- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #32.901
Bende ilkinde aşırı aşırı dikkat etmiştim bunda bulantımı tek kesen şey kolaydı sabah kalkıp Bi bardak içip güne başlıyordum içmesem diğerleri sefil oluyordu ama son 3aydır bende aşırı sağlıksız besleniyorum ve hızla kilo alıyorumBende buharda yemek nasıl yapılıyo ona baktım eşime aparat almamız lazım dedim. Araştırıp duruyorum neyi nası versem diye. 1 sene sonra ne isterse vercez zararlı filan demeden bilemedin 2 sene sonra. Ben hamileyken de çok dikkat ettim ama son 3 4 ay ne bulduysam yedim
Ya da bizim anne ve babalarımıza dediğimiz gibi “bizi dünyaya getirirken bize mi sordunuz ? “Diye yüzümüze yüzümüze haykıracaklarSonrasında karşımıza geçip ergen zamanı bana karışma ben özgürüm anne diyecekler kesin
Bende ilkinde her seye dikkat etmistim hamileligimde vs. Ikincide baya saldimBende buharda yemek nasıl yapılıyo ona baktım eşime aparat almamız lazım dedim. Araştırıp duruyorum neyi nası versem diye. 1 sene sonra ne isterse vercez zararlı filan demeden bilemedin 2 sene sonra. Ben hamileyken de çok dikkat ettim ama son 3 4 ay ne bulduysam ye
Yok canim ben kasım annesiyim aslında ama sizleri de takip ediyorumhım.. aklımda olsun canım. Şu aktivite probiyotik fikri hoşuma gitti. Bir öyle deneyeceğim. Kıvamını tutturamazsam bir de tava yoğurduyla deneyeyim. Senin bebeğin başladı mı tadımlara ? başladıysa nasıl gidiyor?
benim favorim bakamıyosan doğurmasaydınYa da bizim anne ve babalarımıza dediğimiz gibi “bizi dünyaya getirirken bize mi sordunuz ? “Diye yüzümüze yüzümüze haykıracaklar
KAFAmda deli sorularEk gıdaya başladınız mı kızlar ?
Canım ilk bebek heralde. Çünkü ben de ilk de nasıl olacağını bir türlü anlamamıştım. Doktordan yardım almiştim ben de sonra bir düzene girmişti. Eğer Instagram hesabın varsa @ekgidayabasladik diye bir sayfa var.orada 3 gün kuralı , nasıl hazırlandığı falan gayet açık yazmiş paylaşmiş.ilk kez deneyecrkler için ben faydalı buldum. Kolaylıklar diliyorumKAFAmda deli sorular
yoğurdu meyvesi cam rendesi yok 3 gün kuralı
İlk hangi sebme hangi meyve
ALLAHIM sen kolaylaştır
SÜRECE BAŞLAYAN GÜZEL HANIMLAR
ÖĞÜNLERİ,MİKTARLARI, HAZIRLANIŞ ŞEKİLLERİNİ NE OLUR ANLATSANIZ
Ak keşke ses kaydı atma imkanı olsa
BARİ RESİM YÜKLESENİZ
İlla cam rendemi olucak mış ben iptalKAFAmda deli sorular
yoğurdu meyvesi cam rendesi yok 3 gün kuralı
İlk hangi sebme hangi meyve
ALLAHIM sen kolaylaştır
SÜRECE BAŞLAYAN GÜZEL HANIMLAR
ÖĞÜNLERİ,MİKTARLARI, HAZIRLANIŞ ŞEKİLLERİNİ NE OLUR ANLATSANIZ
Ak keşke ses kaydı atma imkanı olsa
BARİ RESİM YÜKLESENİZ
Sayfaya baktım canım çok güzelmiş hemen takibe aldım teşekkür ederim paylaştığın içinCanım ilk bebek heralde. Çünkü ben de ilk de nasıl olacağını bir türlü anlamamıştım. Doktordan yardım almiştim ben de sonra bir düzene girmişti. Eğer Instagram hesabın varsa @ekgidayabasladik diye bir sayfa var.orada 3 gün kuralı , nasıl hazırlandığı falan gayet açık yazmiş paylaşmiş.ilk kez deneyecrkler için ben faydalı buldum. Kolaylıklar diliyorum
canımsın tşk ederimCanım ilk bebek heralde. Çünkü ben de ilk de nasıl olacağını bir türlü anlamamıştım. Doktordan yardım almiştim ben de sonra bir düzene girmişti. Eğer Instagram hesabın varsa @ekgidayabasladik diye bir sayfa var.orada 3 gün kuralı , nasıl hazırlandığı falan gayet açık yazmiş paylaşmiş.ilk kez deneyecrkler için ben faydalı buldum. Kolaylıklar diliyorum
metale değerse vitamin bakımından faydalığını yitirir diye biliyorumİlla cam rendemi olucak mış ben iptal
bazen de abartı geliyo bunlar ya. bu çocuk büyüdüğünde hamburger kola cips yapmayacak mı? ben elmayı cam rendeden geçirsem nolcakmetale değerse vitamin bakımından faydalığını yitirir diye biliyorum
ARKADAŞIM Kafandaki planı benimlede paylaş ne olur. yoğurtlamı başlayacaksın. meyvenin suyuylamı. kaç ölçek olacak hangi saatlerdeben daha ek gıdaya başlamadım ama kafamda planı yaptım şimdiden. 3 gün kuralıyla başlayıp devam edicem nasipse. çay kaşığı-tatlı kaşığı-çorba kaşığı olayıyla büyüteceğim porsiyonlarını da.
yalnız benim aklımda şöyle bi soru var; diyelim ki gerekenleri yaptık alerjisi olmayan yiyecekleri veriyoruz. pütürlü mama kıvamından ayrı ayrı porsiyonlamaya ne zaman geçeceğiz?
Aynen ben de cam rende almadım mesela.beyefendi daha 5 aylık ama evin her tarafı onun eşyalarıyla doldu taştı.oturma odasında beşiği,koridorda örümceği,çekyatın birinin bir tarafında oyun minderi diğer tarafında destekli oturma simidi,mutfakta mama sandalyesi bu kadar şeyin üstüne bir de cam rende gibi şeyler alamambazen de abartı geliyo bunlar ya. bu çocuk büyüdüğünde hamburger kola cips yapmayacak mı? ben elmayı cam rendeden geçirsem nolcak
Ben ilkinde dikkat ettim zaten prematüre idi daha hassastı. Hala koladır hamburgerdir sevmez onunla alakalı bilmem. Çikolata ya hayır demez ama onunda ölçüsü var yani uyar onada. Çaya süte şeker atmaz. Salatalığa yumurtaya ayrı tuz falan atmaz.bir yasa kadar tuz şeker hiç kullanmadım .peynir yogurt ekmek bisküvi kendim yaptım. Dediğim gibi etkisi var mi bilmiyorum yada yapısı buydu devam ediyor. Ama dondurma favorisibazen de abartı geliyo bunlar ya. bu çocuk büyüdüğünde hamburger kola cips yapmayacak mı? ben elmayı cam rendeden geçirsem nolcak
maşallah yaBen ilkinde dikkat ettim zaten prematüre idi daha hassastı. Hala koladır hamburgerdir sevmez onunla alakalı bilmem. Çikolata ya hayır demez ama onunda ölçüsü var yani uyar onada. Çaya süte şeker atmaz. Salatalığa yumurtaya ayrı tuz falan atmaz.bir yasa kadar tuz şeker hiç kullanmadım .peynir yogurt ekmek bisküvi kendim yaptım. Dediğim gibi etkisi var mi bilmiyorum yada yapısı buydu devam ediyor. Ama dondurma favorisiyazı sevme sebebi
dur yazacağım mutlaka. halledeceğiz sıkma canını ❤ARKADAŞIM Kafandaki planı benimlede paylaş ne olur. yoğurtlamı başlayacaksın. meyvenin suyuylamı. kaç ölçek olacak hangi saatlerde
Bende ilk yoğurt yedircem ee sonra ? Karar veremiyorum bi türlü. Patates püresi diyodum çok mu ağır olur dedim bianda çünkü çatalla ezcez tatlı bal kabağı demiş araştırdğım çoğu yerde e tatlı şeyler vermeyin yoksa sebze yemez diyorlar karnabahar mı versem dedim ezip ya gaz yaparsadur yazacağım mutlaka. halledeceğiz sıkma canını ❤
E çatalla ezme var yada blenderdan çekme onlarda metal bence gerek yok anam babam usulu rende candırmetale değerse vitamin bakımından faydalığını yitirir diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?