- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.001
Hangi uygulama ben de yaptırayım24 ağustos doğumlu kızım. ben bir uygulama satın aldım sürekli egzersizler yaptırıyordum. 4. ayına girdi yok dönmüyor. çok sinirlerim bozulmuştu. dr 9 aya kadar dönmemesi normal dedi. sonra bir baktım hep yüz üstü uyur, sırt üzeri dururken bir anda döndü. Acemi anne olarak hangisinin daha kolay olacağını düşünmemişim :) ha şimdi canı isterse dönüyor. oyuncaklarını dönerek alabileceği yere koyuyorum öyle dönüyor :)
Maşallah kilosu çok iyi 5. ayda 6100 grdı Mila. Zaten güccücük doğmuştu
yoruluyorlar, işlerine gelmiyor dönmek :) babysparks ingilizce uygulama. kullanmak için çok iyi ingilizce bilmeye gerek yok. Bebeğin aynına, gününe göre hareket veriyor. Diyelim ki bebek yapamadı , zorlandı oradan zordu yu seçip 3 hafta sonra tekrar yaptırtıyorHangi uygulama ben de yaptırayım
Benim kızımda daha zayıf ve daha hareketliydi oğluşum kime çekti bilmiyorum:)
Teşekkür ederim içim rahatladı
Bir de hiç dönmedi değil yani 4.ayında tam olarak döndüğü zaman hep tekrarladı ama şimdi nadiren yapıyor
Ne olabilir acaba diye düşünüyorum
Bu ara hep yerde bakalım yine ne zaman atak yapcak
Teşekkür ederim inceleyeceğimyoruluyorlar, işlerine gelmiyor dönmek :) babysparks ingilizce uygulama. kullanmak için çok iyi ingilizce bilmeye gerek yok. Bebeğin aynına, gününe göre hareket veriyor. Diyelim ki bebek yapamadı , zorlandı oradan zordu yu seçip 3 hafta sonra tekrar yaptırtıyor
MerhabaEk gıda dönemine başlayacak annelere öncelikle kolaylıklar diliyorum. 3 gündür kendimce ben de başladım. Çok kolay geçmeyeceğe benziyorkendi kafamdan sebze püreleri vermeyi düşündüm. 3 gün kuralıyla. Havuç verdim bugün üçüncü günüydü. Yarısı ağzına yarısı yerlere falan derken yedirdik. Benimki çok meraklı kendi tutacakmış kaşığı. Elleriyle cebelleşiyorum.
Bugün 6 aylık kontrolüne götürdüm arada gittiğimiz doktora. Onun tavsiyesi ilk yoğurt ve meyve püreleri. 10 gün alıştırma şeklinde sonra menüye dönecekmiş. 3 öğün ara 3 öğün ana yemek.
Ben başladığım şekilde ilerleyip sonra yoğurt düşünüyorum. Sırada patates var. Tatlı patates diyorlar bakalım bulabilirsem yarım onu vericem. Sonra balkabağı.
Meyve tadını alırsa diğerlerini yemez belki diyerek sonraki hafta pürelerini vermeyi düşünüyorum
Aynı şekilde düşünüyorum. Yoğurt için bir de günlük yapılacak deniyor. Biraz yorucu olacak bu süreç. Zaten çok huysuz bu aralar gece uykusu kalmadı hiçMerhaba
Yoğurt bizim dr umuz 7+ dedi mayalı olduğu için ilk ondan başlarsak bağırsak problemlerine sebep olabilirmiş
Gercekten öyle dokundu benim oğluma
O yüzden sebze püreleri ideal
Bir de kaşık mamaları benim kurtaricim oldu
Ben 4.ayda başladım ek gıdaya
Çok severek tükettiğimiz markalar var
Deneyebilirsiniz
Hala huzursuzluğu var canım herkese giden çocuğum biri alınca şimdi tedirgin oluyor bide dişi çok zorluyor ilk arka dişlerden başladığı için çok zorlu geçiyor süreci bugün rahatça yaptı kakasını çok şükür kullandığımız ilaç kakasını yaptırmak için bağırsakta ekstra su çekiyormuş oyüzden doktorum bol su içir demişti inşallah geçecek teşekkür ederim düşündüğün içinRuzgaressedee canım bugün nasılsınız? Geceniz nasıl geçti ?Dün paylaştıklarından sonra aklıma takıldın
bunu yazdığınız çok iyi olmuş. biz henüz 5.ayımıza yeni girdik. ek gıda için henüz doktorumuzdan da tavsiye almadık ama ben ilk yoğurt ile başlamayı düşünmüştüm. sizin yazınızı okuduktan sonra vazgeçtim. peki sebze pürelerini neyle açıyorsunuz? örneğin havuçu bıharda pişirdikten sonra doğrudan mı veriyorsunuz?Merhaba
Yoğurt bizim dr umuz 7+ dedi mayalı olduğu için ilk ondan başlarsak bağırsak problemlerine sebep olabilirmiş
Gercekten öyle dokundu benim oğluma
O yüzden sebze püreleri ideal
Bir de kaşık mamaları benim kurtaricim oldu
Ben 4.ayda başladım ek gıdaya
Çok severek tükettiğimiz markalar var
Deneyebilirsiniz
estağfurullah canım, dün seninle beraber yaşamış gibi oldum. ikisinin de üst üste gelmesi kötü olmuş, Allah güç kuvvet versin, haftasonuna birşeyi kalmaz inşallahHala huzursuzluğu var canım herkese giden çocuğum biri alınca şimdi tedirgin oluyor bide dişi çok zorluyor ilk arka dişlerden başladığı için çok zorlu geçiyor süreci bugün rahatça yaptı kakasını çok şükür kullandığımız ilaç kakasını yaptırmak için bağırsakta ekstra su çekiyormuş oyüzden doktorum bol su içir demişti inşallah geçecek teşekkür ederim düşündüğün için
Patates havuç ve kabağı buharda değil suda hasliyorum ben ilk etaptabunu yazdığınız çok iyi olmuş. biz henüz 5.ayımıza yeni girdik. ek gıda için henüz doktorumuzdan da tavsiye almadık ama ben ilk yoğurt ile başlamayı düşünmüştüm. sizin yazınızı okuduktan sonra vazgeçtim. peki sebze pürelerini neyle açıyorsunuz? örneğin havuçu bıharda pişirdikten sonra doğrudan mı veriyorsunuz?
Amiin canımestağfurullah canım, dün seninle beraber yaşamış gibi oldum. ikisinin de üst üste gelmesi kötü olmuş, Allah güç kuvvet versin, haftasonuna birşeyi kalmaz inşallah
Ben buharda pisiriyorum. Sonra icine 1cay kaşığı kadar zeytinyagi. Bazen kendi sutumle aciyorum. Bazen de buharda pisirirken o alttaki haslama suyuyla açiyorum.bunu yazdığınız çok iyi olmuş. biz henüz 5.ayımıza yeni girdik. ek gıda için henüz doktorumuzdan da tavsiye almadık ama ben ilk yoğurt ile başlamayı düşünmüştüm. sizin yazınızı okuduktan sonra vazgeçtim. peki sebze pürelerini neyle açıyorsunuz? örneğin havuçu bıharda pişirdikten sonra doğrudan mı veriyorsunuz?
Olduda kardeş çok sınırlı ve yorgun tahammülsüz olmaya basladimUykusuzluk hayat tarzı oldu kabullwncez artık
Ben de aynı fikirdeyim.her besini günde bir öğün olarak mı veriyorsunuz?Mesela 1.gün sadece patates mi ve hangi öğünde vermek uygun acaba?İyi geceler herkese. Biz ilk olarak kabak patates havuç üçlüsü ile basladik ardindan yogurt Ve balkabagi. Sirasiyla elma ve muz. Dün de brokoliye basladik. Sirada yumurta sarısı var.(8/1- 4/1-2/1 oraninda) sonrasinda da peynir var. Ben acele etmiyorum. Öğün sayımı da artirmiyorum ki sadece tattirma olsun. Gunde 5 kaşık civari veriyorum. Suyu da günlük 30cc gecmeyecek kadar veriyorum. Doktorum artık kahvaltı öğünü başlayabiliriz yumurta ve peynirden sonra dedi ama benim biraz daha niyetim yok. Amacim tatmasi ve alerjen bir besin var mi onu anlayabilmek. 1ay daha boyle devam ederim muhtemelen. Hep diyorlar ya yemeği hayatı boyunca yiyecek ama annesutunu sadece kısa bir süreliğine icebilecek.
Ben öne çekemiyorum uykusunu, gündüz uykularını azaltmaya çalıştım ama mümkünatı yok. Aşırı huysuzlanıyor. Üstelik gündüz uykusunu azalttığımda da gece derin uykuya geçmesi değişmedi. Teslim oldum bende, belki bir kaç hafta sonra tekrar denerim. Uykusuzluk bende tansiyon düşüklüğüne ve bulantıya sebep oluyor.Olduda kardeş çok sınırlı ve yorgun tahammülsüz olmaya basladimuykusuzluk yorgunluk bide dün bütün gün aglakti ağrısı vardı galiba kuzumun akşam soğuk soğuk yerleşim gözlerim karardı bayilcam sandım
Aynısı bendede var canim tansiyonum düşük hepBen öne çekemiyorum uykusunu, gündüz uykularını azaltmaya çalıştım ama mümkünatı yok. Aşırı huysuzlanıyor. Üstelik gündüz uykusunu azalttığımda da gece derin uykuya geçmesi değişmedi. Teslim oldum bende, belki bir kaç hafta sonra tekrar denerim. Uykusuzluk bende tansiyon düşüklüğüne ve bulantıya sebep oluyor.
noldu bacım? allah yardımcımız olsun. çok aminnn. uyku düzeni gitti..... uykuya dalamıyor... diş desen ortada henüz bir şey yok... yarın 6. ay aşımız varAllah bize bol bol sabır versin ekmek sudan çok ihtiyacımız var özellikle bu gece kendime sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?