın dedi. Zaten mila emekleme hareketlerini yapıyor. Ama çok kısacık mesafe. Dönmüyor , dönmüyor diyordum. Son 2 gündür fır fır dönüyor :)
Teşekkür ederim. Bir bakayımNe guzel, buyuyo bebislerimiz :)
Bazi marketlerde maya oluyo canım açık süt satanlarda ozellikle. Ben mayayi ordan aliyorum, sütü şişe günlük kullanıyorum
Zeka kartlarını internetten aldım. Diy-toy flash kart diye geçiyor.Zeka kartlarını aldınız mı ve nerden?Bilgilendirirseniz sevinirim.Bir de rotanın ilk dozu ne zaman vurulmuştunuz biz 3. Ayda şimdi 5 ay 5 günlüğüz gitmeyip 6ayda ikisi bir yapılsa oluyor mu acaba?Hem 6. Ay aşısı hem rota.Teşekkürler şimdiden.
Tabiki bahsetti. İlk yoğurtla başlayalım dedi. Bizim allerjiden dolayı arabaya atla gel hastanenin önünde ver bir şey olursa müdahale edelim dedi :))3 gün kuralından filan bahsetti mi ? Yine ona uysak ama yoğurdu da önüne koysak olur mu acaba tüm yöntemler karışık. Ay ben ek gıdaya geçince rahatlıcam sanıyordum şimdiden tasası sardı
evet ben istiyorum listeyi daha doktora gidemedikTabiki bahsetti. İlk yoğurtla başlayalım dedi. Bizim allerjiden dolayı arabaya atla gel hastanenin önünde ver bir şey olursa müdahale edelim dedi :))
İlk gün sabah yoğurt ver yalnız bebeği zorlama dedi. 3 gün yoğurdu verdik ve herhangi bir sorun olmadı , güvenli yiyecek olarak alıyoruz 2 veya 3. Gün sabah sebze veriyoruz baktık sorun yok akşamına yoğurt. Sebzeyi 2 gün verdik her hangi bir sorun yoksa 3. Gün sabah başka sebze, akşama yoğurt ve bir önceki sebze veriyoruz dedi. Yani güvenli besinleri akşam beraber veriyoruz. Sebzeler çoğaldıkça akşama çorba ya da karışık veriyoruz. 15 gün böyle. Aslında listenin üzerine yazdı , çizdi. Yumurta hangi gün , meyve hangi gün olarak. İsterseniz yarın size atayım. Şimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum
Tabiki ama yarın paylaşırım :) öbür oda da kaldı.evet ben istiyorum listeyi daha doktora gidemedik
Bugün bizimde ilk tattirmamiz başladı fakat benim kafam bir konuda karışık çay kaşığıyla yoğurt öğlen veriyorum bunu gün içinde tekrarlıyor muyuz yuksa 3 gün boyunca kaşık büyüklüğü değiştirerek tek bir seferlik mi veriyoriz o kafamı karıştırdıTabiki bahsetti. İlk yoğurtla başlayalım dedi. Bizim allerjiden dolayı arabaya atla gel hastanenin önünde ver bir şey olursa müdahale edelim dedi :))
İlk gün sabah yoğurt ver yalnız bebeği zorlama dedi. 3 gün yoğurdu verdik ve herhangi bir sorun olmadı , güvenli yiyecek olarak alıyoruz 2 veya 3. Gün sabah sebze veriyoruz baktık sorun yok akşamına yoğurt. Sebzeyi 2 gün verdik her hangi bir sorun yoksa 3. Gün sabah başka sebze, akşama yoğurt ve bir önceki sebze veriyoruz dedi. Yani güvenli besinleri akşam beraber veriyoruz. Sebzeler çoğaldıkça akşama çorba ya da karışık veriyoruz. 15 gün böyle. Aslında listenin üzerine yazdı , çizdi. Yumurta hangi gün , meyve hangi gün olarak. İsterseniz yarın size atayım. Şimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?